- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.501
Yani bu tur seyleri ben eskiden hic takmazdim.elimiz bos hic gitmeyizl
zaten sorunun hep aynı kişinin almasi
herkes söylemeden Üstün E düşeni yapsa ıyi olur
Yemek cok tutmus 2 kisi mi 80 tl ?Bugün harcama çokk oldu ya
170 lira ev alışverişi tuttu
80 lira yemek yedik
60 lira ayakkabı aldık çocuğa
Damadi pek sevmez ama yani eşimiBizimkiler o konuda anlayislilar. Gorumceler memlekette. Gidince elimizi cebimize sokturmazlar. Masallah oyle güzel sofra hazirlarlar ki
Somestrda tatilden faydalanip gelmek istiyorlar( onlarda ögretmen)
Evimde iyi agirlamak isterim. Ama tatile cikmam(kartepe)
Memlekete gidince annem de görümcelerimi yemeğe davet etmek istiyor eşleriyle beraber.annem cok seviyor onlari. Oğlum yoktu ki birini gelin diye alaydim diyor.
benimkiler önceden de çok sevmezlerdi. şimdi iyice azaldı sevgileri yaptıkları yuzundenDamadi pek sevmez ama yani eşimi
Ev kira mi?Eşim bencildir. kendi ailesine giderken ne alacağını şaşırır. Bizimkilere giderken de almamak için uğraşır. Geçen ay takmış kafaya annesine bilezik alacakmış sanki benimki anne degilpara biriktirmeye yeni başlamışız dediği lafa bak. evlendigimmizden bugüne kadar yiyecek içecek saymıyorum tabiki alınır. 10 bin tl den fazla para harcayıp hediye almıştır. tatile goturmesi ayri bir konu. ben deyince para yok.
kusura bakmasın ben birikimi yapacağım çocuğumu ve kendimi düşünmek zorundayım
o yüzden altın biriktiriyorum ama hepsini söylemiyorum
Yemek cok tutmus 2 kisi mi 80 tl
Evet canm küçük oğlumuz var birde
Avm kesin harcatirDün baska ilceye gittim cift vasita ile yol parasi 10 tl otobus kartimi doldurdum
2,5 tl dolmusa bindim. Baska birsey almadim. Ama bugun avm ye gitmeyi dusunuyoruz
Sayilir tabi canimBugün harcama yapmam eşim pazara gitcek gerçi onların aldığıda sayılır mı
ZAten alacaklarimiz var ki hem gezmek olur dun hep evdeydikAvm kesin harcatir
O zaman 50-60 lira pazar parası.Sayilir tabi canim
Evet kiraEv kira mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?