Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydınlar. Dun gun biterken son dakka kp kazak aldım, 140tl sözüm vardı ona. Aksama corbam var yanına peynirli borek yapacagım. Vaktim olursa bir de kayısı hosafı. Önümüzdeki ay araba bakıma girecek bakalım kaç tutacak, taksit yaptırırız.

Takma kafana odedikçe borctan kurtulacaksınız işte, ne guzel

Kizlar e bebekten 4 paket bez siparisi vermistim sadece 2 paket gondermisler aradim hemen e bebegi 48 saat icinde size donecekler dedi parasini da kestiler nasil olacak ki
Kargo paketinin icinde irsaliye fatura olacak.Onda gozukmuyorsa sorun yok,2.ci kargo ile gonderebilirler.Ama irsaliyede gozukuyorsa o sorun.E bebegin sitesinde yanlis eksik urun geldiyse diye aciklama kisminin talimatlarini uygulamaniz gerekiyor.

Takma kafana odedikçe borctan kurtulacaksınız işte, ne guzel
Saçma sapan harcamalar filan oldu , karttan cektırdık vs cok elden borçlanırken buyumesın meblağ dıye ama aşırı bı duzensızlık oldu evde ne var , ne kadar var, stoklu bısı var mı, acıl bıten ne var hepsı bırbırıne gırdı. Bu aksam bıraz düzeltmem lazım , lıste çıkarmak lazım fılan .

Akşama ne yemeğimiz var

Tavuklu çorba var
Fırında tavuk , patates var.
Pilav yememeye calıstıgımız ıcın yok ama olsada yesek diyorum :) Of bugunude atlatırsak yarın Cuma ınsallahhh

Kargo paketinin icinde irsaliye fatura olacak.Onda gozukmuyorsa sorun yok,2.ci kargo ile gonderebilirler.Ama irsaliyede gozukuyorsa o sorun.E bebegin sitesinde yanlis eksik urun geldiyse diye aciklama kisminin talimatlarini uygulamaniz gerekiyor.
Icinde fatura yok digerlerinde de yoktu

E bebegın bebek bezınde yaptığı ındırımler bana hıc makul gelmiyor.Bız 5 numara bez kullanıyoruz şuanda , 30 tanesını 30 lıraya alıyoruz. E bebekte baktım 80 tanesı 105 lıraydı

E bebegın bebek bezınde yaptığı ındırımler bana hıc makul gelmiyor.Bız 5 numara bez kullanıyoruz şuanda , 30 tanesını 30 lıraya alıyoruz. E bebekte baktım 80 tanesı 105 lıraydı
bende 5 numara kullanıyorum canım 80 kuruşa molfix aldık 77.5 kuraşadan evybaby aldık almak istersen gitti gidiyordan aldık hemende geldi

bende 5 numara kullanıyorum canım 80 kuruşa molfix aldık 77.5 kuraşadan evybaby aldık almak istersen gitti gidiyordan aldık hemende geldi
Prima kullanıyorum ben aktıf bebe, cıldı ınanılmaz hassas doktor anca bezı gecınce geçecek bunlar dıyor pısık gıbı degıl kızarıyor sureklı kakasını yenı yapsada hemen alsakta anında kızartıyor o yüzden bez degıstırmeye cok korkuyorum bırde ınanılmaz bır farkta yok aralarında . 1 sene sonra bırakmış oluruz dıye umut edıyorum.Senınkı kac aylıktı? Benımkı yarın 15 aylık olacak

27 aylık benimki aslında çişe alışır ama havalar soguk sular soguk o yüzden nisandan sonra tuvalet eğitimine başlarım

Ben arastirma yapmistim daha uyguna geldi aldigim bezler
Biri tanesi 0,43 digerleri de 0,47 kurusa geldi 0,39 olanda hemen tukendi alamadim
Sleepy ve canbebe aldim molfix de alacaktim tukendi
Sleepy muhendisinoglu onerdigi icin aldim oglumda molfix ve canbebe den cok memnun kalmistim o yuzden yine onlardan aldim onlarda muhendisoglunun yildizlar listesinde

Son düzenleme:
Biri 0,42 kurusa gelmis
2,3 ve 4 numara aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…