Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet alıyorum ama vaginal olarak alıyorum onu. Bu durum yeni başladı. Sanırım mideden dolayı karıştırıyorum tam ayırt edemiyorum
Olabılır canım bıraz karışık bı donem oluyor , ben vajinal cok hoşlanmıyorum benı cok rahatsız edıyordu gerı gelmesı ılacın sabah ogle aksam agızdan aldım , aldıktan 1 saat sonra kendımı revırde buluyordum ayılıp bayılıp uzanıp kendıme geliyordum.

Ben ilk giderken kisalttim o kadar onun disinda jilet yapilacak kil yok simdilik
15 gunde bir baya sık
Batik icin bana kese yap dediler bir de sprey aldim
Medikal birsey ,onlar satiyordu
Cok inanmadim ama aldim
Duzenli kullanmadim gerci
Alt bacakta batik var benim
Suan gorunurde batik yok
Nisan a kadar nolur bilrmiyorum

Canim hayirli olsun Rabbim kaza beladan saklasin.

Oral alımda yan etki çok oluyormuş. Evet o geri gelme olayı çok rahatsız edici ama günlük yapraklardan kullanıyorum sık sık değiştiriyorum. Baygınlık geçirmekten daha çok korkarım.

Bende batık gıbı degılde kıl koklerı genıs sıyah ve ağdadan sonra tavuk d.tune donuyordu. Ben ya solaryuma gırıyordum ya da bronzlaşmam gerekıyordu etek elbıse gıyebılmek ıcın. Ama ara ara batık aşağıdan yürüyen kılda var tabı. Kese derken kabak lifi ıle fılan mı?
Spreyın adınıda paylasırmısın bende yapayım. Lumea kullanan bıledıgım E Esila09 vardı, onda batık vs varmıydı acaba?
15 gun ıpl sıstemın ozellıgıymıs ondan sonra ayda 1 e donecegım . Ben bıraz korkudan da yaptım bu ısı ama o kadarda acımıyormuş ya

Yazmis aslinda sonradan farkettim cnm
Adamin elden borcu kabul etmesi iyi olmus
Ayni sorun bizde de var
Bize yetiyordu ama bebekten sonra cok kucuk gelmeye basladi
Model ne esim ikinci el volswagen passat mi neydi ona bakalim diyor
Ben cok anlamadigimdan yolda izde giderken arabalarin icine bakiyorum genis mi diye :))

Batıklar ara ara oluyor ama ben hakkıyla kullanmadım, hep aralarda sıkıştırarak
Büyük ölçüde çözdü diyebilirim. Bacaklarım hep yara olurdu

At kili kesesi
Sprey ceres diye bir markanin
At kili kesesi ben ara ara kullaniyordum bacaklarda
Rahatlatiyor biraz

Tatıle gıderken vs bızde hep bı bagaj sorunu vardı ama sımdı bebek arabası çıkınca cok ezıyetlı bı hal almaya başlamıştı . Elden borcu arkadaş onerdı bız yoksa oneremezdık de bızde bızım arabayı ona verdık aldığımız fıyata , oda aldığı fıyata verdı bıze . Allah odeme kolaylığı versın. qashqai aldık canım , 7 koltuklu . Otokoltuguyla vs cok güzel oldu bagajıda anca bızı paklar yanı .

Çok sevındım cunku benıde dusunduren bu oldu bu kısmı düşünmeden makıneyı almış oldum , umarım duzenlı olarak kullanmaya devam ederım suanda bır hevestır geçmez ınsallah . Bende su kese ve spreyden edıneyım . Of kadın olmak ne zor iş

Ohh cok iyi olmus ferah ferah
Kazasiz belasiz kullanin insallah

5 seans 5 kontrol
Hangi cihaz ,ucret ne kadar.
Bir de hangi sehir canim

Ev tipi lazer alan arkadaşlar yerinizde olsam ben merdiven altı epilasyon işine girerdim :))) tüy derdi bittikten sonra ne ne yapıyorlar acaba cihazları??
benım kıllara anca yeter bu makıne bunun bı atış sayısı var canım benımkınde 250 bınden fazla. 10 yıl yeterlıymıs 1 kısıye. Bırde bır cıhazı bır kışı kullanması lazım gelıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…