Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anladım diş fırçası gibi yani kişisel bir şey demek. Benim kafa hemen farklı çalışıyor tabi

Buarada altını 222, doları 5.24, euroyuda cok düşükten bozduk. Sımdı ne güzel cıkmıs valla.

Kızlar kendime kahvaltılık dürümler hazırladm parka geldim kahvaltımı ettim 1 tur yürüdüm parkta (1km)
Ama el bileklerim çok agrıyor şuan..
Umarım eve rahatça gidebilirim.

Kızçem de uyuyor arabasında tıngır mıngır hoşuna gitti :)

pardon sonunda yazmışsın tek bebek göründü diye belli olmaz belki diğeri ufaktır ilerleyen haftalarda belli olur

şoktan soğan aldım light yogurt aldım 8 küsür ona 11.5 ananas aldım kk dan akşamda küçük saklama kabı alcam 4 tane eşim iş yerine kahvaltılık götürcek onada gider 5 lira

pure hazel canım ilgin için teşekkür ederim.sabah arkadaşımın doktoruna gittim aç karnına gitmiştim zaten genel anestezi ile aldılar. Haftaya kontrole gitcez . Kendi doktorum çok yoğun ve pahalı bir doktor cumartesi arayıp randevu verecekti onu beklemek istemedim açıkçası yeterince üzüldüm bekleyemedim.
Arkadaşımın doktoruna gittim o da iyi bir doktor.

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım .
Tek tek hepiniz ilgilendiniz çok sağolun bakalım vardır bizim bebeğin bir bildiği çok daha iyiyim moralimi bozarsam tekrar gebe kalma şansım azalır o yüzden moralimi yüksek tutuyorum. Ailelere söylememiştik bu sefer çünkü ilk düşükten tecrübeliyiz o yüzden toparlanmam daha kolay olur inş diye ümit ediyorum

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım .
Tek tek hepiniz ilgilendiniz çok sağolun bakalım vardır bizim bebeğin bir bildiği çok daha iyiyim moralimi bozarsam tekrar gebe kalma şansım azalır o yüzden moralimi yüksek tutuyorum. Ailelere söylememiştik bu sefer çünkü ilk düşükten tecrübeliyiz o yüzden toparlanmam daha kolay olur inş diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…