Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Annemgilin gönderdiği portakal limonlardan 10 poşet limonata için buzluğa atmıştım köfte patatesin yanına yapayım dedim harika oldu eşim bir 10 poşet daha koy dedi denemeyen varsa tavsiye ederim kızlar
komşunda yapıyor
Nasıl yapıyorsun canım

Çok geçmiş olsun..Durumun benzerini yaşamıştık.Esimin akciğeri su topladı hatta ciğer filmlerde gozukmeyecek kadar beyazdı.Baska bir rahatsızlık sonucu gelişmiş bu olay.Su alınıp sebebi incelendi.Oradaki su da antibiyotikle kurutuldu.Allah şifa versin,tez zamanda da iyileşir inşallah kayınpederiniz..

Kayinvalideye gittik biraz çay içtik gönüllerini görüp geldik,
Yerel market açıldı yeni patates 2.49
Bulgur 2.50 kilosu 5.90 ankara makarna 1.15tl idi ,biraz da abur cubur aldık.
A101 de torku kahvaltılık çikolata indirimdeydi 8.25 ,Çok yemiyoruz ama bazen canımız bisküvi ile yemek isteyebiliyor.
Hava kapalı sürekli yağıyor çamaşır astım az önce, temizliği üstünkörü yaptım.
Kendime pantalon almak istiyorum kart dönsün ilçe, defacto dolaşayım umarım indirimli birşeyle bulurum

Geçmiş olsun canım, çabuk toparlar inş,
Rabbim şifa versin inşallah
sagolun kızlar baya yaşlı 85 yasında umarım toparlar allah elden ayaktan düşürmesin

Merhabalar Doğum günü için yine hediye aldık . Biraz kıyma çektirdim köfte yaptım buzluğa koydum hazır yemek çok iyi oluyor . 5 kg sıvı yağ aldım pastaya kızartmaya lazım hep . Migros’ta indirim vardı perwoll rinso filan. 3 lt siyahlar için kullandığım rinso 14 tl di onu da alıp stoğa attım . Kaşar , su filan aldım . Birşeyler atıştırdık fast food . Eşim bu hafta 3 gece nöbetçi tost hazırladım sabah hemen yaparım çantasına vişne suyu poaça meyve tost filan atarım . Yazdan buzluğa koyduğum vişneler ne kadar işe yaradı haftalık yemek menüsü hazırladım ay yoruldum bu ay çok iyi gittik maşallah eşimde bende çok memnunuz gidişattan

komşunda yapıyor
Nasıl yapıyorsun canım
2 portakal bir limondan yaptım
Buzluktan çıkardıktan sonra 10 dk beklettim
Sonra robota koydum üzerine biraz su ve 1,5 su bardağı şeker koydum robottan geçirdim
2 litre suya koyup 15 dk durdu yaklaşık sonra süzdüm hazırlaması çok kolay köfte patatesler kızarana kadar o da oldu

Aynı tarifi bende yapıyorum suveybe şahane oluyor cidden . Misafirim geldiği zaman çaydan önce kuruyemişin yanında limonata ikram ediyorum . Bu ay sonuna doğru buzluğumu ayarlayıp 5 er kg dan koyacağım . Yazın sıcakta tüketilir

limon ve portakalın donmuş olması mı gerekiyor canım

Nasıl yorgunum anlatamam 2gun evde oluyorum ama iş güç bitmiyor haftaiçi yemek harici birsey yapamadığımdan hepsı haftasonuna kalıyor.Oğlanı yıkadım ben duş aldım pilim bitti cekırdek yer kahve içerim dedim ama serildim kaldım oğlanı hazırlayıp yatırcm bende yatarım yarın koşturma başlar.

Bende biraz daha koyucam bundan sonra daha sık yaparım

Rossmandan Camsil, cam bezi, mop aldım 45 tl gibi bir şey ödedim. Gratisten koku spreyi aldım giderler için 17 tl ödedim. DeFactodan 3 parça çamaşır aldım 35 tl ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…