Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugün yine paşaya çalıştım aventte indirim vardı 2tane emzik aldm anne sütüne adapte olduktan snra uykuya gecıslerde kullanmak istiyorum yada zorda kalınca. ınsAllah Rabbim nasıp ederse
Bende aldım baby & me nin temizleme pamuğu indirime girmişti ondan da aldım biberon ve bir de pil aldım 150 TL tuttu
Geçen oğluma eğitici kartlar almıştım ama hala gelmedi nazar degdirdim galiba siparisten verdikten hemen ertesi gün kargo geliyordu
Şimdi bez indirimini bekliyorum ondan da 150 TL lik alirim

pamugu 65e mi aldn canım 15li koli olandan?bugun 65 gördüm sanki onu ben baby me gununde 2 koli aldım 47tl tanesini.baya karlı oldu ilk fıyata göre
gule gule kullansın hepsını saglıklı gunlerde ınsAllah

pamugu 65e mi aldn canım 15li koli olandan?bugun 65 gördüm sanki onu ben baby me gununde 2 koli aldım 47tl tanesini.baya karlı oldu ilk fıyata göre
gule gule kullansın hepsını saglıklı gunlerde ınsAllah
Aaa ondan hiç haberim olmamıştı bilseydim daha fazla indirime girmesini beklerdim 97 den mi ne düşmüştü 65 e

Aaa ondan hiç haberim olmamıştı bilseydim daha fazla indirime girmesini beklerdim 97 den mi ne düşmüştü 65 e
10 şubatta düşmüştü canım ıslak mendil almıstm o zaman aldm 94 liraya 30lu almıstm normal fıyatı 15li 97lira
ben de onu bekledm ama brosurde yoktu hep 65ti ıslak mendılı alırken tesadüfen görmüstüm online da

Selam kizlar:)
Gun Cok yoğundu eve gelince yemek yemeden oylece uyumusum kalktigimda saat 21:30 a geliyordu
Yarin yine yogun bir gundem beni bekliyor. Ig da gezerken az once bu karikaturu gordum, çok hosuma gitti :) Malum benim de sarzzim bitince Konulu oldu benim için :)
Sizde de oyle midir? Mesela ben bazi sozcuklerin yazimina dikkat ederim. Hatali yazilislar oldugunda (otomatik klavye tamamlamalari değil yanlış anlaşılmasın) karşımdaki kişinin bende oluşturduğu izlenim bir anda değişiverir.

Ay sonunda biraz kitap okuyuyabildik üst kat yine çok hareketliydi valla sesten konsantre olup diziyi zor izledik Ben bu tarz şeylere bakarak insanlarla ilgili fikir sahibi olmuyorum . Çünkü insanlık hali yanlış yazmış olabilir . İnsanlarda dikkat ettiğim bambaşka şeyler vardır.

Bende de şöyle mesela insanlar diyorlar ya hani kitap okuyoruz vs. Düzenli okuyan insanların temel şeylerde hata yapmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer temel şeylerde hata yapıyorsa bir yerlerde bir tutarsızlık var demektir. Tabi bu benim görüşüm :)

Ya insanlık hali yapılabilir şeyler illa kitap okunuyor diye her kelime çok düzgün yazılacak diye bir kaide yok ki keşke öyle olsa . Birde zaten insanlardaki tek problem kelimeleri yanlış yazıyor olmaları olsa .

Okumuş üniversite mezunu olmuş insanların mesela herkez yanlız bir şey dahi anlamındaki de leri bitişik yazmamaları gerek. Bunlar çok çok temel şeyler bence. Eğer düzenli kitap okuyorsa zaten bunlara sürekli aşinadır. Sürekli aşina olan birisi de nasıl insanlık hali yapılabilir şeyler der anlayamıyorum:)

Bu tamamen benim fikrim . İnsanları bu tarz şeylerle yargılamam . Dikkat ettiğim çok başka şeyler vardır .

Bu tamamen benim fikrim . İnsanları bu tarz şeylerle yargılamam . Dikkat ettiğim çok başka şeyler vardır .
Benim de kendi düşüncem :) yargılama olarak değil ama herhangi birisi hakkındaki izlenimim açısından Bir kriter de bu:) Türkçe de en kolay çaba yasası diye bir şey var zaten çoğu zaman gideceğim geleceğim yazmıyoruz gidecem gelecem diyoruz. Sen nelere dikkat edersin ??

İlginç bi kafada arkadaş sanırım

Bilmiyorum ki canim.
Cok korkagim ben. Karanlik koridorda vs yuruyemem. Aklima hersey gelir
Sanırım ben de çok korkağım ben de öyleyim peşimden biri geliyor gibi hissederim. Bir de sırtı olmayan taburelere falan oturunca birisi arkamdan bıçaklayacak gibi gelirdi eskiden

Çok geçmiş olsn şimdi nasıl

Günaydın
Bugün kv gideceğiz eşim ve kızım okuldan gelince
Dünden kalan yemekler var öğlen onları yeriz akşamı da kv yeriz
Yarın sabah miniğimin alerji için kontrolü var umarım geçiyordur artık

sana katılıyorum düzgün yazıya bende dikkat ediyorum ama çoğu zamanda klavye nasıl yazarsa bırakıyorum düzeltmekle uğraşmıyorum :)

Kızıma ve eşime ayakkabı almamız gerek yine harcamalar olur bu hafta sonu gezeriz gitmişken havada iyi gidiyor güneşli

Gunaydın kızlar, aksama kayınvalidemler gelecek. Sehriye corbası, fırında etli mantar guveç, pirinç pilavı, cacık olacak menude. Yemeği tencerede yaptım eve donunce tek kişilik guveçlere paylaştırıp uzerine kasar koyup fırına sureceğim. Pilavıda kayınvalide yapar belki guzel yapar o Yemek sonrası tiyatroya kacacagız biletimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…