Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sıcakken kavonozlara koyup, soğuyunca buzdolabına kaldırıyorum canım. bugün şehriye ve mercimek çorbası yaptım. şehriyeye tavuk suyu, mercimeğe kemik suyu koydum :)) bir de etli patates yemeği yaptım, onu da konserveledim. kuru fasulye yapacaktım, kardeşim çağırdı ona gittim şimdi geldim, bilmem yapabilir miyim?
hafta içi yemek yapmak canımı sıkıyor benim, yemek yapsam temizlik kalıyor, temizlik yapsam yemeği yetiştiremiyorum, elim ağar zaar.

siz nereye gittiniz? güzel geçmesine sevindim.

Eline saglık, et suları hem lezzetli yapıyor hem besleyici. Biz Termale kaçtık haftasonu nezamandır kızlar yuzme diye tutturuyordu:) sıcak kavanozlamayı bir süredir bende yapıyorum, daha çok corbalarda. Haftaiçi yemek bana da zor oluyor, kızlar kreşten çıkınca acıkıyor. İlk 3gune yemek ayarlarsam çok iyi oluyor; diğer bi gun kofte patates/mantı-makarna gibi yapıyorum, bir gunde kayınvalideme gidebiliyoruz. Buara buzluga agırlık verecem. Temizlik haftasonuna kalıyor, gecen haftaiçi aksam yaptık o da rahat oldu aslında. Detaylı ya giremiyoruz zaten ancak süpürge aç sil, toz al, tuvalet banyo fırcala geç yapıyoruz.

Dün pazarda 50 lira harcadık bugün süt aldı marketten eşim bide arabayı yıkatmış benzinlikte para atıp yıkatılanlardan baya güzel olmuş 3 sefer yaptırmış sanırım. Sabah kahvaltıdan sonra ütüleri yaptım. Dün akşam pogaça ve simit yaptım simiti güne götürdüm. Pogaçadan 2 poşet dolaba koydum gerisini yiğenlerime götürdüm.

benben00 sefan olsun, iyi olmuş. biz bu hafta sonu keyif yapamadık. akşam eşim arkadaşlarıyla çıktı, ben de evde bir kadehlik bir keyif yaptım.

gün gideri: 48.75 su sigara, yumurta. 20 lira da oğluşun kumbarasına.
biraz parayla ilişki kurması gerekiyor. para hiç dikkatini çekmiyor. 20 lira verdim. hafta boyunca simit, çikolata vs harcaması olursa 20 liradan düşerim dedim. dikkatini çekmeye çalışıyorum. para biriktirip tabletini yenileyecekmiş.

Günaydın kızlar

Nasılsınız ne var ne yok? sirkencubin usg ye girmişsindir, nasıl geçti?

Bizde ne var ne yok derseniz. Bahsettiğim gibi aşırı yoğun zamanlar gecırdım , İşle alakalı kendimi geliştirmek için 1 hafta önce 1 hafta süren bir eğitime katıldım , daha doğrusu 2 eğitim Stresi yedi beni.

Coluk combalakta iyi şükür, Yoklugumda ufaklık delıksız uyumaya başladı cok mutluyum

Bugun okullar tatil, eşimde izin aldı ancak benim yine işle alakalı izin alamayacak toplantılarımız olduğu ıcın ben pasa pasa ıse geldım . İstanbul 2 güncükte olsa sonunda kara kış gördü , mutluyuz

Inan bilmiyorum
Yani kafamda donup duran seyler var ama ben aslinda pek takmam bu kdr yuregimi sıkmam ufacik seyler zor geliyor.
Secim rahat gecsede streside var mesela cuma gunu yogunum son aya giriyoruz bir suru zorlugu var.
Oysa cuma aksami organize islere gittim kafam dagildi cumartesi ciktim
Onun disinda canim bsy yapmak istemedi uzerimde bir agirlik baharatlari bakliyatlari tamamlayacaktim hic ugrasmadim hic is yapmadim pazartesiyi yaptik

Geçer inşallah içindeki sıkıntılar rahatladıgın tesbihler varsa onları çek ferahlık veriyor ben bazen yapıyorum

E Esila09 Hayır olsun ınsallah pure hazel valla paraların hepsını arabaya yatırınca ben tadımda kaçtı , evın duzenıde kaçtı .
Hesap kıtap yaptım , bu ayı sağlam gecırırsek eger yavaş yavaş toparlayacağız. Boslukta gıbıyım kenarda hıc param yok hıc hoşuma gıtmedı bu durum .

Evdekı erzak vs durumu hepsı bır anda saçmaladı yanı maaslarımızı alalımda cekı düzen vereılım evede butceyede

Gunaydın herkese yine bir ptesiye baslıyoeuz bakarım gunlu işlerim var yetişirse tam süper olacak. Aksama yeşil mercimek çorbası ve taze fasulye olacak. İkisi de buzluktan; fasulyeyi yazdan koymuştum, mercimeği de gecen haftalarda toplu haşlayıp atmıştım. Yapması kolay olacak.
Elektrik faturası gelmiş 106tl
Herkese güzel verimli bir hafta diliyorum

Para güzel yere gitti canim. Araba sahibi oldunuz.
Sil bastan baslicaksin simdi. Yeni bi birikim sayfasi acip.

Canım tesekkur ederim. Oğlun kaç yaşında, çocukların kendine hedef koymaları ve buna ilişkin planlar yapmaları(bütçe yada ders planı) çok guzel birsey, masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…