- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.781
beklemedeyiz canımKizlar esim beni kasaplar carsisina goturdu
Kendisin8n de gözü döndü. Sazan aldi dil baligi aldi levrek aldi 1er kilo.
1 kg kuzu iskembe.
2 kg haslamalik et aldik.
10 lira bahsis verdi balik temizleyenlere.
1 kg burma kadayif.
Toplamda 370 galiba harcadik.
Et balik diyince adam çözülüyor.
Amaaa
Surpriz resim geliyor
kızlar bebıs ıcn gıttıgımız hastanede hamıle yogası var haftada 2kez ucretsiz tabi ben hıc gtmedm 6da ders varmıs bı gıdıcem bakalm pilatesi cok severim gıdıyodum bebek dusunmeden once,
gıtmısken dogum ucretlerini sordum
normal yada sezeryan 3500
epıdural ıstenırse her ıkısı de 4500
Neymiş ki canim cok merak ettimKizlar resim nasil yukleniyor
Ay benim eşim ya kazıklandı ya da burada altın daha pahalı730 tl bi yarim altın almış esim
Ödemeleride yapmış
Sutcuye 96 tl vericem aylık alıyoruz
200 tl de gün parası ayırdım
700 tl para kaldı yeter mi bilemedim ek derse kadar
Yaa keske başka yerlere de sorsaymışAy benim eşim ya kazıklandı ya da burada altın daha pahalıuyguna almıssiniz.atayı 1520 TL ye almış az önce eşim
Ata kulpsuz olan mi canimAy benim eşim ya kazıklandı ya da burada altın daha pahalıuyguna almıssiniz.atayı 1520 TL ye almış az önce eşim
dosya yükle yazıyor cevaplanın yanında ordan :)Resim nasil yukleniyor bilen yok muuu
dosya yukle ye tiklayinca galeriye geciosun direkt.Resim nasil yukleniyor bilen yok muuu
Canim fotograf makinasi sembolüne tıkla geliyo galeriKizlar dosya yukleye tikliyorum sari oluyor fakat bekliyorum galeri gelmiuor
Evet dün beta 550 çıktı doktorum güzel artık usg de görüşürüz dedi. 10 gün sonra için usg randevusu aldım.sirkencubin nasilsin canim yeniden test verdin mi?
Profil fotosu yap bari merak ettim yahu :))Onada tikladim ingilizce yaziyor. Henuz birsey yuklemediniz yaziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?