Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Piyasada dalgalanma var. Yukselis fazla birde

Heh evet simdi oldu
Benimde ilgimi cekti, trende olmak istedim, ama kacinci vagondayim bilmiyorum
Esimi kandirsamda yine alsam
Onun illa tl si olacak, hayatta bsy yapmaz
Bazen gaza geliyor aliyoruz yine o tl biriktiriyor

Cnım teşekkür ederm geç gördüm giremedim pek buraya bıngıldağımız da çişli bezlerimiz de yoluna girdi Allaha şükür :)

Fiyati uygunmus ama.
Bim makarnalari bile 1.35ti galiba
Ankaradan başka makarna sevemiyorum hep bi eksiklik var sanki diğer markalarda
Oba sevmedim filiz barilla pastavilla migros sevmedim Ankara olmayacaksa piyale en uakın geldi bana.
Bim in yanına yaklaşmıyorum hamurlaşıyor pişerken a 101 de iyi değil.

Ne varsa nuhun ankata da var :)

Çok başım ağrıyor şuan ama çok kv ile konuştuk temizlik yaptım kardeşimle konuştum . Yemek yaptım brokoli çorbasını aynen tarifteki gibi pişirdim fakat asla bizim damak tadımıza uygun bir çorba değil . Bende hemen domates çorbası karıştırdım tepsi mantısı yaptım salata masa filan. Markete gittim indirimdeki perwollu aldım . Alt komşu aradı Cumartesi günü bebeğine Mevlüt yapacakmış davet etti o gün gitsem iyi olurdu ama eşim evde değil nöbetçi benimde hediyem yok hediye almam lazım . Ben sana daha sonra uğrayayım dedim artık. Geçen ay hiç paramız kalmamıştı hediye bakamamıştım eşimi 2 kere aradım açmıyor nedense

Ay nasil mutlu oldum brz keyfim yoktu hepti uctu gitti biliyormusun hisler karsilikli
herseyden once bende bir kronik uykucuyum ve kurumdasiz
canımm gıtsın butun keyıfsızlıkler uzerımızden
ah canım benim uykular gitti yaa herkes uyu uyu kıymetini bil diyo uykum var ama uyuyamıyorum

sobee markasından alış veriş yapanlar vardı sanki burada. güvenilir mi site kızlar? baya uygun geldi %100 pamuklu olanlar...
kv bebıse almıs canım guzel fena degıl ama cok cok pamuksu da degıl yani onunde desen olanlar falan renkler belirgin ama sanki yıkayınca cıkacak gbı geldi bana soft seyleri daha uzun sureli gıyılebılır
(gercı ben bunu tüm aldıklarımda uyguluyorum cok renklı baskı sevmıyorum desen daha guzel gelıyo)

5tl ye bir parça tavuk aldım bezelye yemeği yaptım, pirinç pilavı, salata, yoğurt yedik.
Kahve içtik,
Kuaför işlerimi hallettim.
4 gr altın aldım

canımm gıtsın butun keyıfsızlıkler uzerımızden
ah canım benim uykular gitti yaa herkes uyu uyu kıymetini bil diyo uykum var ama uyuyamıyorum

Ya ben hasta desen degilim iyi desen degilim gogsum hirhirr bogazim kotu anlamadim
Sabah ayazi canimi aliyo

Insallah bebis annesine ceker bol bol uyur

sobee markasından alış veriş yapanlar vardı sanki burada. güvenilir mi site kızlar? baya uygun geldi %100 pamuklu olanlar...

Ben bir kac hediye aldim cevreme
Acikcasi cokta guven vermedi ama kotude diyemeyiz
Gunluk cok paralar vermeden alinabilir

Trendyoldan 19 liraya mont
4 liraya tshirt aldim
23 liraya kalin inek battaniye aldim
Su an kafami vuracak tas ariyorum niye cok almadim diye

Ya ben hasta desen degilim iyi desen degilim gogsum hirhirr bogazim kotu anlamadim
Sabah ayazi canimi aliyo

Insallah bebis annesine ceker bol bol uyur
ayy ınsAllah canım cok usluymusum yemegi hiç sorun etmezmısım zaten 5kılo dogmusum
ben cocukken falanda sokakta falan ck oynardm uyumluydm sabah 8 aksam 8 sokaktaydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…