- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.281
Bende aldım baby & me nin temizleme pamuğu indirime girmişti ondan da aldım biberon ve bir de pil aldım 150 TL tuttubugün yine paşaya çalıştımaventte indirim vardı 2tane emzik aldm anne sütüne adapte olduktan snra uykuya gecıslerde kullanmak istiyorum yada zorda kalınca. ınsAllah Rabbim nasıp ederse
babası yaramaz degılde afacanmiş her seyi söker tekrar yapmaya calısırmısBaba da oyleyse tamamdir bu is
pamugu 65e mi aldn canım 15li koli olandan?bugun 65 gördüm sanki onu ben baby me gununde 2 koli aldım 47tl tanesini.baya karlı oldu ilk fıyata göreBende aldım baby & me nin temizleme pamuğu indirime girmişti ondan da aldım biberon ve bir de pil aldım 150 TL tuttu
Geçen oğluma eğitici kartlar almıştım ama hala gelmedi nazar degdirdim galiba siparisten verdikten hemen ertesi gün kargo geliyordu
Şimdi bez indirimini bekliyorum ondan da 150 TL lik alirim
Aaa ondan hiç haberim olmamıştı bilseydim daha fazla indirime girmesini beklerdim 97 den mi ne düşmüştü 65 epamugu 65e mi aldn canım 15li koli olandan?bugun 65 gördüm sanki onu ben baby me gununde 2 koli aldım 47tl tanesini.baya karlı oldu ilk fıyata göre
gule gule kullansın hepsını saglıklı gunlerde ınsAllah
10 şubatta düşmüştü canım ıslak mendil almıstm o zaman aldm 94 liraya 30lu almıstm normal fıyatı 15li 97liraAaa ondan hiç haberim olmamıştı bilseydim daha fazla indirime girmesini beklerdim 97 den mi ne düşmüştü 65 e
Okumuş üniversite mezunu olmuş insanların mesela herkez yanlız bir şey dahi anlamındaki de leri bitişik yazmamaları gerek. Bunlar çok çok temel şeyler bence. Eğer düzenli kitap okuyorsa zaten bunlara sürekli aşinadır. Sürekli aşina olan birisi de nasıl insanlık hali yapılabilir şeyler der anlayamıyorum:)Ya insanlık hali yapılabilir şeyler illa kitap okunuyor diye her kelime çok düzgün yazılacak diye bir kaide yok kikeşke öyle olsa . Birde zaten insanlardaki tek problem kelimeleri yanlış yazıyor olmaları olsa .
Bu tamamen benim fikrim . İnsanları bu tarz şeylerle yargılamam . Dikkat ettiğim çok başka şeyler vardır .Okumuş üniversite mezunu olmuş insanların mesela herkez yanlız bir şey dahi anlamındaki de leri bitişik yazmamaları gerek. Bunlar çok çok temel şeyler bence. Eğer düzenli kitap okuyorsa zaten bunlara sürekli aşinadır. Sürekli aşina olan birisi de nasıl insanlık hali yapılabilir şeyler der anlayamıyorum:)
Benim de kendi düşüncem :) yargılama olarak değil ama herhangi birisi hakkındaki izlenimim açısından Bir kriter de bu:) Türkçe de en kolay çaba yasası diye bir şey var zaten çoğu zaman gideceğim geleceğim yazmıyoruz gidecem gelecem diyoruz. Sen nelere dikkat edersin ??Bu tamamen benim fikrim . İnsanları bu tarz şeylerle yargılamam . Dikkat ettiğim çok başka şeyler vardır .
İlginç bi kafada arkadaş sanırımBen bugun cay parasi verdim 10 tl
Brz meyve aldim
Saclarima brz dikkat ettim yagladim baktim hemen fark etti iyi geldi
Sari kantaron yagi cok iyi geldi
Kizlar annem evlenme teklifine denk gelmis
Pankartta 1 maas yetmedi 2. Maasim olurmusun yaziyormus
Benim teklif aklima geldi, secde edip sukredesim geldi
Tovbe tovbee nasil bir zekadir yahu
Ben olsam kabul etme diye bagiriverirdim
Sanırım ben de çok korkağım ben de öyleyim peşimden biri geliyor gibi hissederim. Bir de sırtı olmayan taburelere falan oturunca birisi arkamdan bıçaklayacak gibi gelirdi eskidenBilmiyorum ki canim.
Cok korkagim ben. Karanlik koridorda vs yuruyemem. Aklima hersey gelir
Çok geçmiş olsn şimdi nasılGünaydın kızlar,
Dün öğlen kızım okulda düşmüş alnın üst kısmı saçının başladığı yer açılmış. Koşturduk baya 2 doktora gösterdik dikiş atmadılar. Öyle duruyor açık bir şekilde. Baya korktuk. Allah hepimizin çocuklarını korusun. Sağlık sıhhat versin inşallah.
Birikim olarak biraz zorlayarak 400 dolar 200 Euro aldım ama altın alamadım. Bir daha ki aydan itibaren okul taksidi 9 ay sürecek bakalım bizi neler bekliyor.
sana katılıyorum düzgün yazıya bende dikkat ediyorum ama çoğu zamanda klavye nasıl yazarsa bırakıyorum düzeltmekle uğraşmıyorum :)Okumuş üniversite mezunu olmuş insanların mesela herkez yanlız bir şey dahi anlamındaki de leri bitişik yazmamaları gerek. Bunlar çok çok temel şeyler bence. Eğer düzenli kitap okuyorsa zaten bunlara sürekli aşinadır. Sürekli aşina olan birisi de nasıl insanlık hali yapılabilir şeyler der anlayamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?