- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.761
Amin canım sağolcan09e tekrar geçmiş olsun canım Allah şifa versin. A Alya_sura88 progestoronu neden olçturuyorsun? Bhcg iyi bence kaç haftalık oldunuz?
Doktor istedi cnmcan09e tekrar geçmiş olsun canım Allah şifa versin. A Alya_sura88 progestoronu neden olçturuyorsun? Bhcg iyi bence kaç haftalık oldunuz?
Geçmiş olsun çok cnmsağol canım. dizinde daha önceden müdahale edilip tümörün temizlendiği yer..kontrolleri de vardı gidiyordu sonrasında ağrı uyuşma ile bir hafta on gün çekti.. en son bir aletle yapılan testte artık görülmüş, tıkalı denmiş..anjiyo yapıldı damar da incelmiş normal hastanın 5 6 kat fazlası riski varmış.. artık demiştir prof. neye dikkat edeceğini.. ye yiyip ne içeceğini.. Rabbim şifasını versin inşallah.
biz para varken aldikAltın alacak olan var mı kızlar
ben çok bir şey almayacağım ne zaman aksam bilemedim.
sağol canım.Geçmiş olsun çok cnm
Amin canım çok sağol.can09e geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Altın alacak olan var mı kızlar
ben çok bir şey almayacağım ne zaman aksam bilemedim.
Çok geçmiş olsunmerhaba canım.. çok sağol.. riskli olduğu için ameliyattan şimdilik vazgeçtiler.. ilaçla açmaya çalışcaklar.. 10 gün sonra kontrol diyerek taburcu ettiler.. sağolun dualarınız için.
Ben yikattim ama 2. Hafta biterken getirdilerKızlar halıları yıkamaya vermeyi düşünüyorum ama havalar yağmurlu gidiyor, kururmu acaba. Var mı yağmurlu havada yıkatan
benimde vermem lazım en son verdiğim yıkanmadan getirmiş resmen o yüzden iyi biyer bulup vermem lazım geç gelir muhtemelen 2 haftadan önce gelmez diye düşünüyorumKızlar halıları yıkamaya vermeyi düşünüyorum ama havalar yağmurlu gidiyor, kururmu acaba. Var mı yağmurlu havada yıkatan
Çokmuş yaa 2 hafta kış günü halısız durulmaz herhalde çocuklar var, silinecek halde de değiller çok kirlendilerBen yikattim ama 2. Hafta biterken getirdiler
benimde vermem lazım en son verdiğim yıkanmadan getirmiş resmen o yüzden iyi biyer bulup vermem lazım geç gelir muhtemelen 2 haftadan önce gelmez diye düşünüyorum[/QUOTE
Teşekkürler canımcımmerhaba kızlar... ne kadar çok yazmışsınız ya okuyamadım
sirkencubin tebrik ederim, çok sevindim bebişlere... daha önce gördüm bir ara, yazamamıştım:)
A Alya_sura88 seni de tebrik ederim canım...sağlıklı mutlu hayırlı bebişler gelsin inşallah topiklere
başka atladığım olmuş olabilir... bebek bekleyen herkese hayırlı, kolay, sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum...
evet canım bıde ben uykuya bayılırım nıckımden de belli oldugu gbıBende hamileligimden beri uyuma problemi yaşıyorum bebeğe hazırlık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?