- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.941
Bana da hiç hesapta olmayan 130 lira yatmış havadan para gibi geldi:)) altın için ben de beklemedeyim, almak istiyorumSpor ayakkabı aldım kendime çom guzel bi ind yakaladım, 149tl.Altın almadım buara yüksek geldi gözüme elim gitmiyor
Semtımızde bulunan bır supermartket mı denır ortanca marketlere o tarz bır yerden alıyorum canım .Şimdi okudum primaymış. Nerden alıyorsun bezi canım? Biz 4kullanıyoruz ama gece 5numara alıyorum. 30tane 30tl çok uygun bence
Yok canim bugun boş günüm evdeyim.pure hazel sen raporlumusun canım ?
Kızlar kac kilo acaba cocuklar ben 6 numara kullanıyodumSemtımızde bulunan bır supermartket mı denır ortanca marketlere o tarz bır yerden alıyorum canım .
Ben artık tamamen 5 gectım, gunduz cok bez degıstırmek gerekıyordu cunku tasabılıyordu bu defa
Hoşgeldiniz, tanıtsanıza kendinizi; evli misiniz, çalışıyor musunuz, birikim hedefleriniz nedir?Slm bayanlar forumu uzun süredir bilip takip edip okuyordum ne zmndir yazmak istiyordum bende katılmak isterim buraya
Hosgeldin canimHoş buldum evliyim 10.senemiz 1 tane oğlum var 3 yaşında o doğmadan işten ayrıldım suan evdeyim çocuğuma ilgileniyorum birikim hedefim çok değil esim tek çalışan ev kira suan 20 dolar 20 euro var elimde sene sonuna kadar 100 er dolar ve euro yapmak bide 5 gram altın yapmak istiyorun
Merhaba purecim nasılsınOglani banyo yaptirdim. Uzerimde bir yorgunluk var. Hicbirsey yapmak istemiyor canim.
tuce_tuce nerdesin.aksama patlican cikarmasaydim senin tarif iskender yapicaktim
Benimde yarın misafirim var aslında yemekli alacaktım ama tencere setim garantide pilav filan zor oluyor diye çaya davet ettim . Misafir de şık sunum çıkar bu yemekten .Iyiyim canim sağol.
Haftasonu misafir olabilir. Yapabilirim belki
Aa doğrudur o zaman canım benim oğlan 17 bucuk kilo ama herkes zayif diyo biliyomusunScss94 Bizimkiler yaklaşık 13 canım zayıflar. Ayrıca sık kaka yapıyorlar, cok değiştiği için 4numara hala iş görüyor:) gece uzun kaldıgı için 5 kullanıyoruz
Hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?