Bugün ne aldin kaç tl harcadin

SON DAKİKA HABERİ: ABD hükümeti, Cumhuriyetçiler ve Demokratlar bütçe konusunda anlaşamadıkları için Trump’ın başkanlığının ilk yıldönümünde resmi olarak kapandı.

Böyle haberler vat her yerde. Bütçe krizi yaşanmış sanırım

Bizde bugun toptan satim yapan bir markete gittik
Kizimin mamasi bizim oradaki markette yilbasindan sonra 75 liraya cikmisti. Toptan marketten 63 liraya aldim. Kizima 10 tane meyve puresi aldik.onunda tanesi 1.75 ti.
Birde esim abur cubur aldi cips cikolata kek sakiz falan.toplam ne kadar tuttu tam bilmiyorum.
Sonra aksam uzeride hava guzel diye yuruyuse ciktik. Esim bime girelim dedi. Yine cikolata cips falan aldi. Bu adam cocuk gibi ya.
Bnde islak mendil osmanli kahvesi misir konservesi aldim onlarda toplamda 24 kusur tuttu.
Esimin cipsi cikolatalari disinda gereksiz bir harcama yapmadik
Aksmda bir planimiz yok.internetten film izleriz heralde

Bugün 83 tl ye araba için yakıt aldık.
28 tl ye de dışarı da yemek yedik.
Çayımızı evde içelim diye geldik, demledik, haberleri izlerken içiyoruz şimdi.
Yarın haftalık alış veriş yapacağız. Kahvaltılık malzememiz var, almayız. Ama biraz kıyma et, biraz da sebze meyve ihtiyacımız var.

Ben lor evlendim evleneli hic kullanmadim annemde hic kullanmazdi. Tadini bile hic bilmiyorum.siz boyle soyleyince bnde alip denesem mi diye dusunuyrm
Canim sigara boreginde güzel oluyor.
Kaşar koysam ağir oluyor, beyaz peynir koysam kizartirken patliyor hep.
En iyisi lor geldi bana. Kirmizi biber ekleyip koyup sariyorum.
Esim kahvaltida yapmisti soganla salca koyup kavurmustu baharat ile o seilde de guzel olmustu.

Bu arada misafirlikteyiz ve buraya girmeden duramiyorum

Aynen ya beyaz peynir kattigimda hep patliyordu. Bnde yufkadan saniyordum.demekki ondanmis.bnde denemek istiyorum.
Sagol fikir verdigin icin
Aynen bnde girmeden duramayanlardanim :)))

Oğlişimle kahvalti yapiyoruz. Sabah haberlerine bakiyoruz. Kara harekati bugün başlayabilir yorumlari yapiliyor.
Eşim nöbette.
Bugün dişari cikmam hicbir ihtiyacim da yok para harcamam büyük ihtimal.
Hava cok kasvetli zaten
Kitap okuyacagim birazdan
Öglene de etli sulu patates yapayim diyorum. Biraz da bulgur pilavi.
Haftaici maas farki yatar 14 günluk. Biraz da nakitim var. Elektrik ve tlfn faturam gelirse yatiririm hemen.
Turkcell superonlina gectik biliyorsunuzdur
Cok memnunuz simdilik bakalim.
Ttnet bize 75 liralik tarife onerdi biz istemedik ve hatti kapatacagimizi bildirince ayni paketi 57 liraya dusureceklerini soylediler ben şok
İlla pazarlik mi yapmak gerekiyormuş.

Oh evde olmak cok guzel degil mi ya
Kafama gore kahvaltimi yapip cocugumla istedigim gibi ilgilenebilmek ne guzel ya
Bu insanlari anlamiyorum zaten sen zaten onun musterisisin diye kafalarina gore fiyati cikariyorlar.resmen kul hakki ya.
Mesela bizde yeni abone oldugumuz icin bize 57 lira. Ayni hizmetten faydalaniyoruz ama ayni fiyat degil. Iyiki cikmissiniz.

Bizimde bugun bir ekmek masrafimiz olur heralde oyle umut ediyorum

Esim dun disaridan yiyelim dedi yani yemek hazir. Adamin akli hala disarida yemekte.
Bakalim bugun buzlukta icli koftem var onu yapmayi dusunuyorum.esim disarida yiyelim diye israr etmezse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…