Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Esim dun disaridan yiyelim dedi yani yemek hazir. Adamin akli hala disarida yemekte.
Bakalim bugun buzlukta icli koftem var onu yapmayi dusunuyorum.esim disarida yiyelim diye israr etmezse tabi
Bizde gecenlerde yedik dişarda iskender.
50 lira. Mesela eti marketten almiyoruz ithal et filan diye beğenmiyoruz. Ama disarda ne yedigimiz belli degil. Tam bi çelişki yani

Şok olduk yani. 75lik tarife bir anda 57ye indi. Tutturduklarina mi yapiyolar böyle.
Aynen ya zaten musterisisiniz ya fiyat ne olursa olsun oderler kafasiyla bakiyorlar.
Mesela bnm esimde turkcelde kamu paketi vardi her ay 65 lira oduyordu. Dedim bu ne normal paketler bu kadar pahali degil.aradim turkceli bu kadar fatura mi olur dedim. Biz hattimizi degistirecegz boyle olursa dedim. Kadin hemen daha avantajli paketi 35 liraya verdi.

Bizde gecenlerde yedik dişarda iskender.
50 lira. Mesela eti marketten almiyoruz ithal et filan diye beğenmiyoruz. Ama disarda ne yedigimiz belli degil. Tam bi çelişki yani
Bnde burada kasap var eti biraz pahali ama hem guvenilir hem cok lezzetli. Disaridan ne oldugu bile belli olmayan seyleri yemek istemiyorum. Zaten gecen ay cilkini cikardik. Bu ay daha dikkatli davraniyorum

Günaydın kızlar
Ben de eşimi son anda ikna edip evde keyif yapanlardanim. Ev bakmaya gidecektik mutahitin hastası varmış. Sinemaya gidelim dedi eşim. Geçen hafta gittik diye istemedim. Zaten yorgunum yine mesailerim olacak hafta içi.
Buzluktan patlıcan çıkardım kavurma ile pisiyor şu an. Portakallı kereviz var birazda. Bir de çorba koyarım bir iki gün yeter bize.
Dışarıdan sadece ekmek alınacak.

kızlar merhaba birkaç gündür bazi ssorunlardan dolayı ne yaptim ne ettim bilmiyorum.
kızlar nazar konusuna değinmişsiniz.
bizde bununla ilgili maddi manevi çok yıprandık hala da yıpranıyoruz. esim çenesi durmaz herkes e her şey i anlatır. ben de hep kızarım.
3 gündür harcamalar yaptim taksi parası yol parası vs.100 tl harcadım. istanbula geldim tatil için burdada harcamalar olur

Yarin avm ye gitmeyi dusunuyorum. Bu kis sadece 2 kazak 1 bot aldim. Kazagin birini cok severek almama ragmen hic hosuma gitmedi bana yakismadigini dusunuyorum. Ben kiyafet alirken hic denemem tuhaf ama gercekten hic denemeden alirim. Bazen bu konuda kendimi erkek gibi hissediyorum. Nyse yarin magazalara bakinip hosuma giden olursa 2 tane kazak almayi dusunuyorum. Esimde alir kesin. Kizimada bakacagm ona hosuma giderse alacgm. Tabi bunlari kredi kartiyla aliriz zira nakit paramiz yok denilecek kadar az

Hangi marka dusunuyorsun.
Bu aralar karacada indirim var diyorlar ama ben hic kullanmadim kalitesi hakkinda bilgim yok.
Karaca olabilir
Aslinda schafer benimkiler saglam guzrl sayilir tencereler. Seramik . Tavalar kotü hangi marka alayim bilemiyorum onlari.
Boy boy 3 tane düdüklü tencerem var schafer memnunum.
Belki celik tencere de bakabilirim.

Karaca olabilir
Aslinda schafer benimkiler saglam guzrl sayilir tencereler. Seramik . Tavalar kotü hangi marka alayim bilemiyorum onlari.
Boy boy 3 tane düdüklü tencerem var schafer memnunum.
Belki celik tencere de bakabilirim.
karaca gorumcemde var ve o da ve baska duydugym kisilerde hic memnun degil canim.yazmak istedm.benim celik tencerem korkmaz teflonlrda tefal.ikisinden de cok memnum.onermek istedm

karaca gorumcemde var ve o da ve baska duydugym kisilerde hic memnun degil canim.yazmak istedm.benim celik tencerem korkmaz teflonlrda tefal.ikisinden de cok memnum.onermek istedm
karaca çelik ben pek memnun degilim. kullanıyorum yine de. ama teflonda tefal kullanıyorum hakikaten harika. fiyatı yüksek ama değer. Taç teflonlarimda var onlar hemen bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…