- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.601
hadi hayirli olsn arkadasim kim bakacak bakan kisiye de para verilcekmi meraktan soruyorumYavru inek diyesim geldi
Bi sene sonra 10.000 eder dediler büyükbaş hayvancılıktan anlayanlar ben de alayım dedim. Yatırım yaptım bakalım tutacak mı grçekten 10.000 edecek mi
Eşimin ailesi köyde yaşıyo canım orda. Onlar bakıcak işte :))hadi hayirli olsn arkadasim kim bakacak bakan kisiye de para verilcekmi meraktan soruyorum
Çok şanslısınEşimin ailesi köyde yaşıyo canım orda. Onlar bakıcak işte :))
Ah ne güzel canım. Arsalar ateş pahası. Bende çok isterdim bahçeli bir ev. Gerçekleştirmek çok uzun süremi alır sanırımdanayı okuyunca aklıma geldi
benim uzun vadedeki yaşam planım eşimin işi bırakması :)
birimizin sabit geliri olması diğerinin de bağ bahçe ve hayvancılık işleriyle uğraşması
bunun için önce bir arsa alacağız merkeze yakın bir köyden
sonra içine çelik konstrüksiyon bir ev
ve biraz bostan bir de ahır ve kümes
küçükbaş istiyoruz, hem kendimiz için hem de biraz gelir elde edecek kadar
çocuğumuz salıncakta sallanabilsin, tavuklardan yumurta toplayabilsin mesela
bunun için bi 5 seneye ihtiyaç var minimum
Ah ne güzel canım. Arsalar ateş pahası. Bende çok isterdim bahçeli bir ev. Gerçekleştirmek çok uzun süremi alır sanırım
Bilemedim :) umarım vardır öyle bişeyler :)Benim için de öyle ya
Ama bi daireye 350 bin tl verirken olur gibime geliyor ya
Arsa kredisi var mı
Valla ben de diyorum her aldığım danadan 10000 kazanacaksam alayım dört tane daha bi sene sonra ev peşinatım çıksınDanaya yatırım yapan arkadaş bizde kayınbiraderimle anlaşmıştık gecen sene 4 inek alacaktık o köyde yaşıyordu bakacaktı bizimkilere kendinkilerle beraber ancak ev aldık eve gitti paralar iki sene sonra nasip olursa 4-5 tane alacağız o bakacak kendi masrafını çıkarıp (yem küspe falan ) kârımızı yollayacak.. çok iyi para valla
hayırlı olsun canım bız de anneme aldk superonlıne cok memnunuz. bizim evde ttnet var taahhutu bıtsın değiscez bizde.Günaydin herkese.
Eşim coğu zaman erken uyuyor ve beni de uyutuyoryahu sen yat yoruluyosun ben biraz iş yapayim kitap okuyayim diyorum yok anlamiyor. Sonra da saat 4 5 gibi uykumu alip uyaniyorum.
Internet paketimizin yenilenmesi lazimdi .teklif önermişler 75 tllik ben istemedim fazla geldi. Evde internetle napiyoruz ki sonucta. Cepte int var zaten. Bir de yavaş ustelik ve şikayetçiydim.
Sonra arastirdik bugun gelecekler turkcell superonline 59tl.fiyat digerine göre uygun.
Sagol caanim. Bugün gelip altyapiya bakacaklarmis. Insallah uygundur da hemen bağlarlar.hayırlı olsun canım bız de anneme aldk superonlıne cok memnunuz. bizim evde ttnet var taahhutu bıtsın değiscez bizde.
bu arada ben de senin aksine erken yatmayı severim 11 12 yani çokta erken değil eşime sen de uyu diyorum uyumuyo cok gıcık oluyorum
eger binaya hat baglantısı bırakılmıssa baglıyolar canım hemen acılıyor zatenSagol caanim. Bugün gelip altyapiya bakacaklarmis. Insallah uygundur da hemen bağlarlar.
yaaa çok güzel bizde alsak olurmuki kızzEşimin ailesi köyde yaşıyo canım orda. Onlar bakıcak işte :))
Olur neden olmasın ama kazancına ortak olurumyaaa çok güzel bizde alsak olurmuki kızz
Günaydin herkese.
Eşim coğu zaman erken uyuyor ve beni de uyutuyoryahu sen yat yoruluyosun ben biraz iş yapayim kitap okuyayim diyorum yok anlamiyor. Sonra da saat 4 5 gibi uykumu alip uyaniyorum.
Internet paketimizin yenilenmesi lazimdi .teklif önermişler 75 tllik ben istemedim fazla geldi. Evde internetle napiyoruz ki sonucta. Cepte int var zaten. Bir de yavaş ustelik ve şikayetçiydim.
Sonra arastirdik bugun gelecekler turkcell superonline 59tl.fiyat digerine göre uygun.
Canim simdi gitti çalisanlar. Superonline a gectik bizde. 60 tl.Superonline ı üç yıl kullandık çok memnun kaldık biz. İnşallah siz de memnun kalırsınız. Şimdi mecburi Vodafone dayız, memnunuz da. TTnetten hiç memnun kalmadı annemler. Sürekli kesilme, hız düşüklüğü yaşadılar. Biz de internete 65 ödüyoruz. Bazen aslında kapatsak diyorum da çok dizi izliyoruz biz netten. Eski insanlar için hiç böyle giderler yoktu. Ne değişik zamanlar aslında :)
Bizde dun ttnet baglattik onceki kullandigimiz internet biraz yavasti ama fiyatida uygundu.ayda 45 liraydi o.Canim simdi gitti çalisanlar. Superonline a gectik bizde. 60 tl.
Ttnetten bizde memnun kalmadik. Ayni sikayetleri yaşadik. 65 tl idi. 2 yil kullandik. Yenilememiz gerekiyordu 75 tl dediler. Bende zaten memnun degildim almadim.
Bu da sinirsiz internet hizi da iyi.
danayı okuyunca aklıma geldi
benim uzun vadedeki yaşam planım eşimin işi bırakması :)
birimizin sabit geliri olması diğerinin de bağ bahçe ve hayvancılık işleriyle uğraşması
bunun için önce bir arsa alacağız merkeze yakın bir köyden
sonra içine çelik konstrüksiyon bir ev
ve biraz bostan bir de ahır ve kümes
küçükbaş istiyoruz, hem kendimiz için hem de biraz gelir elde edecek kadar
çocuğumuz salıncakta sallanabilsin, tavuklardan yumurta toplayabilsin mesela
bunun için bi 5 seneye ihtiyaç var minimum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?