Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sen hamılesın suanda dımı , bebek numaraları kucukken makul gelıyorda numaralar büyüdükçe hem bez azalıyor hem fıyat yukarı çıkıyor. Penguen maşallah buyutmussun canım bebegını , Nısan ayıne ne kaldı surada .Kolaylıkla alışsın ınsallah

Bu 2. Bebegim biliyorum canim internetten ve marketlerden fiyat arastirmasi yapmistim alacak olduklarimdan onlardan uyguna geldi

amin canım eşime diyorum bu son bez alışımız olsun her ay 120 liralık bez alıyoruz öğretelim sabahları söylüyor zaten kendi yapıyor

Mutfagi toparladim kahvalti yaptik. Camasir katladim. 1 mak camasir astim.
Sebze meyve alisverisi yapacagiz bugun. Bakalim ne kadar gidecek. Evde patates soganim var. .
Meyve yok salatalik malzeme yok.

Akşama ne yemeğimiz var

Tavuklu çorba var
Fırında tavuk , patates var.
Pilav yememeye calıstıgımız ıcın yok ama olsada yesek diyorum :) Of bugunude atlatırsak yarın Cuma ınsallahhh
Ben dün tavuk suyuna corba yaptim. Icine tavuk didikledim .hic yemedi oglan tavuk et yemiyor. Kiyma yiyor sadecesinir ediyor

Benim hayun misafirliğe gelmeyecekmiş çok rahatladım yaa

Henüz bir şey almadım ama bugün gebelik testi alıcam. En az 5 lira. Bulaşık makinesi deterjanına en az 25 gider. Peçete bitmiş, onun piyasasına hiç dikkat etmemişim. Tuvalet kağıdı alınca bimde 16 lira diye hatırlıyorum Eksik bitmiyor.

Bende hoslanmadigim kisileri gordukce stres olurum.
En iyisi hic gormemek. Onlarin oldugu ortamlara girmememk

Hele şu anda kafamda huni ile gezecek durumdayım sadece ilk döneme göre tecrübeliyim ve düzgün beslendiğim için dirayetliyim tüm hıncımı alabilirdim kurtuldu

Salı günü Pazar alısverısımı yaptım annem oglana baktı arabada rahat rahat aldım.Ne guZl şey elini kolunu sallayarak gezmek oğlan durmuyor kaçıyor yerlere yatıyor onunla alısverıs yapamıyorum.Zaten 17:30cıkıyorum 18:00sıraları kreşten almam lazım yarım saat ıcınde deli gibi ordan oraya saldırıyorum.Evden koşarak çıkıyorum kreşe bırak mesaiye yetiş yoruluyorum cok.Şu 1.5yıl sağlıcakla gelsinde eşim eve dönsün gerçekten çok zor

Annem bendeydı az önce otobüse bıraktım.Tavuk suyu çorba yapmış birde pırasa.Oğlanla 2gun yeriz bize yeter.3 saklama kabıda tavuk suyu ve tiftilmiş et atmış içine şoka atmış bana hazır olur rahat ederım.Corba pilav için kullanırım.Öğlen evde yedim harcama yapmadım ama ekmek alacağım.Birazdan şehiriçi göreve gidecegız bekliyorum kadronun toplanmasını

E bebegın bebek bezınde yaptığı ındırımler bana hıc makul gelmiyor.Bız 5 numara bez kullanıyoruz şuanda , 30 tanesını 30 lıraya alıyoruz. E bebekte baktım 80 tanesı 105 lıraydı
Hangi markayı 30tl ye alıyorsun, ben de bezi netten alıyorum ama e bebeke uzun zamandır bakmıyorum, uygun olmuyor cunku.

Şimdi okudum primaymış. Nerden alıyorsun bezi canım? Biz 4kullanıyoruz ama gece 5numara alıyorum. 30tane 30tl çok uygun bence

Valla sana helal olsun, iyi yetişiyorsun. Eşin uzakta olunca hem calış hem cocugun okulu ile ugras hem onunla ilgilen..zor.Allah kolaylık versin enerjini artırsın

Kizlar biz 27 aylikken bıraktık bezi külot bez kullaniyoduk diger bezler hep kizartiyodu vücudunu külot bez de normal bezden daha pahaliydi. Valla 2 haftada bitiyordu. Simdi şükür bez masrafı yok

Sleepy güzel, canbebeyi hiç beğenmedik. Molfix i de uzun süre kullandım fiyat ucuz diye ama kalın oda, çiş biraz yapınca çok ağırlaşıyor topaklaşıyor falan. Sleepy&prima kullanıyorum şuan memnunuz bahar gelsin eğitime baslayacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…