- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.081
Biz de bakiniyoruz bakalim ama faiz dususu evleri yeniden artirir mi diye de korkuyoruz acikcasi.Faiz dususunden yararlanabilir miyiz diye ev bakmaya basladık. Belki kafamıza yatan bir sey buluruz
gecmıs olsn canım Allah sıfa versınMutlu pazarlar kızlar
Kp rahatsızlanmış hastanede ciğerleri su toplamış göğsünden delik açıp ordan suyu tahliye ediyorlarmış esim dün gitti bugün döner çocuklarla evdeyiz minigi yıkadım uyuyor benimde hic halim yok
Eksikler var eşime liste attım gelirken alır
Aksama yüksük çorbası pilav salata düşünüyorum
amin sağol canımgecmıs olsn canım Allah sıfa versın
Şu an sevimli boyutta daha. Yarın kontrolüm var. Bu arada resmen kahve aşeriyorum üç gecedir rüyalarıma giriyor:))) bugün süte az miktar ekleyip öyle tüketmeyi düşünüyorum.bir iki ay daha devam eder boyle canim
doktorlar bir ilac mi veriyordu sanki asiri olursa. baktin ki rahatsiz edici boyutta, doktoruna danisirsin
kontrol ne zaman bir sonraki
az az sorun olmaz sanki yaaŞu an sevimli boyutta daha. Yarın kontrolüm var. Bu arada resmen kahve aşeriyorum üç gecedir rüyalarıma giriyor:))) bugün süte az miktar ekleyip öyle tüketmeyi düşünüyorum.
Aa hatirladim oncesinde bahsetmistin sanirim borc mu istiyordu hatta neydi
Millet enteresan yaa. Anne baba cocuguna canak tutarsa cocuk neler yapmaz ki!
Her zamanki gibi yuksek:) ama emlakçılar millet kriz ortamına alıştı satışlar iyi diyorlarİnşallah gönlünüze göre bir ev denk getirebilirsiniz, fiyatlar nasıl ?
sağol amin canımA Alya_sura88 yerinde olsam phuket fırsatını kaçırmazdım. Bebek işini birkaç ay daha ertelersiniz belki. Ayrıca biliyorsun hayat çok planlı da girmiyor fırsat varken değerlendirin derim
Zeynolin44 hastanız varmış, geçmiş olsun canım
Gecmis olsun Rabbim sifa versin canim.Mutlu pazarlar kızlar
Kp rahatsızlanmış hastanede ciğerleri su toplamış göğsünden delik açıp ordan suyu tahliye ediyorlarmış esim dün gitti bugün döner çocuklarla evdeyiz minigi yıkadım uyuyor benimde hic halim yok
Eksikler var eşime liste attım gelirken alır
Aksama yüksük çorbası pilav salata düşünüyorum
Yani yok fiyatları artırmamış bence faiz dususu ama hareketliljk fazla. İyi semtin fiyatı da iyi oluyor, eski ev yeni ev hiç fark etmiyor. Oturdugumuz evi biz de dusunduk, hoşumuza gitmeyen yerleri var. Dediğin gibi mutfak dar, odayı suraya katarız, burayı yıkarız, yok dolap yaptırırız dusunup duruyoruz:) daha ev sahibinin haberi bile yokBiz de bakiniyoruz bakalim ama faiz dususu evleri yeniden artirir mi diye de korkuyoruz acikcasi.
oturdugumuz siteden dusunuyoruz hatta oturdugum evi dusunuyorum tasinma isiylr ugrasmamak icin ama mutfagi biraz dar. Bahceye bakan cephelerinki daha genis. bakalim yarin gorusecegiz evleri gorecegiz insallah alabiliriz yoksa bu faizler ucar yine
Evet oyle yapabilirsin, genel olarak dikkat ediyorsun ne de olsa. O durum çok acayip birsey ya, yetişkinde vucuttan 24saatte atılan kafein, fetus da gunlerce dolasıyormuş. Bol ceviz ye, semizotu, mevsimi gelince çilek. Bulantıyı da cubuk kraker ve leblebi bastırırŞu an sevimli boyutta daha. Yarın kontrolüm var. Bu arada resmen kahve aşeriyorum üç gecedir rüyalarıma giriyor:))) bugün süte az miktar ekleyip öyle tüketmeyi düşünüyorum.
Çok ilginç çalışmalar var mesela yeni doğmuş bebeklerin plesantasında analizler yapmışlar 500 küsür ayrı kimyasala rastlanmış. Kafein içlerindeki en masumu idi. Bu arada yediğim kakaolu şeyleri kafein limitimden düşmeliymişim.Evet oyle yapabilirsin, genel olarak dikkat ediyorsun ne de olsa. O durum çok acayip birsey ya, yetişkinde vucuttan 24saatte atılan kafein, fetus da gunlerce dolasıyormuş. Bol ceviz ye, semizotu, mevsimi gelince çilek. Bulantıyı da cubuk kraker ve leblebi bastırır
Yaza gore ciddi dusus var fiyatlarda bizim bulundugumuz yerdeki evlerde. Bu firsati degerlendirmek lazim.Yani yok fiyatları artırmamış bence faiz dususu ama hareketliljk fazla. İyi semtin fiyatı da iyi oluyor, eski ev yeni ev hiç fark etmiyor. Oturdugumuz evi biz de dusunduk, hoşumuza gitmeyen yerleri var. Dediğin gibi mutfak dar, odayı suraya katarız, burayı yıkarız, yok dolap yaptırırız dusunup duruyoruz:) daha ev sahibinin haberi bile yok
Kesinlikle, neler yiyorsak düşün artık. Bu sureçte olabildiğince iyi beslenmek gerekÇok ilginç çalışmalar var mesela yeni doğmuş bebeklerin plesantasında analizler yapmışlar 500 küsür ayrı kimyasala rastlanmış. Kafein içlerindeki en masumu idi. Bu arada yediğim kakaolu şeyleri kafein limitimden düşmeliymişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?