- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.881
Çok sağol canımCanim hamsilerin orta kilciklarini al yika süz.
Misir unu tuz kirmizi pul biber karistir. Sonra hamsileri tek tek bu karisimla unla ve yaglamis oldugun tepsiye diz. Uzerine minik minik tereyag parcalari at. Afiyet olsun
İnternetten baktım fiyatlarına 200-300arasu bana 900tl ama kamu personeli indirimiyle 500tl oluyor dedılerBence osse etmez okadar. Benim fikrim tabigüzel indirim yskalarsam bende istiyorum yeni bitane. Elimdekiler klasik kaldı biraz
Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?
Ben 3 hafta evde olmadığım halde 80 geldi bi evde olsam kaç gelecekti acaba
faturayı bulup yazarım bir ara.Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?
Kârlari olmadan verirler mi hic.İnternetten baktım fiyatlarına 200-300arasu bana 900tl ama kamu personeli indirimiyle 500tl oluyor dedıler
Bilemedim ki ,Kizlar yetisin nolur
Ben cuma aksami kvye gidecektim
Once on bilgi vereyim
Yaklasik 2 aydir gitmiyorum
Ben secim yogunlugu ile arayamiyorum bu saka geliyor ama telefonla konusabilecegim bir yer yok. Oda arayip sormuyor normalde ariyordu. Gecen gun kp aradim hem yagladim hem sitem ettim gulduk kapadik.
Bu aksam beni aradi. Bingoo!
Cumartesi apartmandan bir komsunun gelini cagirmis. Evleri cok yakin.
Once tamam dedim niyetim brz durup kacmak ztn esimle programimiz var.
Amaa telefonu kapadiktan sonra aklimda ampul yandi
Hani esimin evliyken evlenen degisik bir arkadasi vardi para isteyip duruyordu. Onun anneside gidecek.
Ya kendime hic guvenemiyorum
Bi laf soylerim olmaz gitsem olmaz gitmesem olmaz.hemen arkasina msj attim. Yrn arayacagim
Ay icim sisti.
Of.
Bilemedim ki ,
Direk konuşmayı seven biri olarak kendimi yerine koyup düşündüm, uzak durmak isterdim herhalde pot kırmamak, huzursuz olmamak için
Madem gitmemek olmaz. Az rahat ol. Biraz ikram tabağını tırtıkla. Bunu nasıl yaptın şunun tarifi nasıl? Ben de şunu şöyle yaparım vs. Biraz da havadan sudan konular. Poker surat takıl işte:))Pot kirmamak derken
Celiskideyim bana sen nasilsin dese iyiyim der susarim
Hos olmaz
Ama gitmemekte olmaz
Esim bsy demez
Kvde yi takmam desede kirilsada bsy olmaz
Madem gitmemek olmaz. Az rahat ol. Biraz ikram tabağını tırtıkla. Bunu nasıl yaptın şunun tarifi nasıl? Ben de şunu şöyle yaparım vs. Biraz da havadan sudan konular. Poker surat takıl işte:))
Biberonbiberon mu sadece emzik mi
canım benim kargoda 2parca geldi biri 2saat sonrami ne geldı farklı fırmadaydmıs o musteri hızmetleri ilgilenıyo hemen sorun olacagını sanmam yogunluktan olmustur yollarlarKizlar e bebekten 4 paket bez siparisi vermistim sadece 2 paket gondermisler aradim hemen e bebegi 48 saat icinde size donecekler dedi parasini da kestiler nasil olacak ki
Demekki onu baska yerden gonderecekler markalari farkliydi icimi rahatlattin canim sagolcanım benim kargoda 2parca geldi biri 2saat sonrami ne geldı farklı fırmadaydmıs o musteri hızmetleri ilgilenıyo hemen sorun olacagını sanmam yogunluktan olmustur yollarlar
Oyle oluyor bazenDemekki onu baska yerden gonderecekler markalari farkliydi icimi rahatlattin canim sagol
demek canımDemekki onu baska yerden gonderecekler markalari farkliydi icimi rahatlattin canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?