Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Spor ayakkabı aldım kendime çom guzel bi ind yakaladım, 149tl. Altın almadım buara yüksek geldi gözüme elim gitmiyor
Bana da hiç hesapta olmayan 130 lira yatmış havadan para gibi geldi:)) altın için ben de beklemedeyim, almak istiyorum
Güzel günlerde giy ayakkabını

Gratisten dis macunu ve dus jeli 33 lira, eczanede 8 lira, istavrit 15 lira,çikolatalı kuruyemiş 25,peynir 16 lira,ekmek 1,25.
98,25 ile günü kapatamadım tabi.Aksama da eşimle market eksikleri.Alisveris keyif vermiyor artik

Şimdi okudum primaymış. Nerden alıyorsun bezi canım? Biz 4kullanıyoruz ama gece 5numara alıyorum. 30tane 30tl çok uygun bence
Semtımızde bulunan bır supermartket mı denır ortanca marketlere o tarz bır yerden alıyorum canım .
Ben artık tamamen 5 gectım, gunduz cok bez degıstırmek gerekıyordu cunku tasabılıyordu bu defa

Semtımızde bulunan bır supermartket mı denır ortanca marketlere o tarz bır yerden alıyorum canım .
Ben artık tamamen 5 gectım, gunduz cok bez degıstırmek gerekıyordu cunku tasabılıyordu bu defa
Kızlar kac kilo acaba cocuklar ben 6 numara kullanıyodum

Scss94 Bizimkiler yaklaşık 13 canım zayıflar. Ayrıca sık kaka yapıyorlar, cok değiştiği için 4numara hala iş görüyor:) gece uzun kaldıgı için 5 kullanıyoruz

Selam kizlar
Bez konusu konusulmus
Biz de sleepy kullaniyoruz artik
Molfiksi biraktik
Sleepynin internet sitesinde guzel bir kampanya var . Sevgi dolu paketi 150 tl. Kullananlar bakabilir

Hoş buldum evliyim 10.senemiz 1 tane oğlum var 3 yaşında o doğmadan işten ayrıldım suan evdeyim çocuğuma ilgileniyorum birikim hedefim çok değil esim tek çalışan ev kira suan 20 dolar 20 euro var elimde sene sonuna kadar 100 er dolar ve euro yapmak bide 5 gram altın yapmak istiyorun

Hosgeldin canim

Oglani banyo yaptirdim. Uzerimde bir yorgunluk var. Hicbirsey yapmak istemiyor canim.

tuce_tuce nerdesin.aksama patlican cikarmasaydim senin tarif iskender yapicaktim
Merhaba purecim nasılsın bende bugün Ezogelin çorbası, İskender , sebze közleme yaptım . Çok güzel oluyor ya iskender üzerinede bol tereyağlı salçalı sos mis gibi yarın yap kesin

Iyiyim canim sağol.
Haftasonu misafir olabilir. Yapabilirim belki
Benimde yarın misafirim var aslında yemekli alacaktım ama tencere setim garantide pilav filan zor oluyor diye çaya davet ettim . Misafir de şık sunum çıkar bu yemekten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…