- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.761
SON DAKİKA HABERİ: ABD hükümeti, Cumhuriyetçiler ve Demokratlar bütçe konusunda anlaşamadıkları için Trump’ın başkanlığının ilk yıldönümünde resmi olarak kapandı.Günaydin kizlar bizde yeni uyandik.
Ingilizce basini takip ediyorum. Amerika da hükümet kapandi diye yorumladim ben ama
Haberi olan var mi. Öyle birsey olursa dolar iyice düser diye duşünüyorum. Ona göre hareket etmekte fayda var. Ytd.
Bi bakayim tv açaýim
Ben lor evlendim evleneli hic kullanmadim annemde hic kullanmazdi. Tadini bile hic bilmiyorum.siz boyle soyleyince bnde alip denesem mi diye dusunuyrmA101den 2 tane lor aldim 1kg
5 lira .
Börek yapip buzluga atacagim
Canim sigara boreginde güzel oluyor.Ben lor evlendim evleneli hic kullanmadim annemde hic kullanmazdi. Tadini bile hic bilmiyorum.siz boyle soyleyince bnde alip denesem mi diye dusunuyrm
Aynen ya beyaz peynir kattigimda hep patliyordu. Bnde yufkadan saniyordum.demekki ondanmis.bnde denemek istiyorum.Canim sigara boreginde güzel oluyor.
Kaşar koysam ağir oluyor, beyaz peynir koysam kizartirken patliyor hep.
En iyisi lor geldi bana. Kirmizi biber ekleyip koyup sariyorum.
Esim kahvaltida yapmisti soganla salca koyup kavurmustu baharat ile o seilde de guzel olmustu.
Bu arada misafirlikteyiz ve buraya girmeden duramiyorum
Oh evde olmak cok guzel degil mi yaOğlişimle kahvalti yapiyoruz. Sabah haberlerine bakiyoruz. Kara harekati bugün başlayabilir yorumlari yapiliyor.
Eşim nöbette.
Bugün dişari cikmam hicbir ihtiyacim da yok para harcamam büyük ihtimal.
Hava cok kasvetli zaten
Kitap okuyacagim birazdan
Öglene de etli sulu patates yapayim diyorum. Biraz da bulgur pilavi.
Haftaici maas farki yatar 14 günluk. Biraz da nakitim var. Elektrik ve tlfn faturam gelirse yatiririm hemen.
Turkcell superonlina gectik biliyorsunuzdur
Cok memnunuz simdilik bakalim.
Ttnet bize 75 liralik tarife onerdi biz istemedik ve hatti kapatacagimizi bildirince ayni paketi 57 liraya dusureceklerini soylediler ben şok
İlla pazarlik mi yapmak gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?