- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.121
komşunda yapıyorAnnemgilin gönderdiği portakal limonlardan 10 poşet limonata için buzluğa atmıştım köfte patatesin yanına yapayım dedim harika oldu eşim bir 10 poşet daha koy dedi denemeyen varsa tavsiye ederim kızlar
Geçmiş olsun canım, çabuk toparlar inş,Eşim geldi az önce morali bozuk babasından dolayı
Kv çocuklara kuruyemiş bisküvi meyve suyu kurabiye oyuncak v.s almış göndermiş sağolsun
Çok geçmiş olsun..Durumun benzerini yaşamıştık.Esimin akciğeri su topladı hatta ciğer filmlerde gozukmeyecek kadar beyazdı.Baska bir rahatsızlık sonucu gelişmiş bu olay.Su alınıp sebebi incelendi.Oradaki su da antibiyotikle kurutuldu.Allah şifa versin,tez zamanda da iyileşir inşallah kayınpederiniz..Mutlu pazarlar kızlar
Kp rahatsızlanmış hastanede ciğerleri su toplamış göğsünden delik açıp ordan suyu tahliye ediyorlarmış esim dün gitti bugün döner çocuklarla evdeyiz minigi yıkadım uyuyor benimde hic halim yok
Eksikler var eşime liste attım gelirken alır
Aksama yüksük çorbası pilav salata düşünüyorum
Çok geçmiş olsun..Durumun benzerini yaşamıştık.Esimin akciğeri su topladı hatta ciğer filmlerde gozukmeyecek kadar beyazdı.Baska bir rahatsızlık sonucu gelişmiş bu olay.Su alınıp sebebi incelendi.Oradaki su da antibiyotikle kurutuldu.Allah şifa versin,tez zamanda da iyileşir inşallah kayınpederiniz..
sagolun kızlar baya yaşlı 85 yasında umarım toparlar allah elden ayaktan düşürmesinGeçmiş olsun canım, çabuk toparlar inş,
Rabbim şifa versin inşallah
2 portakal bir limondan yaptımkomşunda yapıyor
Nasıl yapıyorsun canım
Aynı tarifi bende yapıyorum suveybe şahane oluyor cidden . Misafirim geldiği zaman çaydan önce kuruyemişin yanında limonata ikram ediyorum . Bu ay sonuna doğru buzluğumu ayarlayıp 5 er kg dan koyacağım . Yazın sıcakta tüketilir2 portakal bir limondan yaptım
Buzluktan çıkardıktan sonra 10 dk beklettim
Sonra robota koydum üzerine biraz su ve 1,5 su bardağı şeker koydum robottan geçirdim
2 litre suya koyup 15 dk durdu yaklaşık sonra süzdüm hazırlaması çok kolay köfte patatesler kızarana kadar o da oldu
limon ve portakalın donmuş olması mı gerekiyor canım2 portakal bir limondan yaptım
Buzluktan çıkardıktan sonra 10 dk beklettim
Sonra robota koydum üzerine biraz su ve 1,5 su bardağı şeker koydum robottan geçirdim
2 litre suya koyup 15 dk durdu yaklaşık sonra süzdüm hazırlaması çok kolay köfte patatesler kızarana kadar o da oldu
aminZeynolin44 cok gecmış olsun canım Allah şifa versin.
Zeynolin nolduamin
Sağol canım
Bende biraz daha koyucam bundan sonra daha sık yaparımAynı tarifi bende yapıyorum suveybe şahane oluyor cidden . Misafirim geldiği zaman çaydan önce kuruyemişin yanında limonata ikram ediyorum . Bu ay sonuna doğru buzluğumu ayarlayıp 5 er kg dan koyacağım . Yazın sıcakta tüketilir
kp rahatsız canım ciğerleri su toplamış hastanede göğsünden hortum takmışlar suyu tahliye ediyorlar 3 gündürZeynolin noldu
Portakalın donunca daha çok sulandigini okumuştum bir yerde cigden de olur bence ama onda hemen tadını vermeye bilir biraz daha beklemen gerekebilirlimon ve portakalın donmuş olması mı gerekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?