Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Faiz dususunden yararlanabilir miyiz diye ev bakmaya basladık. Belki kafamıza yatan bir sey buluruz
Biz de bakiniyoruz bakalim ama faiz dususu evleri yeniden artirir mi diye de korkuyoruz acikcasi.
oturdugumuz siteden dusunuyoruz hatta oturdugum evi dusunuyorum tasinma isiylr ugrasmamak icin ama mutfagi biraz dar. Bahceye bakan cephelerinki daha genis. bakalim yarin gorusecegiz evleri gorecegiz insallah alabiliriz yoksa bu faizler ucar yine

gecmıs olsn canım Allah sıfa versın

bir iki ay daha devam eder boyle canim
doktorlar bir ilac mi veriyordu sanki asiri olursa. baktin ki rahatsiz edici boyutta, doktoruna danisirsin
kontrol ne zaman bir sonraki
Şu an sevimli boyutta daha. Yarın kontrolüm var. Bu arada resmen kahve aşeriyorum üç gecedir rüyalarıma giriyor:))) bugün süte az miktar ekleyip öyle tüketmeyi düşünüyorum.

Şu an sevimli boyutta daha. Yarın kontrolüm var. Bu arada resmen kahve aşeriyorum üç gecedir rüyalarıma giriyor:))) bugün süte az miktar ekleyip öyle tüketmeyi düşünüyorum.
az az sorun olmaz sanki yaa
hayir ye aciyi cikar haciyi, ye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cikar atliyi ama ic kahveyi neyi cikar bilemedim :))) kahve aseren kimsem de yok cevremde

Bugun evdeyiz. Sabahtan 2 makina camasır yıkandı kurudu kaldırdım. Yarın bi arkadasınıza davetliyiz orası için portakallı tarçınlı kek yaptım. Dolaptan patlıcan çıkardım.Aksama islim kebabı ve pilav yapacagım. Yarına da tarhana çorbası ve lahana sarma pişirip hazır edeceğim, lahanayı kayınvalidem getirmişti çok severim

Gecmis olsun Rabbim sifa versin canim.

Yani yok fiyatları artırmamış bence faiz dususu ama hareketliljk fazla. İyi semtin fiyatı da iyi oluyor, eski ev yeni ev hiç fark etmiyor. Oturdugumuz evi biz de dusunduk, hoşumuza gitmeyen yerleri var. Dediğin gibi mutfak dar, odayı suraya katarız, burayı yıkarız, yok dolap yaptırırız dusunup duruyoruz:) daha ev sahibinin haberi bile yok

Evet oyle yapabilirsin, genel olarak dikkat ediyorsun ne de olsa. O durum çok acayip birsey ya, yetişkinde vucuttan 24saatte atılan kafein, fetus da gunlerce dolasıyormuş. Bol ceviz ye, semizotu, mevsimi gelince çilek. Bulantıyı da cubuk kraker ve leblebi bastırır

Çok ilginç çalışmalar var mesela yeni doğmuş bebeklerin plesantasında analizler yapmışlar 500 küsür ayrı kimyasala rastlanmış. Kafein içlerindeki en masumu idi. Bu arada yediğim kakaolu şeyleri kafein limitimden düşmeliymişim.

Bende çamaşır serdim bir makina daha var hava güzel ama evde oyalandık geç kalktık uzun uzun kahvaltı yaptık
Eşim arabayı temizletmeye götürdü gelince oglanla hava aldırmaya çıkartıcam
Ben ev alma fikrinden yavaş yavaş vazgeçmeye başladım tayinciyiz oturmayacagim içinde uygun fiyatlarda arsa almayı düşünüyoruz arabayı satıp.
Birikimle de tekrar araba alırız diyorum

Yaza gore ciddi dusus var fiyatlarda bizim bulundugumuz yerdeki evlerde. Bu firsati degerlendirmek lazim.
Biz de mutfak icin, balkonu kapatip oraya alsam masayi diyoruz veya balkonun kapisi cift kanat surgulu, onu kaldirip mutfaga mi katsak diyoruz :)) Bizim ev sahibi muteahhit in kendisi satar gibi dusunuyorum :)

Kesinlikle, neler yiyorsak düşün artık. Bu sureçte olabildiğince iyi beslenmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…