- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.241
oh güle gule kullan canımKızlar güzel bir gelişme bekliyorum demiştim hemen sizinle de sevincimi paylasayim burda illa bahsetmisimdir kv ve kp bana 150 Gr bilezik yapacakları vardı bizden gitmeden 50 Gr yapalım dediler ama parayı memleketten gondereceklerdi bizde burdan alacaktik bugun parayı yatırmış kp 10500 bizde 25 Gr dan iki tane adana burma aldık darısı inşallah kalan 100 Gr başına :)
Of off kötüymüs. Cok gecmis olsunAnnemin ciddi sağlık problemleri olduğu için o kendine bile yapamıyor pureciğim ne yazıkki . Babamla geçmişte trafik kazası geçirdiler 15 kemiği kırılmıştı platinler ve kemik nakilleri oldu.
6 hafta 6 gün olmuş 8 mm dedi. Gelişimi iyi dedi. Kalp atışını ekranda gördük ancak dinletmedi minik daha diye. Haftaya yine kontrole çağırdı. Bence sen de kesin keseyi görürsün.Kontrol nasil gecti. Kese ve bebis var degil mi
Düğünde hepsini yapamadılar canım 150 Gr kalmıştı şu kadar yapılsın diye bir istekte bulunmadık ama onlar yengemize yaptıklarının aynısını size yapıcaz demişlerdioh güle gule kullan canımhedıye olarak mı yaptılar borcmuydu
Canim alttan mi muayeni olayim ne dersin. Insallah hersey yolundadir benimdde6 hafta 6 gün olmuş 8 mm dedi. Gelişimi iyi dedi. Kalp atışını ekranda gördük ancak dinletmedi minik daha diye. Haftaya yine kontrole çağırdı. Bence sen de kesin keseyi görürsün.
Evet annem bana reçel yaprak filan vermek istiyor İnan onu bile almıyorum . Kendine yeterli olsun iyi olsun bize yetiyor . Kv den de gelirken birşey getirmiyorum yapabiliyorum ama mantı yapsak iyi olurdu .İnsan istiyor hazır yemek bi hastalık filan olsaOf off kötüymüs. Cok gecmis olsun
Tuce sen becerikli kızsın katmer filan yapmıyor muydun? Mantı da çok matah bir şey değil, yufkalarını küçük tutarsın yapabilirsin aslında.Bende keşke mantı açabilsem ya şöyle inçe herşeyi eşit filan olsa . Ama asla yapamam kesinsağ olsun kv de evime geldi 1 hafta yedi içti bir tane de kızım sen yapamıyorsun 2 bezi açayım birlikte yapalım buzluğa koyalım yersiniz demedi
Evet bende minik acip yapiyorum napim. Yamuk yamukTuce sen becerikli kızsın katmer filan yapmıyor muydun? Mantı da çok matah bir şey değil, yufkalarını küçük tutarsın yapabilirsin aslında.
Ya sirken İnan katmeri lavaşı filan yapıyorum aslında doğru söylüyorsun. Ama mantıda her yeri eşit şekilde açılması gerekiyor ya birde ince olmalı filan. Beceremiyorum ya bir yeri kalın oluyor bir yeri inceTuce sen becerikli kızsın katmer filan yapmıyor muydun? Mantı da çok matah bir şey değil, yufkalarını küçük tutarsın yapabilirsin aslında.
Karından görebilirler beta 3 binin üzerinde olunca karındn görülüyor. Benim de kesenin altında minik bir kese şekli daha var eve gelince farkettimCanim alttan mi muayeni olayim ne dersin. Insallah hersey yolundadir benimdde
Hadi bakalim.Karından görebilirler beta 3 binin üzerinde olunca karındn görülüyor. Benim de kesenin altında minik bir kese şekli daha var eve gelince farkettimhaftaya bir sürpriz olursa var ya ne tepinirim
Bi dene bakalım yaparsın aslında ben öğrenci iken yaz tatillerinde yapardım evdeYa sirken İnan katmeri lavaşı filan yapmıyorum aslında doğru söylüyorsun. Ama mantıda her yeri eşit şekilde açılması gerekiyor ya birde ince olmalı filan. Beceremiyorum ya bir yeri kalın oluyor bir yeri incesonra inceltmeye çalışınca yırtılıyor o işi çözemedim daha . Bebeğinin iyi olmasına çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına alırsın .
7 bin küsür beta 3 haftadan büyüktür sat ne zamandı?Hadi bakalim.
3 haftaliksa bebek görünüyor mu kesenin icinde
Bu arada sana geçen gün yazmadım bebeğin tek olduğunu öğrendiğin gün . Ama görümcem de seninle aynı süreci yaşayıp ikiz olduğunu daha sonra öğrenmiş ve şaşırmıştı . Sonra geçen gün ünlü bir bayanda anlatıyordu bebekler meğer ikizmiş onlar da baya sonra öğrenmişler . İçimden bir ses sanada aynı şey olabilir diyorduKarından görebilirler beta 3 binin üzerinde olunca karındn görülüyor. Benim de kesenin altında minik bir kese şekli daha var eve gelince farkettimhaftaya bir sürpriz olursa var ya ne tepinirim
Pure hic bilgin yok gercekten o konudaa :)) 7000 kusur yazmadin mi hcgye kesin gorunur karindan bile.Hadi bakalim.
3 haftaliksa bebek görünüyor mu kesenin icinde
Patatesliyi buzluğa koyuyor musun pekiBi dene bakalım yaparsın aslında ben öğrenci iken yaz tatillerinde yapardım evdeeşit kesmek için de onun kare kare bıçağı olan merdaneleri var; onlardan alabilirsin. Şimdi annem yapıp veriyor buzlukta 3-4 paket hep olur.
Ben utanırım ya hiç söyleyemiyorum. Birde benim kv hiç öyle iş yapmak isteyen bir kadın değil açıkcası . Onun o huyunu bildiğimden de istemedimsen diyeydin anneciğim ben yapamıyorum biliyorsun 2 beze açıp buzluğa atsak ben de bükerim.
Pure hic bilgin yok gercekten o konudaa :)) 7000 kusur yazmadin mi hcgye kesin gorunur karindan bile.
Benimde hiç nazım geçmez desem de öyle kalır en iyisi hiç söylememek :)Ben utanırım ya hiç söyleyemiyorum. Birde benim kv hiç öyle iş yapmak isteyen bir kadın değil açıkcası . Onun o huyunu bildiğimden de istemedim
güle güle kullan tekrardan canım güzel düsünmüsler sagolsunlarDüğünde hepsini yapamadılar canım 150 Gr kalmıştı şu kadar yapılsın diye bir istekte bulunmadık ama onlar yengemize yaptıklarının aynısını size yapıcaz demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?