Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Baby me pamukları biz de uzun sure kullandık guzeldi. Bezi stok yapmanı tavsiye etmem pişik yapar değiştirmek zorunda kalırsan elinde kalır. İkinci el sitelerde satılıyor ama ugrasmak lazım.

Yaa valla ben de iletileri okurken birden anlatılmak isteneni bırakıyorum yapılan hatalara odaklaniyorum
Ben de yapiyor muyum acep ola diyecegim de, klavyem ı harfini yapmıyor en cok onda yapıyorum sanıyorum
Türkçemize sahip çıkalım

Baby me pamukları biz de uzun sure kullandık guzeldi. Bezi stok yapmanı tavsiye etmem pişik yapar değiştirmek zorunda kalırsan elinde kalır. İkinci el sitelerde satılıyor ama ugrasmak lazım.
Oğlumda bir sıkıntı olmadı ama ben ıslak mendil kullanmadım onda pamuk kullandım ek gıdaya geçince bazı yedikleri dokununca olmuştu
Her halükarda da bez alicam farklı markalardan dusunuyorum mühendisi oğlu onerdiklerinden

malesef bende de oyle, yani izlenim degısmez o anlamında degılde o kısı konusurken hep o hatalarına yogunlasırım yada tiki varsa sık sık mimik yapıyosa o hareketlerine odaklanırım
kendımde yapıyorum ama yapmıyo degılım yani

Benim otomatik tamamlamaya dikkat etmeyene de takılır gözüm orada bi durakalırım :) ne diceğini çözene kadar epey bir süre alıyor bazıları
Milletçe kitap okumadigimizdan aslinda ( kendim de dahil gazete hariç)
Anlatim sifir, cumleleri baglama sifir, noktalama isareti zaten yok. özne kim, nesne ne çöz cözebilirsen hele hele bir derdim var bölümünde :))

Milletçe kitap okumadigimizdan aslinda ( kendim de dahil gazete hariç)
Anlatim sifir, cumleleri baglama sifir, noktalama isareti zaten yok. özne kim, nesne ne çöz cözebilirsen hele hele bir derdim var bölümünde :))
kitap okumak geliştirir tabi de kimisi de özenmiyor işte artık yavaş yavaş o huyumdan da vazgeçmeye çalışıyorum yani takılmamaya gayret gösteriyorum... ama cümle kuramamak büyük sıkıntı anlatım bozuklukları keza, bir de en azından nokta, virgül kullanımı lazım
misal
oku baban gibi eşek olma
oku baban gibi eşek olma aynı görünüyorlar demi ama bi virgül neyi değiştiriyor
oku baban gibi, eşek olma
oku, baban gibi eşek olma ahaha :))

hahahaha
Okulda ögretmenlerimiz hep bu örneği verirdi noktalama isaretlerinin önemi için

Günaydın eşimin telefon faturasını ödedim az önce 60 tl . Regl oldum her zamanki gibi midem bulanıyor . Bu arada altın iyice yükseldi düşmesini bekleyeceğim alış yapmak için para kenarda kaldı resmen

Neyse mesajimiz kamuoyu tarafindan alinmistir eminim ki o yuzden fazla uzatmayalim
O degil de dun incik deneyim dedim kalirsa da kuzuya gotururum diye dusundum.. yemek karti ile oduyoruz pakete cikmis dediler, bekledik gelen olmadi neyse yarin odersiniz dedi. Simdi yine ayri yere gidicez. Yarim corbayla mi kapatsam gunu acaba diyorum.. en az 40 45 tl diyolar incige :))

Bebek/çocuk kıyafetleri alacaklar size harcama adresi vereyim koton kids onlineda çok guzel indirimler vardı sabah, stoklar azalmadıysa bi bakın, sepette de yuzde 20 indirim oluyor.
Yazım hatalarını konuşmuşsunuz, ben kelime hatalarına gıcık olurum çok herkez, yalnız/yanlış gibi. Ama benim de sorunum hızlı yazmaktan kaynaklı kelimede alakasız harflerin yer alması telefondan yazıyorum işte s yerine g ye dokunuyorum falan yerine fakan yazıyorum gibi ha bir de eskiden kalma yazışma akışkanlığı noktalı harfleri ihmal ediyorum ç,ö,ü,ğ . Neyse farkındayım kendimin düzeltmeye çalışıyorum

Simdi klasik Türk anne mantigiyla diyecegim ki, 40 liraya 1 kilo et alsan kavursan maaile doyarsiniz :)) Ama denemek istiyorsan da yap bir cilgınlık al git anasini satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…