- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.961
Hoşgeldiniz topiğeBeni de yazar mısınız hedefe inşallah yaparim 100 dolar 100 euro ve 5 gram altın biriktiren insallah aslında bir miktar dövizin vardi bin liradan fazla ama eşim işyeri açtı kapattı olmadı malesef tutmadı ozmn bozdurup geri koymadım ne yazıkki simdi söylemiyorum olani
Benımkı 13 kılo canım, 15 aylıkKızlar kac kilo acaba cocuklar ben 6 numara kullanıyodum
17 kiloya mı zayıf diyorlar yok artıkAa doğrudur o zaman canım benim oğlan 17 bucuk kilo ama herkes zayif diyo biliyomusun
Öyle canim aynen dikkat ediyorum zaten ekmek felan hic yemez boyuda uzun canım 106 cm o yuzden kilosunu hic gostermiyo. Ama herkes zayif diyo bende çok şaşırıyorum. Eskilerde bi anlayış varya çocuklar boğum boğum et olsun istiyolar sağlıklı olsunlar da kilo hic iyi degil gercekten17 kiloya mı zayıf diyorlar yok artıkcanım bizimkiler 2,5lar daha 3yaş çocugunda kilo üst sınır 17-18zaten. Seninkkinin kilodu gayrt iyi Hatta boyu akranlarından bariz uzun değilse dikkat et kilosu fazla bile olabilir, obezite cagımızın hastalıgı.
Erkek mi . Kac yasindaÖyle canim aynen dikkat ediyorum zaten ekmek felan hic yemez boyuda uzun canım 106 cm o yuzden kilosunu hic gostermiyo. Ama herkes zayif diyo bende çok şaşırıyorum. Eskilerde bi anlayış varya çocuklar boğum boğum et olsun istiyolar sağlıklı olsunlar da kilo hic iyi degil gercekten
sevındım canım bak demıstım sana stres olma dıye gule gule kullansın kuzumBu 2. Bebegim biliyorum canim internetten ve marketlerden fiyat arastirmasi yapmistim alacak olduklarimdan onlardan uyguna geldi
saol canimHoşgeldiniz topiğe
Masallh canim kilosu cok iyi Benim oglan 3,5 yasinda 13 kiloBenımkı 13 kılo canım, 15 aylık
Insallah canim tesekkur ederimsevındım canım bak demıstım sana stres olma dıye gule gule kullansın kuzum
Erkek canım 2 bucuk yaşındaErkek mi . Kac yasinda
Çok iyi kilosu canim masallahBenımkı 13 kılo canım, 15 aylık
sleepy bir arkadasimda gördüm çok kalın geldi banaBiri 0,42 kurusa gelmis
2,3 ve 4 numara aldim
geçmiş olsun çocuklar hasta olunca zor oluyor komşunun oğlu hasta 2 dir serum takıyorlar ishal ateş kusma doktor salgin demiş hastane acilleri çocuk dolu diyorlarYarin okul var ben daha uyuyamadim. Sabahlari da uyanamiyorum.
Oglum gribi atlaticak insallah. Suan burun tikanikligi yok rahat uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?