- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.781
Bizde gecenlerde yedik dişarda iskender.Esim dun disaridan yiyelim dedi yani yemek hazir. Adamin akli hala disarida yemekte.
Bakalim bugun buzlukta icli koftem var onu yapmayi dusunuyorum.esim disarida yiyelim diye israr etmezse tabi
Aynen ya zaten musterisisiniz ya fiyat ne olursa olsun oderler kafasiyla bakiyorlar.Şok olduk yani. 75lik tarife bir anda 57ye indi. Tutturduklarina mi yapiyolar böyle.
Bnde burada kasap var eti biraz pahali ama hem guvenilir hem cok lezzetli. Disaridan ne oldugu bile belli olmayan seyleri yemek istemiyorum. Zaten gecen ay cilkini cikardik. Bu ay daha dikkatli davraniyorumBizde gecenlerde yedik dişarda iskender.
50 lira. Mesela eti marketten almiyoruz ithal et filan diye beğenmiyoruz. Ama disarda ne yedigimiz belli degil. Tam bi çelişki yani
Internetten hic bir sey alamam illa gormem lazim. Ama denemekten nefret ederim.Ben de dün şal aldım netten
Arada alıyorum valla öyle şeylere dikkat etmem
Kıyafet alıcam daha
Hangi marka dusunuyorsun.Bende bilindik markalar indirimde olursa tencere tava seti almayi dusunuyorum
Karaca olabilirHangi marka dusunuyorsun.
Bu aralar karacada indirim var diyorlar ama ben hic kullanmadim kalitesi hakkinda bilgim yok.
Evet takımlar güzel oluyorBende bilindik markalar indirimde olursa tencere tava seti almayi dusunuyorum
Yelek aldığımda illa oluyorInternetten hic bir sey alamam illa gormem lazim. Ama denemekten nefret ederim.
Internetten alinca kandiracaklarmis gibime geliyor
EvetYa sanki markalar bile kalitesini duşürdü.
karaca gorumcemde var ve o da ve baska duydugym kisilerde hic memnun degil canim.yazmak istedm.benim celik tencerem korkmaz teflonlrda tefal.ikisinden de cok memnum.onermek istedmKaraca olabilir
Aslinda schafer benimkiler saglam guzrl sayilir tencereler. Seramik . Tavalar kotü hangi marka alayim bilemiyorum onlari.
Boy boy 3 tane düdüklü tencerem var schafer memnunum.
Belki celik tencere de bakabilirim.
karaca gorumcemde var ve o da ve baska duydugym kisilerde hic memnun degil canim.yazmak istedm.benim celik tencerem korkmaz teflonlrda tefal.ikisinden de cok memnum.onermek istedm
karaca çelik ben pek memnun degilim. kullanıyorum yine de. ama teflonda tefal kullanıyorum hakikaten harika. fiyatı yüksek ama değer. Taç teflonlarimda var onlar hemen bozuldukaraca gorumcemde var ve o da ve baska duydugym kisilerde hic memnun degil canim.yazmak istedm.benim celik tencerem korkmaz teflonlrda tefal.ikisinden de cok memnum.onermek istedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?