Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bol kredi kartı harcamalı bir gündü,
Kızıma 250 tl ye eşofman takımı aldık,
Kızkardeşimin bebeğine 70 tl ufak tefek kıyafet aldım,
40 tlye kızlara takı,
26 tl ye yemek
Sanırım başka harcama yapmam,
Altın alamadım hafta içine kaldı avmde pahalıydı

Pahaliymis esofman takimi

Yayalara yeterli yol birakmiyorlar ki. Heryer araba. Trafige dikkat eden de yok.
Bende cok korkuyorum kaldirimda bile yürümeye artik.
Gecmis olsun

Indirimli haliydi normal fiatı 400 kusurlerde, taksit olmadığına üzüldüm.
Başka marka bakmıştı daha önce tek alt 190 idi, Allahtan bedeni yoktu da almamıştık.
Uzun sure giyer diye düşünüyorum

markalı bir eşofman takımı olmalı. ama çok pahalı gerçekten. ben sık sık giyilen şeye acımam. mont çizme gibi. gül E gül E kullanım tüm aldıklarınızı

Kredi kartını 100 TL altı alışverişte kullanmıyor musunuz ben anlamadım o Nasıl tasarruf yöntemi
evet ben oyle karar aldim yilbasinda 2gun sozumu tutamadm ama geri kalan 11 gun kullanmadm. ben ivir zivira bile kart kullaniyorum nasilsa kartla diyorum 10 15 biriktikce birikiyo.nakit olunca alsammi almasammi diyorum o yuzden basladm boyle dusunmeye en az 100 tl tutmuyosa aldgm nakit aliyorum.100 lira ustuyse duruma gore artik.

Anladım cnm şimdi sağol açıkladığın için. Ben de kredi kartımı çok doldurduğum için almıyorum hiç bir şey. Nakit harcıyorum o Zaman anlıyorum paranın hiç değeri yokmuş.

kredi kartını artık kullanmıyorum ve bir aksilik olmazsa kullanmazsam gelecek ay 300 tl borcum var.
aslında nakit alınca her şeyin fiyatına dikkat ediyorsun kalan paranı düşünüyorsun kk nın ucu bucağı yok çektirip geçiyoruz

Bugün 10 TL akbil doldurdum başka harcamam yok.
Bütün gün arkadaslarimlaydim ev oturmasına gittik
Giderken ev sahibine kendi yaptığım reçel ve menemenden götürdüm.
Doğum günü hediyesi almamislar huyumu bilirler, hediyenin parasını verdiler. Çok makbule geçti:)

Kizlar memleketten selamlar
Bizim bu haftasonu yine harcamali geciyor
Bugun kvgildeydik mangal yaptik.malzemeleri biz aldik bayagi tuttu.gorumcemler falanda vardi.
Ayin 15i olsaydi artik
Pahali ucuz demeden 2 ceyregimi alacagm yoksa kalmaz bu gidisle

Memleketteyim ben de sıfır harcama yaptım buraya gelirken de konserve yeşil fasulye pişirdim kocama o da dışardan yemez bugün. Sizlerden gaza geldim üşenmedim üç gün yiyecekti iki gün yiyecek dışardan bu da başarı. Kredi kartımı nisan ayına kadar kullanamam nisan da da 600 TL ye inecek taksitler ben 2018 aralığa kadar taksit doldurmuşum farkına varmadan

malesef kk ile alınca neyi ne zamana kar taksit yaptığımızı farketmiyoruz

Kizlar memleketten selamlar
Bizim bu haftasonu yine harcamali geciyor
Bugun kvgildeydik mangal yaptik.malzemeleri biz aldik bayagi tuttu.gorumcemler falanda vardi.
Ayin 15i olsaydi artik
Pahali ucuz demeden 2 ceyregimi alacagm yoksa kalmaz bu gidisle
mutlaka önce birikimini yap sonra kalan parayla geçinmeyi bilmek ıyi oluyor. bizde her gittiğimizde kv esim her şeyi alıyordu ipin ucunu hep kaçırıyordu. hep kk ile ödüyordu. 2 aydır müdahale ettim. nasil olsa her şeye kapışıyoruz bir de bu konuda kapışır olduk

Bnm esimde o konuda biraz oyle
Bn almasina etmesine bir sey dememde gorumcelerde kv ye hep gelir ama ellerini ceplerine hic atmazlar ona sinir olurum
Milletin enayisi biziz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…