- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.141
Cok geçmiş olsunGünaydın kızlar,
Dün öğlen kızım okulda düşmüş alnın üst kısmı saçının başladığı yer açılmış. Koşturduk baya 2 doktora gösterdik dikiş atmadılar. Öyle duruyor açık bir şekilde. Baya korktuk. Allah hepimizin çocuklarını korusun. Sağlık sıhhat versin inşallah.
Birikim olarak biraz zorlayarak 400 dolar 200 Euro aldım ama altın alamadım. Bir daha ki aydan itibaren okul taksidi 9 ay sürecek bakalım bizi neler bekliyor.
Sağolun arkadaşlar evet bende öyle bir şey bekledim ama yapmadılar 2 ayrı doktor gördü sadece pansuman yapıldı. açık kalsın kapanır o dediler. Kötü bir tecrübe tekrarı olmasın inşallahKaizen S geçmiş olsun. Geçen ay da oğlum kreşte düşmüştü. Kaşı açılmış. Dikiş atılmadı ama acil serviste sprey gibi birşey sıkıp yapıştırdılar . Kısa sürede kapandı.
geçmiş olsun canım.. aminSağolun arkadaşlar evet bende öyle bir şey bekledim ama yapmadılar 2 ayrı doktor gördü sadece pansuman yapıldı. açık kalsın kapanır o dediler. Kötü bir tecrübe tekrarı olmasın inşallah
Ben hm den bebek ürnü cok alıyorum yeni girmedi indirime bayadır bu şekilde ama ben biraz daha dusmesini bekliyorum. Çünkü birebir aynı ürünleri daha onceki indirimlerden çok daha uyguna aldımKızlar hm de indirimler var, bebek için avantajlı ürünler var
2 tane yakınıma kot ürünler bakındım, 23 nisanı beklesemmi diyorum.
Ben hm den bebek ürnü cok alıyorum yeni girmedi indirime bayadır bu şekilde ama ben biraz daha dusmesini bekliyorum. Çünkü birebir aynı ürünleri daha onceki indirimlerden çok daha uyguna aldım
Canim cok geçmiş olsun benim oglumunda alnı açılmıştı dikiş atmadılar. Kapandı ama az bi beyaz izi kaldiGünaydın kızlar,
Dün öğlen kızım okulda düşmüş alnın üst kısmı saçının başladığı yer açılmış. Koşturduk baya 2 doktora gösterdik dikiş atmadılar. Öyle duruyor açık bir şekilde. Baya korktuk. Allah hepimizin çocuklarını korusun. Sağlık sıhhat versin inşallah.
Birikim olarak biraz zorlayarak 400 dolar 200 Euro aldım ama altın alamadım. Bir daha ki aydan itibaren okul taksidi 9 ay sürecek bakalım bizi neler bekliyor.
Bazı marketlerde hemen bitiyor benim evimin oradaki öyle kalmıyor okulun orda ki A101 de kimse almıyor100 lira su ve gaz faturasi odedim.
A101e ugradim.
2 ekmek
Kremali biskuvi 2.75
Torku dana kavurma 250gr 16.45
Pantene sac kremi 9.95.
Indirimdeydiler aldim. Toplam 31 lira markette harcadim.
Sivi sabun ve banyo sabununun indirimi guzeldi .alayim dedim kalmamis.sac kremi son 1 taneyi ben aldim.
Ayrica beyaz peynir ve domestos da kalmamis.
Yalniz domestos şokmarkette ayni fiyat a101ile.
Sok markette pataes sagan 2 lira domates 3 lira. Ama patatesi gormeliydiniz. Oldukca kotuydu
Makarna yada kofte olabilirDunden zeytinyağlı pırasa kaldı yanına ne yapsam karar veremedim
aynen bende ay sonunu bekliyorum altın içinBu sabah biraz uyudum iyi oldu ama tabi üst komşuda kıyamet koptuğu için sese uyandım korktum vallabirşeyler atıştırdım bulaşık makinası çalıştırdım . Kuru yemiş filan yedik gece dökülmüş dik süpürge ile süpürdüm. Halımı merak ediyorum ya ne durumda acaba ? Dün götürüp hemen yıkadılar bir bardak çay içip yürüyüşe gideceğim birazda market fiyat bakacağım deterjan alacağım ama indirim bekliyorum acelem hiç yok . Altın yükseldi biraz sakinleşsin altın alacağız ay sonunu bekliyorum para hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?