Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun çok cnm

Hastaneye gittim pazartesi sabah gelin kan verin dedi hormon v.s bakilmiyormus öğleden sonra tüm değere bakacak
Fasulyem pişiyor
Benim ufaklığa randevu aldim haftaya cumaya alerjisi için kontrolü var
Persembeden kv gidecegiz pazar döneriz
Değişiklik olur kv sevindi bu işe çocukları ozluyorlar

merhaba kızlar... ne kadar çok yazmışsınız ya okuyamadım
sirkencubin tebrik ederim, çok sevindim bebişlere... daha önce gördüm bir ara, yazamamıştım:)
A Alya_sura88 seni de tebrik ederim canım... sağlıklı mutlu hayırlı bebişler gelsin inşallah topiklere
başka atladığım olmuş olabilir... bebek bekleyen herkese hayırlı, kolay, sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum...

Kızlar halıları yıkamaya vermeyi düşünüyorum ama havalar yağmurlu gidiyor, kururmu acaba. Var mı yağmurlu havada yıkatan
benimde vermem lazım en son verdiğim yıkanmadan getirmiş resmen o yüzden iyi biyer bulup vermem lazım geç gelir muhtemelen 2 haftadan önce gelmez diye düşünüyorum

Teşekkürler canımcım

Kızlar doktor yarın 17.00 a randevu verdi inş çok hayırlı haber veririm sizlere
Annem ve arkadaşı ve kızı ve torunu öğle yemeğine gelecekler.
Ben bu sefer kalp atışı duymadan söylemeyeceğim. Kızı benim de arkadaşım ve o süreçten haberdar çaktırmayacak. Ultrason ile bugün görseydik net bilgi ile müjdeyi verecektik
Artık bir sonraki buluşmamıza saklayacağım
Rabbim isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inş
Menüde hünkar beğendi salata pilav ve manolya tatlısı olacak yarın öğlen için.
Bugün akşam ise köfte ve salata olacak
Eşimin cüzdan evde kalmış akşam markete gitcez A101 de kaldıysa mama sandalyesi alacağız yarın bebiş rahat yemek yer hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…