Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sitenin yarı İngilizce olması çok garip ya

Birşeyleri bulmak için çaba sarf ediyoruz resmen ya çok karışık olmuş . Mobile hiç uygun değil herkes yazıyor zaten kazen topik oluşturmuş . Şubat bitti aylardan Mart en sevdiğim günler akşama misafir var 4 çeşit yapacağım evi süpürüp silersem çok iyi olacak. Bugün hedef 0 harcama

Düzelmicek mi acaba kizlar. Kullanamiyorum ben yahu
Pure güncellemeler yapılıyormuş galiba az evvel öyle okudum. Düzelmezse galiba siteye eskisi gibi zevkle giremeyeceğim kullanamıyorum telefondan

Slm kızlar
Alisamadim sitenin bu haline
Dun misafirlerim vardı iki arkadaşım
Hava çok güzel bugün
220 tl doğalgaz geldi geçen ay 293 tl idi bundan sonra azalır

Buzluğa bir göz attım 5 poşet karniyariklik var birini çıkardım bugün yapayım
3 poşette közlenmiş patlıcan biber var
Artık yavaş yavaş bitsin

Sonunda giren oldum benim hesabım 2013ten beri vardı aktif değildim bide verdigim mail adresin çalındı yenisi ugrastirdi saolsun yardımcı oldu destek ekibi girdim

kahvalti ettik etraf toplandı ogluş yikadim çorba içirdim uyutucagım insallah beyaz makine actim bitti ascam kuruyanlar toplayip katlanacak dunden satmam kaldi yaninda yogurtlu erişte yapicam seviyoruz

Sabah 7 gibi kaltim. Etrafi toparladim. Camasir katladim. Beyazlari attim. Birazdan eve gecince asacagim.
Oglana pilav ve armut kompostosu hazirladim.

Evi süpürdüm sildim toz aldım hamur yoğurdum mayalanıyor profiterol yapıyorum bir yandan hızlı hızlı siteyi kullanmak çok zor oldu ya rengi önemli değil de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…