Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün mutfakta Benin adıma gelen akrabaya çocuk o da düşünüyor diyor. Size ne diye bağırasım geldi. Ben çocuk düşünüyorum diye anons etmek zorunda mıyım. lanet olsun ya keşke sadece kocam ile evlenseydim.
Aptal kayınpedere valideye benzeyecek diye çocuk yapmaktan soğudum kocamdan soğudum. Bu aralar hiç iyi değilim

Bak o konuda ben rahatim canim.
Tayinci olduğum icin uzagim es dost akrabadan. Iyisi de var ama malesef ben pek anlamiyorum ama annem daha iyi biliyor kimin ne oldugunu kimin nazar ettigini.
Milletten uzak oldugum icin pek muhatap oldugum yok.
Ya neler duyuyorum ben çocuklari bile kiyasliyorlar.
Haberlerde belki duymussundur kardeşinin çocugunun yuzune asit firlattmisti koca adam. Sebebi de kiskancliklmis. Herkes o cocuğu seviyormus kendi cocugunu kimse sevmiyormus.
Manyak insanlarla yaşiyoruz toplumda malesef. Etraf ruh hastasi dolu

40 tl ye parfum almistim onun parasini verdim baska harcama yapmadm bugun.bu hafta harcamali gecer somestr icin gorumcem ve oglu geliyor kv ye.ozlemistim zaten guzel gecer insAllah vaktimiz

Bende 50krs harcadim.
Yarin pazara gidecegim. Kuru soğan ve meyve alacagim. Evde patates filan var.
Un ve toz seker bitti.
Yarin a101de lor peyniri ikili alimda 2.5 tl tanesi.
Yufka da alip borek yapayin diyorum ama buzluk dolu.
Aslinda dolmalik biberi doldursam biraz yer acilir ama canim da hic istemiyor

Bi hafta içinde çok fazla para harcığım için uyku düzenimi değiştirdim ki odadan çıkıp abur cubur almaya gitmeyeyim diye. Dayananildiğim kadar geç saatte uyuyup ertesi gün öğleden sonra uyanıyorum. Yarında böyle yapabilirsem pazar günü alışveriş yapabilirimmmm

İnşallah

Bayanlar altın düşüyo sanırım bileziğin gramı 148 e inmiş İki gün önce 149 Muş

Günaydin kizlar bizde yeni uyandik.
Ingilizce basini takip ediyorum. Amerika da hükümet kapandi diye yorumladim ben ama
Haberi olan var mi. Öyle birsey olursa dolar iyice düser diye duşünüyorum. Ona göre hareket etmekte fayda var. Ytd.
Bi bakayim tv açaýim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…