Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar kvdemin orada semt pazarına gittim 10 tl ye 3 çamaşır aldım
5 tl lik el kart doldurdum başka harcama yapmadım

Canim elektrikli soba cok mu harciyor acaba. Özellikle eski modeller cok yakar
yok cnm eski.model.değil ufo,kızkardeşimde aynısıni kullanıyor 120_150 tl arasi ödüyor mersinde o.
dünkü harcama 66.39 tl büyük boy nutella,3 ekmek ,bir.koli küçük süt.
sut bulger 4 tane,iki kilo ispanak,cola,4 topitop,kekik,üç çeşit kuru pasta,tatlive fıstıkli olanlar pahalıydı 59.63 tl,
abur cubur birazda meyve 24.80 tl
3 tl dr süpriz yumurta,bu ay.çok abur cubur aldim fislerimi topluyorm 15 gunde bakalım ne kadar olmus yarın yazarım.geriden geliyorm yine:)) herkese sevgiler.

Bugün ben çıkmadım ama eşim bimden ceviz fındık ve üzüm almış ne kadar tuttu bilmiyorum.. cebimde şuan 70 lira var haftayı kapatırım diye düşündüm ama bime cuma günü lambader gelecek eğer stokta kalırsa onu alacağım 50 lira.. 20 lira ilede haftayı kapatamam zaten belli olmaz gerçi bi mucizede olabilir :)

Bugün bizim için de ödeme günü oldu.
Elektrik su vs ye ek olarak bir de 475 tl Mtv ödemesi yaptık.
Zam gelecek diye mesaj gelince 100 tl ilk benzin aldık. Araba da benden çok para harcıyor:))
20 tl çay parası, 9 tl de öğle yemeği. Normalde yemekleri evden götürürüm ama kurum dışına çıktık, mecburen dışarıdan oldu. 1 paket galeta unu aldık, 1.55 ti. Eşim köfte için kullanıyor bazen.
Ayın 15’i hem geliyor hem gidiyor hepimiz için

Çiftlik bank gibi bişey mi yoksa canım ??
Yok çiftlik bank değil. Bizim yaşadığımız ilçenin köyleri var aldık bi tosun köyde bakılıyo işte. Kurban için satılır parayı katlarmış. Burda insanlar yıllardır bu işi yapıyo ben de birikmiş param varken alayım dedim

Bence cok iyi fikir keske bizler de yapabilsek.
Benim bi tanidigimin bi arazisi vardi. Büyükbaş besliyordu ek iş olarak geliri iyiydi.

Simdilerde ciftciler sikayetci yem pahali saman pahali diye..
Eskiden daha iyiydi sanki piyasa.
Ama bu gidişle hayvancilik ta biterse hic şaşirmicam
Dün haberlerde izledim. Su rezervimiz az kalmis. Suyu ithal edebilirmişiz.
Nasil sinir oldum

az kalmadı degil mevzu dışa bağlı olmanız için sarfedilen çaba ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…