- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.861
Canim benimki osseydi hemde cok tanidiktan aldim. Oksitlendi camlari malesef. Neden oyle oldu bilemedikEşim Samsung’un saatıni istıyor bakalım indirim denk getirip alırız dedim.Bende öğle arası güneş gözlüğü begendım çok güzeldi ya 500tl dedi kamu personeline ındirim varmış normalde 900dedi.cok geldı 500tl markası osse edermi acaba okadar
hiç bilmiyorum güneş gözlüğü almadım normalde gözlük kullandığım için dereceside henüz durmadı o yüzden cesaret edip alamıyorum derecesi yükselirse tekrar camı değişcek vs.Eşime almıştık osse güneş gözlüğü oda 1 hafta kullandı unutmuş mağazada gittik yok dediler.Eşim Samsung’un saatıni istıyor bakalım indirim denk getirip alırız dedim.Bende öğle arası güneş gözlüğü begendım çok güzeldi ya 500tl dedi kamu personeline ındirim varmış normalde 900dedi.cok geldı 500tl markası osse edermi acaba okadar
Yaprak dökümünü baştan sona 3. 4 kez izledim hala da izlerim nedense :))Zeytinyagli pirasa koydum ocaga.
Tavuk suyuna sehriye corbasi da yapacagim.
Kuruyemisimi aldim yaprak dökumunu bekliyorum. Bu bolum cok heyecanli
Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?Kesinlikle indirimli bana da 36.72 gelmis.. elektrik de 64.70 bakalim secimden sonra nolacak.. elektrige de sasirdim suya da 20 25 tl fark var ikisinde de.
Elektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?Bir bana indirim yapmıyorlar sanırım:)) Elektrik 147 tl geldi. Su da 60 lira civarı idi. 7/24 evde olsam demek daha çok gelecek.
Sen deyince faturaya baktim 23 gunluk faturaElektrik tüketim miktarı ve br fiyatı neymiş ?
Ben 3 hafta evde olmadığım halde 80 geldi bi evde olsam kaç gelecekti acaba
Ay vazgeçtim ona okadar para verılmez.daha uygun bulursam alırım zam gelecek dedi arkadaş Mayıs’tan sonra.Ondan baktık bugün öyle.Canim benimki osseydi hemde cok tanidiktan aldim. Oksitlendi camlari malesef. Neden oyle oldu bilemedik
Ay benimde üniversite bittiğinde diploma almaya gitmıstım ımza atarken ögrencı işlerinde bankodan çalındı bulamadım.Hemde 6taksıt almıştım az üzülmedim taksitlerı öderken.hiç bilmiyorum güneş gözlüğü almadım normalde gözlük kullandığım için dereceside henüz durmadı o yüzden cesaret edip alamıyorum derecesi yükselirse tekrar camı değişcek vs.Eşime almıştık osse güneş gözlüğü oda 1 hafta kullandı unutmuş mağazada gittik yok dediler.
Canım eve gidince bakayım faturaya. Bir eksiklik olduguna hiç sasırmadımSen deyince faturaya baktim 23 gunluk faturabenben00 sizinki kac gunluk?
Tuketim 120,452 birim fiyat 0.27909800 birim fiyata bak sen!
Bir de dagitim bedeli var onun da birim fiyati 0.15408900
Bence osse etmez okadar. Benim fikrim tabiEşim Samsung’un saatıni istıyor bakalım indirim denk getirip alırız dedim.Bende öğle arası güneş gözlüğü begendım çok güzeldi ya 500tl dedi kamu personeline ındirim varmış normalde 900dedi.cok geldı 500tl markası osse edermi acaba okadar
Canim hamsilerin orta kilciklarini al yika süz.pure hazel canım senın balık tarifi nasıldı fırında hamsi yapıyordun ya.Annem balık almış fırına atayım bende dedim aksam
vogue marka gözlüklere bakabilirsin fiyatı da uygunAy vazgeçtim ona okadar para verılmez.daha uygun bulursam alırım zam gelecek dedi arkadaş Mayıs’tan sonra.Ondan baktık bugün öyle.
Normal kullandığım numaralı gözlüğümde degıstırmek istediğim güneş gözlüğümde vogue marka canım çokta memnunum ama güneş gözlüğüm çok eskıdı ve kemık çerçeve bu degısık model olsun dedım o yüzdem başka markalara yöneldimvogue marka gözlüklere bakabilirsin fiyatı da uygunmodelleri de güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?