Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim Samsung’un saatıni istıyor bakalım indirim denk getirip alırız dedim.Bende öğle arası güneş gözlüğü begendım çok güzeldi ya 500tl dedi kamu personeline ındirim varmış normalde 900dedi.cok geldı 500tl markası osse edermi acaba okadar

Canim benimki osseydi hemde cok tanidiktan aldim. Oksitlendi camlari malesef. Neden oyle oldu bilemedik

hiç bilmiyorum güneş gözlüğü almadım normalde gözlük kullandığım için dereceside henüz durmadı o yüzden cesaret edip alamıyorum derecesi yükselirse tekrar camı değişcek vs.Eşime almıştık osse güneş gözlüğü oda 1 hafta kullandı unutmuş mağazada gittik yok dediler.

Yemek kartımı kaybetmiştim. Yenisi için başvurdum 15 günde geldi ama yenisinde de manyetiğinde bir sorun var okumuyor bir türlü ve ben hep 5 liraya yiyeceğim yemeği 10 liraya yemiş oldum. Dün iş arası fırsat bulup bankaya gittim sordum önerileri tekrar kart istemek. Alt yapı sorunu çözülmez sizin gibi kurumda 5-6kişi daha var böyle onlara da bu öneriyi sunduk dediler. Hadi ilkinde benim hatam ama bu ikincisinde bankanın sorunu neden ceremesini ben çekeyim :)))

Merhabalar :)

Çok kötü oldm sabah kızlar ellerim dirseklerim tutuldu görümcemi çağırdım kv ben gelirim dedi o gelmişti sonra kp de geldi kız baktılar ben de biraz kendimi toparlamış oldum 1 saat önce gittiler şimdi iyiyim Allaha şükür. Kendi annem babam da birazdan gelecekler akşama da görümcem gelip bizde kalacak bütün aileyi seferber ettik vallahi :))

Kesinlikle indirimli bana da 36.72 gelmis.. elektrik de 64.70 bakalim secimden sonra nolacak.. elektrige de sasirdim suya da 20 25 tl fark var ikisinde de.
Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?
Ben 3 hafta evde olmadığım halde 80 geldi bi evde olsam kaç gelecekti acaba

Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?
Ben 3 hafta evde olmadığım halde 80 geldi bi evde olsam kaç gelecekti acaba
Sen deyince faturaya baktim 23 gunluk fatura benben00 sizinki kac gunluk?
Tuketim 120,452 birim fiyat 0.27909800 birim fiyata bak sen!
Bir de dagitim bedeli var onun da birim fiyati 0.15408900

Ay benimde üniversite bittiğinde diploma almaya gitmıstım ımza atarken ögrencı işlerinde bankodan çalındı bulamadım.Hemde 6taksıt almıştım az üzülmedim taksitlerı öderken.

Bence osse etmez okadar. Benim fikrim tabi güzel indirim yskalarsam bende istiyorum yeni bitane. Elimdekiler klasik kaldı biraz

pure hazel canım senın balık tarifi nasıldı fırında hamsi yapıyordun ya.Annem balık almış fırına atayım bende dedim aksam
Canim hamsilerin orta kilciklarini al yika süz.
Misir unu tuz kirmizi pul biber karistir. Sonra hamsileri tek tek bu karisimla unla ve yaglamis oldugun tepsiye diz. Uzerine minik minik tereyag parcalari at. Afiyet olsun

vogue marka gözlüklere bakabilirsin fiyatı da uygun modelleri de güzel
Normal kullandığım numaralı gözlüğümde degıstırmek istediğim güneş gözlüğümde vogue marka canım çokta memnunum ama güneş gözlüğüm çok eskıdı ve kemık çerçeve bu degısık model olsun dedım o yüzdem başka markalara yöneldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…