- 11 Mart 2013
- 33.760
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.125
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.281
Bak sana şöyle söyleyeyim geçen Kasım’da izne onun evine gittik . Dışarıya çıkıp dönmüştük . Dedi ki köfte yaptım kızımı arayıp tarif aldım hiç köfte yapmadım ben dedi . Valla şaka yapıyor zannettim meğer ciddiymiş görümcem söyleyince inandım . Hala şokundayım amaBenim kv mutfakla aşk yaşıyor. Hep çeşit çeşit yemeği olur mutlaka böreği kurabiyesi tatlısı olur. Sofrası çat kapı gitsek bile hep misafir geliyormuş havasındadır. Gerçi son bir ay durumlar nasıl bilmiyorum diyete başladı :)))
Borç sayılmaz aslında düğünde hepsini yapamadılar bunlar kalanlar o yüzden sevindimAa gözün aydın canım , borç mu vermıstınız keşke borçsuz bı hedıye olsaydı
Öylemi cok güzel o zaman. Genelde sozlerınde durmazlar malum . 150 gr da cok ıyı ayrıca , nerelıler dıye sorasım geldı vallaBorç sayılmaz aslında düğünde hepsini yapamadılar bunlar kalanlar o yüzden sevindim
Ya beni görüyorsunuz hergüne farklı birşey pişiyor bizde . İnan huzursuz oluyorum yapmazsam . Geçen ramazanda afrin yüzünden onun evinde kaldım 3 gün aynı sulu köfteyi hem sahurda hem iftarda yedirdi . Anne ne yemek yapayım diyorum cvp yok . Birkaç kere soruyorum en sonunda dünki yemeği mi yiyelim diyince evet diyordu bana . Sulu köfteden midem bulanıyor şuan düşüncesi bile gerdi beniYemeksiz ev mi olur yahu. Hic düzen dirlik olmaz o evde. 2 gun yemek olayini gecistirdim diye duzen kalmadi evimde
Eşin senden yana şanslı çıkmış tuce sen maşallah her gün çeşit çeşit hazırlıyorsun :)Bizimki her ikisini de yapmıyorKp arayıp ne yediniz siz annen yine yemek yapmadı diye oğluna şikayet ediyor
Biz Kayserili değiliz ki Ankaralıyız ama sanırım ruhumuz Kayserilievet kayserili olunca özel yemekten çıkıyor :) kurtarıcı niyetine oluyor.. kv daha diri yapar ben biraz daha yumuşak seviyorum az daha bekletiyorum haşlarken. bir de salçayı içine katarlar yoğurdu üstüne.. ona ben de alıştım öyle yapıyorum..
Offf cok kotuYa beni görüyorsunuz hergüne farklı birşey pişiyor bizde . İnan huzursuz oluyorum yapmazsam . Geçen ramazanda afrin yüzünden onun evinde kaldım 3 gün aynı sulu köfteyi hem sahurda hem iftarda yedirdi . Anne ne yemek yapayım diyorum cvp yok . Birkaç kere soruyorum en sonunda dünki yemeği mi yiyelim diyince evet diyordu bana . Sulu köfteden midem bulanıyor şuan düşüncesi bile gerdi beni
Ben mutfağı seviyorum galiba ya denemeyi seviyorum aslında eşim de hiç üzmez ne yapsam yer bazen olmayan birşeye dalga geçersiz aaa tuzu az tüh vsEşin senden yana şanslı çıkmış tuce sen maşallah her gün çeşit çeşit hazırlıyorum :)
Antalya canımÖylemi cok güzel o zaman. Genelde sozlerınde durmazlar malum . 150 gr da cok ıyı ayrıca , nerelıler dıye sorasım geldı valla
Kızlar bızde ne mantı kulturu var ne ıclı kofte. Mantıyı satın alıyoruz , bızlerden yapan hıc duymadım ne ıclıyı ne mantıyı valla. Sos kısmını bende hep eksık yaptıgını dusunuyorum ben sıvı yag kızdırıyorum , toz bıber az pul bıber . Salcalı nanelı fılan ılk defa duydum gercektenBiz Kayserili değiliz ki Ankaralıyız ama sanırım ruhumuz Kayserili
Kvler de mesela minik minik yapıyorlar ama sonra haşladıkları suda bekletiyorlar sonra o minik minik Mantılar şişiyor kocaman oluyor. Öyle olunca ne anlamı kalıyor minik yapmanın ama değil mi?
Ben tereyağı salçalı sarımsaklı sos yapıyorum içine nane ve pul biber ekliyorum. Benim favorim bu.
Bonkörlermiş canım , Allah bereketini artırsın güle güle kullan canım .Antalya canım
Ig da çeşitli hesaplar var bebek menüleri yapıyor. Avokado da deneyebilirsin bebekler seviyorlar onu da.Bebekleri olanlar bebeklere ne yedırıyor yazabılır mısınız kızlar, tıkanıp kalıyoruz valla kendımıze yemek ona yemek, bızımkılerdende her daım yıyemıyor açıkçası .
Bal kabağı almıstm pazardan , tatlı yaptım bıze. Bebişko ıcınde bır kac dılım ayırdım pazar sabahı balkabağı ,ceviz, yumurta, peynırlı omlet yaptım çıkarmaya yakın pekmez koydum cay kasıgı kadar .
Kendi annem çok güzel sulu köfte yapardı . Onlara dönünce asla dedim asla yapma anne midem kaldırmıyor . Şimdi annem birşey olunca sulu köfte üzerinden dalga geçiyor benimleOfff cok kotu
Biraz eşimin duruşuyla da alakalı galiba canım şunu yapalım bunu yapalım dediklerinde eşim önce sözünüz dediBonkörlermiş canım , Allah bereketini artırsın güle güle kullan canım .
Az miktar bir dene makarna sosu gibi düşün. Kompili mantıya boca ediyorsun. Bizde de içli köfte kültürü yok.Kızlar bızde ne mantı kulturu var ne ıclı kofte. Mantıyı satın alıyoruz , bızlerden yapan hıc duymadım ne ıclıyı ne mantıyı valla. Sos kısmını bende hep eksık yaptıgını dusunuyorum ben sıvı yag kızdırıyorum , toz bıber az pul bıber . Salcalı nanelı fılan ılk defa duydum gercekten
Biz Kayserili değiliz ki Ankaralıyız ama sanırım ruhumuz Kayserili
Kvler de mesela minik minik yapıyorlar ama sonra haşladıkları suda bekletiyorlar sonra o minik minik Mantılar şişiyor kocaman oluyor. Öyle olunca ne anlamı kalıyor minik yapmanın ama değil mi?
Ben tereyağı salçalı sarımsaklı sos yapıyorum içine nane ve pul biber ekliyorum. Benim favorim bu.
ahahaha haklısın içimize Kayserili kaçmış bizimKızlar bızde ne mantı kulturu var ne ıclı kofte. Mantıyı satın alıyoruz , bızlerden yapan hıc duymadım ne ıclıyı ne mantıyı valla. Sos kısmını bende hep eksık yaptıgını dusunuyorum ben sıvı yag kızdırıyorum , toz bıber az pul bıber . Salcalı nanelı fılan ılk defa duydum gercekten
Bebekler da kucukken da cok paylaşım yapıyorda 15 aylık bızım tosunpasa, bıraz da normale uygun yemelerı lazım herhalde tıkanıyor ıste ınsan ona yemek bıze yemek aşcı gıbıyız vallahı.Ig da çeşitli hesaplar var bebek menüleri yapıyor. Avokado da deneyebilirsin bebekler seviyorlar onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?