- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.761
Pankartları bilmiyorum hani adayın adı vaatleri olabilir ancak parti bayrakları kadar lüzumsuz bir şey olamaz. Safi milli zarar ayrıca çevre kirliliği. Bazen gözüm dönüyor Twitter dan bir dürteyim diyorum. Sonra sakin ol kamudasın dur diyorum:))Kafama huni takip gezmeden mesai bitti
Yarin odaca karar verdik cikip pankart asicaz su an cok daha kolay ve zevkli bir is
Bes milyonuncu kez asilan pankartlar aninda parcalaniyormus
Ne memleketiz ya karsi partinin pankarti icin ekip kurabiliriz
Pankartları bilmiyorum hani adayın adı vaatleri olabilir ancak parti bayrakları kadar lüzumsuz bir şey olamaz. Safi milli zarar ayrıca çevre kirliliği. Bazen gözüm dönüyor Twitter dan bir dürteyim diyorum. Sonra sakin ol kamudasın dur diyorum:))
Çevre kirleniyor diye poşetlere ücret getirildi de bunlar doğa dostu mu
İsabetli karar olmuş. Ama Ankara muaf mı acaba bu karardan? Ben hep görüyorumParti bayragi yasaklandi ama boyle adayin projeleri fln oluyor fotografli sloganli karisik bsyler
İsabetli karar olmuş. Ama Ankara muaf mı acaba bu karardan? Ben hep görüyorum
Maaşallah canım, hayırla büyüsün inşŞimdi doktordan çıktım keseyi gördük kalp atışı da başlamış haftaya tekrar görüşeceğiz:)) tek bebek var:)
Geçmiş olsun canım , çabuk toparlan inşpure hazel canım ilgin için teşekkür ederim.sabah arkadaşımın doktoruna gittim aç karnına gitmiştim zaten genel anestezi ile aldılar. Haftaya kontrole gitcez . Kendi doktorum çok yoğun ve pahalı bir doktor cumartesi arayıp randevu verecekti onu beklemek istemedim açıkçası yeterince üzüldüm bekleyemedim.
Arkadaşımın doktoruna gittim o da iyi bir doktor.
Canim bereketli olsun.Merhaba canım evet aldım 1 tam altın 1 yarım 1 çeyrek altın aldım 2560 tl ye maal oldu galiba tam
Tebrik ediyorum canim.Herkese selam,
Hiç para harcamadım,
Kızım eve güzel bir haberle geldi,
Türkiye zeka oyunları yarışmasında finale kalmış,
Final mart ayında yeditepe üniversitesinde yapılacakmış,
Istanbul yolu göründü.
Bu konuda deneyimi olan var mı kızlar
Amin canım hepimizin inşallah . Pure tatile gidecek misiniz plan yapıyor musunuzCanim bereketli olsun.
Mart ayinda 1 çeyrek bir ata alirim diye planliyorum bende
Bu geceden itibaren litre bazında benzine 17 kuruş, motorine 28 kuruş zam geliyormuş.
Esim askeri kamp diyorAmin canım hepimizin inşallah . Pure tatile gidecek misiniz plan yapıyor musunuz
Bizde Haziran’da tatile gidiyoruz ya 15 inde şimdi ne altın alırsam kar diyorum Temmuz maaşında kesinti olur 10 gün birde kurban parası Temmuz’da ancak yetişir . Zaten o dönem de Vergi dilimine girilmiş olacak . Önümüzdeki ayda 2 tam altın hesapladım rahat alıyorum inşallahEsim askeri kamp diyor
Kurbana baktım da Temmuz maaşına denk geliyor pure. Mtv ile Kurban temmuz maaşına denk geliyor . Sigorta ile kasko bizim Ekim sonu olacakTemmuzda mtv 600
Agustosta arac sigortasi 1500
Kurban parasi 1500
3600 gitti bile kafadan.
Pek birikim olmaz.
ah pure temmuz dogum var dogumTemmuzda mtv 600
Agustosta arac sigortasi 1500
Kurban parasi 1500
3600 gitti bile kafadan.
Pek birikim olmaz.
Yanlız ben yarım takacağım seninle aşırı ortak yönümüz var biliyorsunah pure temmuz dogum var dogum
ceyrekleri hazırlayın kızlar ona gore beklıyorum
hastane parasını anca karsılarız
ah canımYanlız ben yarım takacağım seninle aşırı ortak yönümüz var biliyorsun
Benimde aklımdan o geçiyordu biliyor musunah canımdr tahmını 15temmuz dedi az daha sıkarsa aslan olur tuce o zman bi tamı hakeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?