- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.481
Pahaliymis esofman takimiBol kredi kartı harcamalı bir gündü,
Kızıma 250 tl ye eşofman takımı aldık,
Kızkardeşimin bebeğine 70 tl ufak tefek kıyafet aldım,
40 tlye kızlara takı,
26 tl ye yemek
Sanırım başka harcama yapmam,
Altın alamadım hafta içine kaldı avmde pahalıydı
Yayalara yeterli yol birakmiyorlar ki. Heryer araba. Trafige dikkat eden de yok.Off Allah ım kızlar çok kötüyüm
Bugün sabahtan beri bana araba çarpacak diye aklıma geliyordu malum olur bazı insanlara önümden geçen 60 yaşlarında bir teyze bebek 5 aylık 6 yaşlarında bir kız ve anne geçti
Bende düşündüm ne güzel keşke kızımın da böyle kardeşi olsaydı diye geçirdim
Derken pattt diye bir ses teyze yerde bebek arabası yamulmuş oraya başlarına gidemedim çok duygusal birisiyim unutamam...
O annenin çığlıkları kulağımda
Aracı kullananda çok genç oda ağlıyordu Allah hepsine yardım etsin
Ahhh dikkat çok önemli siz karşıkinin kurallara uyumayacağım düşünerek ışıklardan geçin ve araç kullananlar yavaş sürün nolur o küçük yanımdaydı nasıl korkmuştu
Bebek morarmış teyzede titriyordu
Çok kötüyüm ve avm nin acili güvenliği çok iyiydi 15 dakika Sonra geldi ambulans off o anne
markalı bir eşofman takımı olmalı. ama çok pahalı gerçekten. ben sık sık giyilen şeye acımam. mont çizme gibi. gül E gül E kullanım tüm aldıklarınızıBol kredi kartı harcamalı bir gündü,
Kızıma 250 tl ye eşofman takımı aldık,
Kızkardeşimin bebeğine 70 tl ufak tefek kıyafet aldım,
40 tlye kızlara takı,
26 tl ye yemek
Sanırım başka harcama yapmam,
Altın alamadım hafta içine kaldı avmde pahalıydı
boşver yazma canım ne ol ne olmaz
evet ben oyle karar aldim yilbasinda 2gun sozumu tutamadm ama geri kalan 11 gun kullanmadm. ben ivir zivira bile kart kullaniyorum nasilsa kartla diyorum 10 15 biriktikce birikiyo.nakit olunca alsammi almasammi diyorum o yuzden basladm boyle dusunmeye en az 100 tl tutmuyosa aldgm nakit aliyorum.100 lira ustuyse duruma gore artik.Kredi kartını 100 TL altı alışverişte kullanmıyor musunuz ben anlamadım o Nasıl tasarruf yöntemi
Anladım cnm şimdi sağol açıkladığın için. Ben de kredi kartımı çok doldurduğum için almıyorum hiç bir şey. Nakit harcıyorum o Zaman anlıyorum paranın hiç değeri yokmuş.evet ben oyle karar aldim yilbasinda 2gun sozumu tutamadm ama geri kalan 11 gun kullanmadm. ben ivir zivira bile kart kullaniyorum nasilsa kartla diyorum 10 15 biriktikce birikiyo.nakit olunca alsammi almasammi diyorum o yuzden basladm boyle dusunmeye en az 100 tl tutmuyosa aldgm nakit aliyorum.100 lira ustuyse duruma gore artik.
malesef kk ile alınca neyi ne zamana kar taksit yaptığımızı farketmiyoruzMemleketteyim ben de sıfır harcama yaptım buraya gelirken de konserve yeşil fasulye pişirdim kocama o da dışardan yemez bugün. Sizlerden gaza geldim üşenmedim üç gün yiyecekti iki gün yiyecek dışardan bu da başarı. Kredi kartımı nisan ayına kadar kullanamam nisan da da 600 TL ye inecek taksitler ben 2018 aralığa kadar taksit doldurmuşum farkına varmadan
mutlaka önce birikimini yap sonra kalan parayla geçinmeyi bilmek ıyi oluyor. bizde her gittiğimizde kv esim her şeyi alıyordu ipin ucunu hep kaçırıyordu. hep kk ile ödüyordu. 2 aydır müdahale ettim. nasil olsa her şeye kapışıyoruz bir de bu konuda kapışır oldukKizlar memleketten selamlar
Bizim bu haftasonu yine harcamali geciyor
Bugun kvgildeydik mangal yaptik.malzemeleri biz aldik bayagi tuttu.gorumcemler falanda vardi.
Ayin 15i olsaydi artik
Pahali ucuz demeden 2 ceyregimi alacagm yoksa kalmaz bu gidisle
Bnm esimde o konuda biraz oylemutlaka önce birikimini yap sonra kalan parayla geçinmeyi bilmek ıyi oluyor. bizde her gittiğimizde kv esim her şeyi alıyordu ipin ucunu hep kaçırıyordu. hep kk ile ödüyordu. 2 aydır müdahale ettim. nasil olsa her şeye kapışıyoruz bir de bu konuda kapışır olduk
zaten sorunun hep aynı kişinin almasiBnm esimde o konuda biraz oyle
Bn almasina etmesine bir sey dememde gorumcelerde kv ye hep gelir ama ellerini ceplerine hic atmazlar ona sinir olurum
Milletin enayisi biziz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?