- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.261
Eğer öyle bir şey olsun var ya herkesin içinde utanmadan zıplarım zaten keseyi gördüğümden beri ortalıkta bambi gibi geziniyorumBu arada sana geçen gün yazmadım bebeğin tek olduğunu öğrendiğin gün . Ama görümcem de seninle aynı süreci yaşayıp ikiz olduğunu daha sonra öğrenmiş ve şaşırmıştı . Sonra geçen gün ünlü bir bayanda anlatıyordu bebekler meğer ikizmiş onlar da baya sonra öğrenmişler . İçimden bir ses sanada aynı şey olabilir diyordu
Aynen ya valla yapamam filan dese bozulurum. Birde gelinin evine senede 1 gittik onda da mantı yaptık desin istemiyorum açıkcası . 1 hafta kaldılar ben özellikle herşeyi çok düzgün yaptım ki memnun ayrılsınlar diye . Kp son gün gidecekler dedi ki 1 haftadır öyle oturdun eve gidince ne yapacaksan bakacağız dedi kv ye . Birde burada anlatmış olabilirim kv kendi evinde de yemek yapmıyor açıkcası .Benimde hiç nazım geçmez desem de öyle kalır en iyisi hiç söylememek :)
ben ilk 5+3te gitmıstım ıdrara sıkısık olmadıgımdan vajınal bakıp gormustu canım hatta kalp atısını da bi hafta sonra vajınal gorduk (özellikle sıkısık gıtmedim ki vajınal daha net gozukur dıyeCanim alttan mi muayeni olayim ne dersin. Insallah hersey yolundadir benimdde
Bizde patatesli olmaz hiç. Annem kıymalı yapıyor hep. Bir de üçgen şekilli harcında yumurta ve soğan karabiber pul biberli versiyonu var o da zaten taze pişer yenir.Patatesliyi buzluğa koyuyor musun peki
B12 yi iğne olarak alma pastil gibi olan versiyonu var onun formu biyoyararı yüksek.Bugün doktora gittik 30 haftalık olduk kan, d vitamini, b 12 çok düşük çıktı b 12 için iğne verdi normalde 32 de analık iznime ayrılıcam ama zorlandığımı söyledim doktora o da rapor yazdı kalan 2 hafta da raporlu olucam okul işini bugünden itibaren hayırlısıyla kapattım
ıyı yapmıssın canım bol bol dınlen biz de bugun 22.haftaya girdik teyzesiBugün doktora gittik 30 haftalık olduk kan, d vitamini, b 12 çok düşük çıktı b 12 için iğne verdi normalde 32 de analık iznime ayrılıcam ama zorlandığımı söyledim doktora o da rapor yazdı kalan 2 hafta da raporlu olucam okul işini bugünden itibaren hayırlısıyla kapattım
İşte bu yüzden mantı bizde çok özel bir yemek olmuyor buzlukta sürekli hazır olunca. Özellikle son dk yemekli misafir geliyorsa büyük kurtarıcı oluyor.sağolsun benimki de arada yapar verir buzluğa.
Benimki de yemek yapmayı sevmez pek ama temiz titiz kadındır ben ağırlaştığım için de temizliği beraber yaptık ama yemekleri genelde ben yaptım o benim oğlanın kahvaltısını çorbasını falan hazırladıAynen ya valla yapamam filan dese bozulurum. Birde gelinin evine senede 1 gittik onda da mantı yaptık desin istemiyorum açıkcası . 1 hafta kaldılar ben özellikle herşeyi çok düzgün yaptım ki memnun ayrılsınlar diye . Kp son gün gidecekler dedi ki 1 haftadır öyle oturdun eve gidince ne yapacaksan bakacağız dedi kv ye . Birde burada anlatmış olabilirim kv kendi evinde de yemek yapmıyor açıkcası .
Bizde kıymalı , patatesli birde boş tepsi mantısı yaparız. O boş Sandal gibi yaparız tepsiye dizer kızartır üzerine kıymalı sos yaparız onu döker biraz daha pişiririz . Kayseriliyim ben böyle şeylere alışkın olunca ben kendim beceremiyorumBizde patatesli olmaz hiç. Annem kıymalı yapıyor hep. Bir de üçgen şekilli harcında yumurta ve soğan karabiber pul biberli versiyonu var o da zaten taze pişer yenir.
İnşallah canım Eylül seminerini de geciririm sonra ücretsiz en az 1 sene düşünüyorumıyı yapmıssın canım bol bol dınlen biz de bugun 22.haftaya girdik teyzesiokul baslayınca da ucretsiz izne cıkıcaksın bıldıgım kadar dımı
evet kayserili olunca özel yemekten çıkıyor :) kurtarıcı niyetine oluyor.. kv daha diri yapar ben biraz daha yumuşak seviyorum az daha bekletiyorum haşlarken. bir de salçayı içine katarlar yoğurdu üstüne.. ona ben de alıştım öyle yapıyorum..İşte bu yüzden mantı bizde çok özel bir yemek olmuyor buzlukta sürekli hazır olunca. Özellikle son dk yemekli misafir geliyorsa büyük kurtarıcı oluyor.
Bizimki her ikisini de yapmıyorBenimki de yemek yapmayı sevmez pek ama temiz titiz kadındır ben ağırlaştığım için de temizliği beraber yaptık ama yemekleri genelde ben yaptım o benim oğlanın kahvaltısını çorbasını falan hazırladı
Aa gözün aydın canım , borç mu vermıstınız keşke borçsuz bı hedıye olsaydıKızlar güzel bir gelişme bekliyorum demiştim hemen sizinle de sevincimi paylasayim burda illa bahsetmisimdir kv ve kp bana 150 Gr bilezik yapacakları vardı bizden gitmeden 50 Gr yapalım dediler ama parayı memleketten gondereceklerdi bizde burdan alacaktik bugun parayı yatırmış kp 10500 bizde 25 Gr dan iki tane adana burma aldık darısı inşallah kalan 100 Gr başına :)
2 gr aldımMaaşımı alalı 4 gun oldu , 400 lıradan harcadıklarıma bakın .
55 lira kuruyemiş
55 lira burger
25 lira kendime hırka
30 lira sigara parası
10 lira süt ve un
20 lira pazar parası
10 lira yol parası
---------- Para durduğu yerde erıyor sanırım . 550 lira bır param var yanı param derken benım degıl, doğum gunu parsaı oğlanın . Babannelerı verdı . Onunla 2 gr alayım sımdılık. Kendı harçlığımdan evede katkıda bulunmam gerekebılır , ay basından kendımı kıtlemıyeyım dıyorum . Halbukı her ay 4 gr alma hedefım vardı ama . Dedıgım gıbı eve katkı sağlamam gerekebılır . Bu 2 gr dışında 4 gr daha alabılırsem bu ay ne ala
Benim kv mutfakla aşk yaşıyor. Hep çeşit çeşit yemeği olur mutlaka böreği kurabiyesi tatlısı olur. Sofrası çat kapı gitsek bile hep misafir geliyormuş havasındadır. Gerçi son bir ay durumlar nasıl bilmiyorum diyete başladı :)))Benimki de yemek yapmayı sevmez pek ama temiz titiz kadındır ben ağırlaştığım için de temizliği beraber yaptık ama yemekleri genelde ben yaptım o benim oğlanın kahvaltısını çorbasını falan hazırladı
Yemeksiz ev mi olur yahu. Hic düzen dirlik olmaz o evde. 2 gun yemek olayini gecistirdim diye duzen kalmadi evimdeBizimki her ikisini de yapmıyorKp arayıp ne yediniz siz annen yine yemek yapmadı diye oğluna şikayet ediyor
Sağolasın canımgüle güle kullan tekrardan canım güzel düsünmüsler sagolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?