Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?
Ben 3 hafta evde olmadığım halde 80 geldi bi evde olsam kaç gelecekti acaba

Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?
faturayı bulup yazarım bir ara.
Benim anannem hafta içi evinde olmuyor sadece hafta sonları evinde oluyor. Ona bile 60-70 lira bandında fatura geliyor. Yaşlı kadın fırın makine filan çok çalıştırmıyor dolap desen A+ kombi sadece hafta sonu çalışıyor.

Kizlar yetisin nolur
Ben cuma aksami kvye gidecektim
Once on bilgi vereyim
Yaklasik 2 aydir gitmiyorum
Ben secim yogunlugu ile arayamiyorum bu saka geliyor ama telefonla konusabilecegim bir yer yok. Oda arayip sormuyor normalde ariyordu. Gecen gun kp aradim hem yagladim hem sitem ettim gulduk kapadik.
Bu aksam beni aradi. Bingoo!
Cumartesi apartmandan bir komsunun gelini cagirmis. Evleri cok yakin.
Once tamam dedim niyetim brz durup kacmak ztn esimle programimiz var.
Amaa telefonu kapadiktan sonra aklimda ampul yandi
Hani esimin evliyken evlenen degisik bir arkadasi vardi para isteyip duruyordu. Onun anneside gidecek.
Ya kendime hic guvenemiyorum
Bi laf soylerim olmaz gitsem olmaz gitmesem olmaz.hemen arkasina msj attim. Yrn arayacagim
Ay icim sisti.
Of.

Bilemedim ki ,
Direk konuşmayı seven biri olarak kendimi yerine koyup düşündüm, uzak durmak isterdim herhalde pot kırmamak, huzursuz olmamak için

Şokta familia tuvalet kağıdı ve kağıt havlu indirimdeydi, aldım ama çok beğenmedim
Göbek marul, salatalık, mandalina yumurta 70tl harcadım,
Kendime buzluktan balık, eşime tavuk ve salata yaptım, Kızım döner yemiş.
Yarına yemek yapmam lazım

Bilemedim ki ,
Direk konuşmayı seven biri olarak kendimi yerine koyup düşündüm, uzak durmak isterdim herhalde pot kırmamak, huzursuz olmamak için

Pot kirmamak derken
Celiskideyim bana sen nasilsin dese iyiyim der susarim
Hos olmaz
Ama gitmemekte olmaz
Esim bsy demez
Kvde yi takmam desede kirilsada bsy olmaz

Pot kirmamak derken
Celiskideyim bana sen nasilsin dese iyiyim der susarim
Hos olmaz
Ama gitmemekte olmaz
Esim bsy demez
Kvde yi takmam desede kirilsada bsy olmaz
Madem gitmemek olmaz. Az rahat ol. Biraz ikram tabağını tırtıkla. Bunu nasıl yaptın şunun tarifi nasıl? Ben de şunu şöyle yaparım vs. Biraz da havadan sudan konular. Poker surat takıl işte:))

Madem gitmemek olmaz. Az rahat ol. Biraz ikram tabağını tırtıkla. Bunu nasıl yaptın şunun tarifi nasıl? Ben de şunu şöyle yaparım vs. Biraz da havadan sudan konular. Poker surat takıl işte:))

Ah oldum olasi uyuz puruz biri oldum keske rahat olsam.
Aslinda kizi seviyorum ev sahibininde sucu yok ama ben huysuz ben puruz
Birde kadinin oglu istanbulda..
Eksime ihtimali bana satasma ihtimali laf sokma ihtimali de var ondan haftasonu bari sinirini ziplatma diyorum

Kizlar e bebekten 4 paket bez siparisi vermistim sadece 2 paket gondermisler aradim hemen e bebegi 48 saat icinde size donecekler dedi parasini da kestiler nasil olacak ki

Kizlar e bebekten 4 paket bez siparisi vermistim sadece 2 paket gondermisler aradim hemen e bebegi 48 saat icinde size donecekler dedi parasini da kestiler nasil olacak ki
canım benim kargoda 2parca geldi biri 2saat sonrami ne geldı farklı fırmadaydmıs o musteri hızmetleri ilgilenıyo hemen sorun olacagını sanmam yogunluktan olmustur yollarlar

Bugun alisveris yaptik aldiklarimizin hepsi indirimli
Kp ayakkabi 100 tl
Kv bluz 40 tl
Lohusa zamanlarinda giymek icin iki tane triko bluz ve esofman alti 90 tl
Yine kendime bol tunik aldim 70 tl
Arkadasin bebegine takim aldim 30 tl
Toplamda 330 tl tuttu

Yarin ki menum sulu et,pilav, yogurtlu kozlenmis kirmizi biber ve salata
Yarin kv ve kp gidiyorlar

Günaydınnn
Bugün maaş günü sonunda
Dün oturduk bir hesap kitap yaptık bu maaşımızda ödememiz gereken 11 bın lira ödeme var
Üstüne eşimin ay içindeki diğer maaşından umarım kenara birşeyler atmaya başlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…