- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.883
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.961
Valla guzel oldu kese masaj olayi guzel.. acildigini hissediyorsun.Ay cok severim yasadigim sehirde hic gitmedim ama tatillerde sevdigim bir etkinlik insan cok rahatliyor
Annemler kucukken anneannesi gotururmus eskiler bsy biliyormus yahu
Ohhhh ne rahatlamissindir simdi .sefan olsunValla guzel oldu kese masaj olayi guzel.. acildigini hissediyorsun.
evet spaya da gireriz arada da olsa.. haftasonu kalabalik oluyormus ama baska nasil gidecem... calisinca mecbur haftasonuna kaliyorsun..
Valla guzel oldu kese masaj olayi guzel.. acildigini hissediyorsun.
evet spaya da gireriz arada da olsa.. haftasonu kalabalik oluyormus ama baska nasil gidecem... calisinca mecbur haftasonuna kaliyorsun..
Evet yaa kuzuyu da goturdum.. ona da kese masaj.. esim goturdu getirdi:) bir tek parayi pesin vermek sıkınti oldu.. karti kaybetmistim gelmedi ya hala.Ohhhh ne rahatlamissindir simdi .sefan olsun
Kadini bekliyorsun bos yer bekliyorsun.. valla kucuk tatil gibi oldu. Esin de cok eglendi :)Kalabalik olsun ne olacakki mahrum kalmaktan iyidir
Ben gunu hep hamam sauna hamam dus ile bitirir yemege kdr dinlenirdim ay canim tatil istedi
Kadini bekliyorsun bos yer bekliyorsun.. valla kucuk tatil gibi oldu. Esin de cok eglendi :)
Vajinal baktı cnm . Ama göremedi. İnş güzel haber verebilirim sağolasınAlya bazen vajinal ultrason ile gozukebiliyor daha cok kucuk hic moralini bozma ben guzel haberle gelecegine eminim kesin olarak yok desinler hep birlikte uzulur yine toparlaniriz sana destek oluruz
Vajinal bakıldı cnm. İlaç da vermedi bekleyecez dedi.Alya vajinal bakilmadi sanirim.. evet kucuk daha fakat gecen progesteron dusuk gelmisti bana destek verdiler mi? Insallah haftaya guzel haberini aliriz...
canim bu deger artislarin 2 kat hali mi yani hesaplarina gore?İnş cnm en son 1945 di beta. 5+2 yim şuan
İnş kan sonucun senin de güzel çıkar güzel haberler veririz
Kese 5000 üzerinde gözüküyor diye okudum hep canım..O yüzden bugün yaşanılanlar için üzülme..Allah'ın izniyle o seninleİnş cnm en son 1945 di beta. 5+2 yim şuan
İnş kan sonucun senin de güzel çıkar güzel haberler veririz
Cnm eşime ve bana yapılabilecek bütün her türlü test yapıldı. Ben de pıhtılaşma var . İnş hakkımızda hayırlısı olsun. Destek için sağolasınAlya eger ki olumsuz sonuclanirsa (Allah korusun)
Vajinal bir kontrol yaptir.
Smear testi yaptir.
Tahlil yaptir.
Genel bir kontrolunu yaptir ki sorun neymis. Sende sıkıntı yoksa eşine de bi baksinlar
İnşallah :))Ben inanıyorum haftaya ikimiz de güzel haberlerle dönecez.
Çok cici güzel günlerde giysinKızıma aldıklarım bunlsr kızlar
İnşallah :))
Gule gule giysin canim.Kızıma aldıklarım bunlsr kızlar
İnşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?