Bugün ne aldin kaç tl harcadin

danayı okuyunca aklıma geldi
benim uzun vadedeki yaşam planım eşimin işi bırakması :)

birimizin sabit geliri olması diğerinin de bağ bahçe ve hayvancılık işleriyle uğraşması

bunun için önce bir arsa alacağız merkeze yakın bir köyden
sonra içine çelik konstrüksiyon bir ev
ve biraz bostan bir de ahır ve kümes

küçükbaş istiyoruz, hem kendimiz için hem de biraz gelir elde edecek kadar
çocuğumuz salıncakta sallanabilsin, tavuklardan yumurta toplayabilsin mesela

bunun için bi 5 seneye ihtiyaç var minimum

Ah ne güzel canım. Arsalar ateş pahası. Bende çok isterdim bahçeli bir ev. Gerçekleştirmek çok uzun süremi alır sanırım

Danaya yatırım yapan arkadaş bizde kayınbiraderimle anlaşmıştık gecen sene 4 inek alacaktık o köyde yaşıyordu bakacaktı bizimkilere kendinkilerle beraber ancak ev aldık eve gitti paralar iki sene sonra nasip olursa 4-5 tane alacağız o bakacak kendi masrafını çıkarıp (yem küspe falan ) kârımızı yollayacak.. çok iyi para valla

Valla ben de diyorum her aldığım danadan 10000 kazanacaksam alayım dört tane daha bi sene sonra ev peşinatım çıksın

Günaydin herkese.
Eşim coğu zaman erken uyuyor ve beni de uyutuyor yahu sen yat yoruluyosun ben biraz iş yapayim kitap okuyayim diyorum yok anlamiyor. Sonra da saat 4 5 gibi uykumu alip uyaniyorum.

Internet paketimizin yenilenmesi lazimdi .teklif önermişler 75 tllik ben istemedim fazla geldi. Evde internetle napiyoruz ki sonucta. Cepte int var zaten. Bir de yavaş ustelik ve şikayetçiydim.

Sonra arastirdik bugun gelecekler turkcell superonline 59tl. fiyat digerine göre uygun.

hayırlı olsun canım bız de anneme aldk superonlıne cok memnunuz. bizim evde ttnet var taahhutu bıtsın değiscez bizde.
bu arada ben de senin aksine erken yatmayı severim 11 12 yani çokta erken değil eşime sen de uyu diyorum uyumuyo cok gıcık oluyorum

Sagol caanim. Bugün gelip altyapiya bakacaklarmis. Insallah uygundur da hemen bağlarlar.

Superonline ı üç yıl kullandık çok memnun kaldık biz. İnşallah siz de memnun kalırsınız. Şimdi mecburi Vodafone dayız, memnunuz da. TTnetten hiç memnun kalmadı annemler. Sürekli kesilme, hız düşüklüğü yaşadılar. Biz de internete 65 ödüyoruz. Bazen aslında kapatsak diyorum da çok dizi izliyoruz biz netten. Eski insanlar için hiç böyle giderler yoktu. Ne değişik zamanlar aslında :)

Canim simdi gitti çalisanlar. Superonline a gectik bizde. 60 tl.
Ttnetten bizde memnun kalmadik. Ayni sikayetleri yaşadik. 65 tl idi. 2 yil kullandik. Yenilememiz gerekiyordu 75 tl dediler. Bende zaten memnun degildim almadim.

Bu da sinirsiz internet hizi da iyi.

Bizde dun ttnet baglattik onceki kullandigimiz internet biraz yavasti ama fiyatida uygundu.ayda 45 liraydi o.
Ttnet alt yapisi g3lince bizde ttnete gectik
2 yil kalacagiz
Ayda 57 lira
Insallah sorun yasamayiz

Maşallah ne güzel bir hayal.
Umarım eşinizle sağlıkla tez zaanda kavuşursunuz hayalinize. Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…