Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun

dosya yükleye tıkl bi kaç saniye sonra galeriye tıklaman için ek çıkıyor ordan tıklayıp seçebilirsin

Sinir oldum haaa.

Neyse kizlar resmini atmiyim oyleyse. Halbuki heyecanlanmistim.
Bende bugun fiziki altina basladm
2 tane ata altin aldim. Kulpsuz. Para gibi. Cok hosss
2 tane aldimmm
Tanesi 1505
Toplam 3010 lira.
Süper olmuş canim valla ilk defa ata görecektim nasip olmadi

Çok uyguna almışsınız eti balığı afiyet olsun

Evet dün beta 550 çıktı doktorum güzel artık usg de görüşürüz dedi. 10 gün sonra için usg randevusu aldım.
Ayy masallahh cok guzel insallah 10 gune kalp atisini da duyarsiniz ama bence tek sanki ikiz olabilir dedi mi doktorun? tek olsun saglikli olsun yeter :)

Sinir oldum haaa.

Neyse kizlar resmini atmiyim oyleyse. Halbuki heyecanlanmistim.
Bende bugun fiziki altina basladm
2 tane ata altin aldim. Kulpsuz. Para gibi. Cok hosss
2 tane aldimmm
Tanesi 1505
Toplam 3010 lira.
hayirli olsun canim. ben de ne yalan soyleyim b-hcg testi falan sonucu atacaksin sandim demistin ya tahlil yaptirdim diye gecen :)))

Süper olmuş canim valla ilk defa ata görecektim nasip olmadi
bak canim bu oluyor ata altini para gibi ön tarafta canim Ata'min resmi var biz de satma isteyen bi arkadastan almistik satis fiyatina 3 tane. fiziki altin olunca insan bi gaza geliyor valla

Eklentiler

• 15502438770269128815634444996845.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 151
  • 15502439051072240444878899478744.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 139
Bu arada sabah biraz dua okudum öğlen temizlik yaptım temizlik gibisi yok valla temiz ev = huzur oluyor . Sigara böreği sardım 5 poşet oldu buzluğa koydum.Arkadaşım haftaya nişanlanıyor evlenme teklifi almış aradı onu anlattı . Bende bu arada irmik tatlısı , salata , Ezogelin çorbası , bulgur pilavı , salata , ayran yaptım . Üzerimi değişip makyaj yaptım görümcemle konuştuk eşim artık gelse çok acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…