Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Beni de yazar mısınız hedefe inşallah yaparim 100 dolar 100 euro ve 5 gram altın biriktiren insallah aslında bir miktar dövizin vardi bin liradan fazla ama eşim işyeri açtı kapattı olmadı malesef tutmadı ozmn bozdurup geri koymadım ne yazıkki simdi söylemiyorum olani

Hoşgeldiniz topiğe

Aa doğrudur o zaman canım benim oğlan 17 bucuk kilo ama herkes zayif diyo biliyomusun
17 kiloya mı zayıf diyorlar yok artık canım bizimkiler 2,5lar daha 3yaş çocugunda kilo üst sınır 17-18zaten. Seninkkinin kilodu gayrt iyi Hatta boyu akranlarından bariz uzun değilse dikkat et kilosu fazla bile olabilir, obezite cagımızın hastalıgı.

Öyle canim aynen dikkat ediyorum zaten ekmek felan hic yemez boyuda uzun canım 106 cm o yuzden kilosunu hic gostermiyo. Ama herkes zayif diyo bende çok şaşırıyorum. Eskilerde bi anlayış varya çocuklar boğum boğum et olsun istiyolar sağlıklı olsunlar da kilo hic iyi degil gercekten

Erkek mi . Kac yasinda

Heryerim agriyor yaa. Hicbir sey yapasim gelmiyor. Yemegi yapmadim. Esim is dönüsünde markete gittik.
Meyve sebze cigkofte aldik 48 lira harcadik bugun.
Aksam ogunu olarak cigkofte yedik

Yemekler yendi ortalik topladim eşim arkadaşlarıyla takıldı bu aķşam bu hafta diyet yapiodum hafifkedim bir haftada resmen elim kalmıyordu son zamanlarda 10 kilo fazla var çocukla cikiorum guzel oldukça hava yürüyüşe bide evde müzik eşliğinde dans iyi oluyor ogluşla eğlence oluyo şimdide yesilcay esliginde çizgi film izliyoruz

Yarin okul var ben daha uyuyamadim. Sabahlari da uyanamiyorum.
Oglum gribi atlaticak insallah. Suan burun tikanikligi yok rahat uyuyor

Yarin okul var ben daha uyuyamadim. Sabahlari da uyanamiyorum.
Oglum gribi atlaticak insallah. Suan burun tikanikligi yok rahat uyuyor
geçmiş olsun çocuklar hasta olunca zor oluyor komşunun oğlu hasta 2 dir serum takıyorlar ishal ateş kusma doktor salgin demiş hastane acilleri çocuk dolu diyorlar

Cok şükü hastanelik olmadi. Bu kış 1 kez antibiyotik aldik cok sukur.
Evde olmasina bağlıyorum bu durumu.
Krese okula gitse illa hasta oluyor.
Bizim liseli gencler bile hasta salgindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…