Bugün ne aldin kaç tl harcadin

l

zaten sorunun hep aynı kişinin almasi
herkes söylemeden Üstün E düşeni yapsa ıyi olur
Yani bu tur seyleri ben eskiden hic takmazdim.elimiz bos hic gitmeyiz
Ama bakiyorum gorumcemler sallana sallana gelirler yer icer giderler.bnmde gicigima gidiyor
Artik almasak tuhaf karsilanir
Cunku bizim gorevimizmis gibi oldu artik
Esimde halinden memnun

Bizimkiler o konuda anlayislilar. Gorumceler memlekette. Gidince elimizi cebimize sokturmazlar. Masallah oyle güzel sofra hazirlarlar ki
Somestrda tatilden faydalanip gelmek istiyorlar( onlarda ögretmen)
Evimde iyi agirlamak isterim. Ama tatile cikmam(kartepe)
Memlekete gidince annem de görümcelerimi yemeğe davet etmek istiyor eşleriyle beraber.annem cok seviyor onlari. Oğlum yoktu ki birini gelin diye alaydim diyor.

Damadi pek sevmez ama yani eşimi

Günaydınnn iyi pazarlar kızlar. Dün dediğim gibi iş çıkışı çarşıya gittim saç boyası aldım 15 tl verdim 2 tl de yol parası. Mesajları okudum da herkes kredi kartından şikayetçi ben de 1 tanesini yapılandırdım 1 tanesini de mecburiyetten kullanıyorum çünkü işe yeni başladım eşimin maaşından kesinti oluyor yetmiyor bir türlü inşallah şu kk banka kredisi hepsinden kurtulurum

Eşim bencildir. kendi ailesine giderken ne alacağını şaşırır. Bizimkilere giderken de almamak için uğraşır. Geçen ay takmış kafaya annesine bilezik alacakmış sanki benimki anne degil para biriktirmeye yeni başlamışız dediği lafa bak. evlendigimmizden bugüne kadar yiyecek içecek saymıyorum tabiki alınır. 10 bin tl den fazla para harcayıp hediye almıştır. tatile goturmesi ayri bir konu. ben deyince para yok.
kusura bakmasın ben birikimi yapacağım çocuğumu ve kendimi düşünmek zorundayım
o yüzden altın biriktiriyorum ama hepsini söylemiyorum

Ev kira mi?

Dün baska ilceye gittim cift vasita ile yol parasi 10 tl otobus kartimi doldurdum
2,5 tl dolmusa bindim. Baska birsey almadim. Ama bugun avm ye gitmeyi dusunuyoruz

temizlik için bayan cagiracaktim vazgectim. 1gr altın daha alirim diye subat 15 maaşından sonra cagiracagim. kendim yaptim temizliği çok yoruldum. bugün oğlumun kreşinden badem istediler onu alacağım çocuklar için akşama çıkıp alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…