Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun once evime ugradim girince cikabiliyormu insan birsuru is hallettim sonra evde ancak oturdum diyebilirim
Esim gitti prenseslikten kul kedisine dondum yahu ancak secimden sonra derin temizlik yaptirabilirim o zmna kdr idare etmem gerek
Yarinda arabamiz yok otobusle gidicem donuste bari araba bulsak ta iyice yorulmasam

Ay cok severim yasadigim sehirde hic gitmedim ama tatillerde sevdigim bir etkinlik insan cok rahatliyor
Annemler kucukken anneannesi gotururmus eskiler bsy biliyormus yahu
Valla guzel oldu kese masaj olayi guzel.. acildigini hissediyorsun.
evet spaya da gireriz arada da olsa.. haftasonu kalabalik oluyormus ama baska nasil gidecem... calisinca mecbur haftasonuna kaliyorsun..

Valla guzel oldu kese masaj olayi guzel.. acildigini hissediyorsun.
evet spaya da gireriz arada da olsa.. haftasonu kalabalik oluyormus ama baska nasil gidecem... calisinca mecbur haftasonuna kaliyorsun..

Kalabalik olsun ne olacakki mahrum kalmaktan iyidir
Ben gunu hep hamam sauna hamam dus ile bitirir yemege kdr dinlenirdim ay canim tatil istedi

Kızlaar merhaba :)
Bugün saat 1 de dışarı çıktık hala eve gidemedik kvgile uğrdık annemler biz de oturmaya gelelim dediler kaldık burda...

Lcw dan kızıma 2 tayt 1 tişört aldm taylar 20 tl üst 13 tl annem ve kv taytlar pahalıymış dediler üzüldm yaa ben uygn fiyatlı diye almıştım kızım yeni bişeyler giysin diye...
Bir de saç bandı aldım kızımı süsleyemiyorum hiç nolursa olsn alayım kızıma kıyafet dedim

Birkaç bişey aldık peynir yağ domates birkaç ıvırzıvır gereksiz şey.... Kocalar hep böyle gereksiz para harcamayı seviyor... 5 tl halley en garipsediğim şuan... Yeni karadutlu olan...

Kp de kızıma mama ve cicibebe aldı sağolsun.

17,50 dışarda yedik. İçime dert etmeyeceğim bunu abur cubura para verilebiliniyorsa ben de canımın istediğini yiyebilirim...

Sabahları limonlu su içmeye başladım limon almam lazım yeşillik ton balığı falan alıcam hafif spora ve yediklerimi düzeltmeye çalışıcam inşallah :)

Temızlık yaptım.Dus aldım oğlanı yıkadım.Banyo paspasları yıkamada onlar cıksın yatarız.Çok Yorgun’um mesaide bu hafta çok yoğun inş guZl bır Sekılde atlatırım.Buarada 2gün 0 harcamaben evde otursam çok harcama yapmayacağım demekki.İlk evlendıgımızde 1yıl evdeydım sonra atandım hiç gezmezdım gezmeyınce parada harcamazdım.Şimdi öğlen yemek dışarıda yıyıyoruz arkadaşlarla olunca mecbur ayak uyduruyorsun cay kahve içiliyor eee kıyafet ayakkabı çanta hergun aynı giymek olmuyor aldığın yıpranıp eskiyor mecbur yeniliyorsun Aman neyse ev bana bunalım çalışayım yoğunda olsam kafam dağılıyor Allah sağlık sıhhat versın çalışalım

Alya eger ki olumsuz sonuclanirsa (Allah korusun)
Vajinal bir kontrol yaptir.
Smear testi yaptir.
Tahlil yaptir.
Genel bir kontrolunu yaptir ki sorun neymis. Sende sıkıntı yoksa eşine de bi baksinlar
Cnm eşime ve bana yapılabilecek bütün her türlü test yapıldı. Ben de pıhtılaşma var . İnş hakkımızda hayırlısı olsun. Destek için sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…