- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.721
Anladım diş fırçası gibi yani kişisel bir şey demek. Benim kafa hemen farklı çalışıyor tabibenım kıllara anca yeter bu makınebunun bı atış sayısı var canım benımkınde 250 bınden fazla. 10 yıl yeterlıymıs 1 kısıye. Bırde bır cıhazı bır kışı kullanması lazım gelıyormus
Canim o kadar çabuk bitmiyo ki agda gibi dusun tek tük çıkarsa yapiyosun ki cikiyo daEv tipi lazer alan arkadaşlar yerinizde olsam ben merdiven altı epilasyon işine girerdim :))) tüy derdi bittikten sonra ne ne yapıyorlar acaba cihazları??
güzel haberlerle gel canımGünaydın:)) henüz gitmedim randevum öğle arasında olacak. Sizde de oluyor muydu? Sabah kalp çarpıntısı ile uyanıyorum taşikardi gibi bir şey oluyor sanki. Veya mide bulantısından dolayı mı öyle hissediyorum anlayamadım.
Çok sevindim canııımmmŞimdi doktordan çıktım keseyi gördük kalp atışı da başlamış haftaya tekrar görüşeceğiz:)) tek bebek var:)
Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Çok sevındımŞimdi doktordan çıktım keseyi gördük kalp atışı da başlamış haftaya tekrar görüşeceğiz:)) tek bebek var:)
çok sevindim ikiside göründü mü pekiŞimdi doktordan çıktım keseyi gördük kalp atışı da başlamış haftaya tekrar görüşeceğiz:)) tek bebek var:)
Hayirli ugurlu sağlikli sihhatli olun insallah canim. TebriklerŞimdi doktordan çıktım keseyi gördük kalp atışı da başlamış haftaya tekrar görüşeceğiz:)) tek bebek var:)
Şok un sogani guzeldi yemeklik sogan.şoktan soğan aldım light yogurt aldım 8 küsür ona 11.5 ananas aldım kk dan akşamda küçük saklama kabı alcam 4 tane eşim iş yerine kahvaltılık götürcek onada gider 5 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?