- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.883
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.261
Piyasada dalgalanma var. Yukselis fazla birde
Cnım teşekkür ederm geç gördüm giremedim pek buraya bıngıldağımız da çişli bezlerimiz de yoluna girdi Allaha şükür :)susuz kalmasına karşı bir ilaç vardı. şase şeklinde toz bir şey. benim oğlanın bıngıldağı çökünce vermiştim. üzerinden uzun zaman geçti, ismini hatırlayamıyorum. bıngıldağı susuzluktan çöktüyse doktor o tarz bir ilaç vermiştir, vermediyse sorup hatırlatabilirsin. takviye gerekebilir çünkü.
Ankaradan başka makarna sevemiyorum hep bi eksiklik var sanki diğer markalardaFiyati uygunmus ama.
Bim makarnalari bile 1.35ti galiba
Kaç lt idiA101de fax sivi el sabunu 10.75.
Alayim .fiyati uygun geldi. Yedek dursun
10.75ti canim. Uygundu. Yetisemedim ben malesefKaç lt idi
Hamilelik takvimi mi gördüm beenVajinal baktı canım bakalım haftaya görürüz inş
Bir hamileliktakvimi daha gördüüümmTrafikte radyoda dinledim. İki günden mazota da zam gelir en az 15 kuruş bekliyorım ben. Bu da tüm ürünlere yansıması demek
Burda 8 tlKas biyik evde hallediyorum şükür.
Memlekete gidince bi aldirayim dedim 20 lira
3 dkkda iyi para yani.
10 liraydi.
Cimbiza da zam gelmis
canımm gıtsın butun keyıfsızlıkler uzerımızdenAy nasil mutlu oldum brz keyfim yoktu hepti uctu gitti biliyormusun hisler karsilikli
herseyden once bende bir kronik uykucuyum ve kurumdasiz
kv bebıse almıs canım guzel fena degıl ama cok cok pamuksu da degıl yani onunde desen olanlar falan renkler belirgin ama sanki yıkayınca cıkacak gbı geldi bana soft seyleri daha uzun sureli gıyılebılırsobee markasından alış veriş yapanlar vardı sanki burada. güvenilir mi site kızlar? baya uygun geldi %100 pamuklu olanlar...
canımm gıtsın butun keyıfsızlıkler uzerımızden
ah canım benim uykular gitti yaa herkes uyu uyu kıymetini bil diyo uykum var ama uyuyamıyorum
sobee markasından alış veriş yapanlar vardı sanki burada. güvenilir mi site kızlar? baya uygun geldi %100 pamuklu olanlar...
Bakalım Cumartesi inş ultrasonda görür doktor da takvimsiz kalmamHamilelik takvimi mi gördüm been
ayy ınsAllah canım cok usluymusum yemegi hiç sorun etmezmısım zaten 5kılo dogmusumYa ben hasta desen degilim iyi desen degilim gogsum hirhirr bogazim kotu anlamadim
Sabah ayazi canimi aliyo
Insallah bebis annesine ceker bol bol uyur
bi arkadasımda aynı yorumu yaptı canımBir aşk iki hayat filmine gittik
Çok güzel diyemem
fena değil ehhhhh diyebilirim
ayy ınsAllah canım cok usluymusum yemegi hiç sorun etmezmısım zaten 5kılo dogmusum
ben cocukken falanda sokakta falan ck oynardm uyumluydm sabah 8 aksam 8 sokaktaydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?