- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.821
Sagol canim.Geçmiş olsun
Doktorumla tek mi çift mi diye konuşmadık. Ama her türlü olabilirmiş okuduğum kadarıyla. Neyse tek gelirse de ilerde başına kakaırz ikizini de yedi mutfak tüpü diyeAyy masallahh cok guzel insallah 10 gune kalp atisini da duyarsiniz ama bence tek sanki ikiz olabilir dedi mi doktorun? tek olsun saglikli olsun yeter :)
hayirli olsun canim. ben de ne yalan soyleyim b-hcg testi falan sonucu atacaksin sandim demistin ya tahlil yaptirdim diye gecen :)))
fotografın ekran kaydını al sonra onu sec galeriden oyle yuklenıyo canım pıkseli dusmus oluyoSinir oldum haaa.
Neyse kizlar resmini atmiyim oyleyse. Halbuki heyecanlanmistim.
Bende bugun fiziki altina basladm
2 tane ata altin aldim. Kulpsuz. Para gibi. Cok hosss
2 tane aldimmm
Tanesi 1505
Toplam 3010 lira.
valla fıyatlar boyle canım bakalm kurum anlasması var yuzde 15 bide onu dusurtebılırım
yeniAy benim eşim ya kazıklandı ya da burada altın daha pahalıuyguna almıssiniz.atayı 1520 TL ye almış az önce eşim
sehirden sehirede değişiyor canım biz birde eski tarih alıyoruz durdurdugumuz için altinlariAy benim eşim ya kazıklandı ya da burada altın daha pahalıuyguna almıssiniz.atayı 1520 TL ye almış az önce eşim
Bereketli olsun canım iyi yapmissin secimden sonra altın yükselir deniyor bakalım ne olacakSinir oldum haaa.
2 tane aldimmm
Tanesi 1505
Toplam 3010 lira.
ayyyy pure çok güldüm mesajına adamcagiz o kadar çalışıyor bir çeyrek yesin afiyet olsunAminn. Hepimizin birikimleri hayirli olsun. Guzel islerde kullanalim
Eşim 1 çeyrek altin parasini bogazina harcadi.
Kuyumcuda meyve suyu ikram ettiler onu ictik. Disarda yemeyelim dedim eve getirdim eşimi.
ayyyy pure çok güldüm mesajına adamcagiz o kadar çalışıyor bir çeyrek yesin afiyet olsun
İlk defa orkidem oldu. Bakalım araştıracağım ben de nasıl bakayım diye.
Doktorumla tek mi çift mi diye konuşmadık. Ama her türlü olabilirmiş okuduğum kadarıyla. Neyse tek gelirse de ilerde başına kakaırz ikizini de yedi mutfak tüpü diye
Ay alemsin yaaSüper olmuş canim valla ilk defa ata görecektim nasip olmadi
Bereketli olsun canımSinir oldum haaa.
2 tane aldimmm
Tanesi 1505
Toplam 3010 lira.
Allahım şifa versinmerhaba canım.. çok sağol.. riskli olduğu için ameliyattan şimdilik vazgeçtiler.. ilaçla açmaya çalışcaklar.. 10 gün sonra kontrol diyerek taburcu ettiler.. sağolun dualarınız için.
Evet dün beta 550 çıktı doktorum güzel artık usg de görüşürüz dedi. 10 gün sonra için usg randevusu aldım.
sen evde yoktun canım doğalgaz çok gelmiş sankiDoğalgaz
2019/02
Tüketim 184 m³
Br fiyatı 1,09169964
Tüketim bedeli 193,55 TL
TOPLAM: 228,50 TL
Su
2019/02
Tüketim 5 m³
Br fiyatı 1,83 TL
Su tutarı 9,15 TL
TOPLAM: 23,75 TL
esıme gosterdım fotoyu yazıyı da oku dedimBir resimde ben atayım kızlar
Eki Görüntüle 2236165 doğum hediyem kelepçe bilezikgözler bugün fiziki altın görsün birikimler artsın
Canimmm güle güle kullan. Benim de vardi 27 gramdi galiba. Benim atalari sana atsam sen burda paylassan ben beceremedimBir resimde ben atayım kızlar
Eki Görüntüle 2236165 doğum hediyem kelepçe bilezikgözler bugün fiziki altın görsün birikimler artsın
Canimmm güle güle kullan. Benim de vardi 27 gramdi galiba. Benim atalari sana atsam sen burda paylassan ben beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?