- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.921
Sen hamılesın suanda dımı , bebek numaraları kucukken makul gelıyorda numaralar büyüdükçe hem bez azalıyor hem fıyat yukarı çıkıyor.Ben arastirma yapmistim daha uyguna geldi aldigim bezler
Biri tanesi 0,43 digerleri de 0,47 kurusa geldi 0,39 olanda hemen tukendi alamadim
Sleepy ve canbebe aldim molfix de alacaktim tukendi
Sleepy muhendisinoglu onerdigi icin aldim oglumda molfix ve canbebe den cok memnun kalmistim o yuzden yine onlardan aldim onlarda muhendisoglunun yildizlar listesinde
Bu 2. Bebegim biliyorum canim internetten ve marketlerden fiyat arastirmasi yapmistim alacak olduklarimdan onlardan uyguna geldiSen hamılesın suanda dımı , bebek numaraları kucukken makul gelıyorda numaralar büyüdükçe hem bez azalıyor hem fıyat yukarı çıkıyor.Penguen maşallah buyutmussun canım bebegını , Nısan ayıne ne kaldı surada .Kolaylıkla alışsın ınsallah
amin canım eşime diyorum bu son bez alışımız olsun her ay 120 liralık bez alıyoruz öğretelim sabahları söylüyor zaten kendi yapıyorSen hamılesın suanda dımı , bebek numaraları kucukken makul gelıyorda numaralar büyüdükçe hem bez azalıyor hem fıyat yukarı çıkıyor.Penguen maşallah buyutmussun canım bebegını , Nısan ayıne ne kaldı surada .Kolaylıkla alışsın ınsallah
Ben dün tavuk suyuna corba yaptim. Icine tavuk didikledim .hic yemedi oglan tavuk et yemiyor. Kiyma yiyor sadeceAkşama ne yemeğimiz var
Tavuklu çorba var
Fırında tavuk , patates var.
Pilav yememeye calıstıgımız ıcın yok ama olsada yesek diyorum :) Of bugunude atlatırsak yarın Cuma ınsallahhh
Evet oyleymis canim gelmis bugun ben ilk defa yasadigim icin panik oldumSuveybe13 benimde urunlerim bazen fatkli tarihlerde geliyor. Bende arayip sormustum. Saticilar veya sirketten farkli oldugu icinmis. Gelir yani
Bende hoslanmadigim kisileri gordukce stres olurum.Benim hayun misafirliğe gelmeyecekmiş çok rahatladım yaa
Bende hoslanmadigim kisileri gordukce stres olurum.
En iyisi hic gormemek. Onlarin oldugu ortamlara girmememk
Hangi markayı 30tl ye alıyorsun, ben de bezi netten alıyorum ama e bebeke uzun zamandır bakmıyorum, uygun olmuyor cunku.E bebegın bebek bezınde yaptığı ındırımler bana hıc makul gelmiyor.Bız 5 numara bez kullanıyoruz şuanda , 30 tanesını 30 lıraya alıyoruz. E bebekte baktım 80 tanesı 105 lıraydı
Şimdi okudum primaymış. Nerden alıyorsun bezi canım? Biz 4kullanıyoruz ama gece 5numara alıyorum. 30tane 30tl çok uygun bencePrima kullanıyorum ben aktıf bebe, cıldı ınanılmaz hassas doktor anca bezı gecınce geçecek bunlar dıyor pısık gıbı degıl kızarıyor sureklı kakasını yenı yapsada hemen alsakta anında kızartıyor o yüzden bez degıstırmeye cok korkuyorum bırde ınanılmaz bır farkta yok aralarında . 1 sene sonra bırakmış oluruz dıye umut edıyorum.Senınkı kac aylıktı? Benımkı yarın 15 aylık olacak
Valla sana helal olsun, iyi yetişiyorsun. Eşin uzakta olunca hem calış hem cocugun okulu ile ugras hem onunla ilgilen..zor.Allah kolaylık versin enerjini artırsınSalı günü Pazar alısverısımı yaptım annem oglana baktı arabada rahat rahat aldım.Ne guZl şey elini kolunu sallayarak gezmek oğlan durmuyor kaçıyor yerlere yatıyor onunla alısverıs yapamıyorum.Zaten 17:30cıkıyorum 18:00sıraları kreşten almam lazım yarım saat ıcınde deli gibi ordan oraya saldırıyorum.Evden koşarak çıkıyorum kreşe bırak mesaiye yetiş yoruluyorum cok.Şu 1.5yıl sağlıcakla gelsinde eşim eve dönsün gerçekten çok zor
Sleepy güzel, canbebeyi hiç beğenmedik. Molfix i de uzun süre kullandım fiyat ucuz diye ama kalın oda, çiş biraz yapınca çok ağırlaşıyor topaklaşıyor falan. Sleepy&prima kullanıyorum şuan memnunuz bahar gelsin eğitime baslayacagızBen arastirma yapmistim daha uyguna geldi aldigim bezler
Biri tanesi 0,43 digerleri de 0,47 kurusa geldi 0,39 olanda hemen tukendi alamadim
Sleepy ve canbebe aldim molfix de alacaktim tukendi
Sleepy muhendisinoglu onerdigi icin aldim oglumda molfix ve canbebe den cok memnun kalmistim o yuzden yine onlardan aldim onlarda muhendisoglunun yildizlar listesinde
Kime çekti acabaBen dün tavuk suyuna corba yaptim. Icine tavuk didikledim .hic yemedi oglan tavuk et yemiyor. Kiyma yiyor sadecesinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?