Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eğer öyle bir şey olsun var ya herkesin içinde utanmadan zıplarım zaten keseyi gördüğümden beri ortalıkta bambi gibi geziniyorum

Benimde hiç nazım geçmez desem de öyle kalır en iyisi hiç söylememek :)
Aynen ya valla yapamam filan dese bozulurum. Birde gelinin evine senede 1 gittik onda da mantı yaptık desin istemiyorum açıkcası . 1 hafta kaldılar ben özellikle herşeyi çok düzgün yaptım ki memnun ayrılsınlar diye . Kp son gün gidecekler dedi ki 1 haftadır öyle oturdun eve gidince ne yapacaksan bakacağız dedi kv ye . Birde burada anlatmış olabilirim kv kendi evinde de yemek yapmıyor açıkcası .

Bugün doktora gittik 30 haftalık olduk kan, d vitamini, b 12 çok düşük çıktı b 12 için iğne verdi normalde 32 de analık iznime ayrılıcam ama zorlandığımı söyledim doktora o da rapor yazdı kalan 2 hafta da raporlu olucam okul işini bugünden itibaren hayırlısıyla kapattım

Canim alttan mi muayeni olayim ne dersin. Insallah hersey yolundadir benimdde
ben ilk 5+3te gitmıstım ıdrara sıkısık olmadıgımdan vajınal bakıp gormustu canım hatta kalp atısını da bi hafta sonra vajınal gorduk (özellikle sıkısık gıtmedim ki vajınal daha net gozukur dıye bi riski de yok oyle bakılmasının) zaten örtü oluyor uzerinde

B12 yi iğne olarak alma pastil gibi olan versiyonu var onun formu biyoyararı yüksek.

ıyı yapmıssın canım bol bol dınlen biz de bugun 22.haftaya girdik teyzesi okul baslayınca da ucretsiz izne cıkıcaksın bıldıgım kadar dımı

Benimki de yemek yapmayı sevmez pek ama temiz titiz kadındır ben ağırlaştığım için de temizliği beraber yaptık ama yemekleri genelde ben yaptım o benim oğlanın kahvaltısını çorbasını falan hazırladı

Bizde patatesli olmaz hiç. Annem kıymalı yapıyor hep. Bir de üçgen şekilli harcında yumurta ve soğan karabiber pul biberli versiyonu var o da zaten taze pişer yenir.
Bizde kıymalı , patatesli birde boş tepsi mantısı yaparız. O boş Sandal gibi yaparız tepsiye dizer kızartır üzerine kıymalı sos yaparız onu döker biraz daha pişiririz . Kayseriliyim ben böyle şeylere alışkın olunca ben kendim beceremiyorum

İşte bu yüzden mantı bizde çok özel bir yemek olmuyor buzlukta sürekli hazır olunca. Özellikle son dk yemekli misafir geliyorsa büyük kurtarıcı oluyor.
evet kayserili olunca özel yemekten çıkıyor :) kurtarıcı niyetine oluyor.. kv daha diri yapar ben biraz daha yumuşak seviyorum az daha bekletiyorum haşlarken. bir de salçayı içine katarlar yoğurdu üstüne.. ona ben de alıştım öyle yapıyorum..

Bizimki her ikisini de yapmıyor Kp arayıp ne yediniz siz annen yine yemek yapmadı diye oğluna şikayet ediyor

Aa gözün aydın canım , borç mu vermıstınız keşke borçsuz bı hedıye olsaydı

2 gr aldım

Benim kv mutfakla aşk yaşıyor. Hep çeşit çeşit yemeği olur mutlaka böreği kurabiyesi tatlısı olur. Sofrası çat kapı gitsek bile hep misafir geliyormuş havasındadır. Gerçi son bir ay durumlar nasıl bilmiyorum diyete başladı :)))

Bizde bu aksam kıymalı karnabahar var , bırde erıste yapacağım hemen eve gıdınce .
Bebişe de , brokolı patates havuç soganlı sallamasyon bı yemek yaptıydık dun , aksam onu yedırecegım ona. Yarına Allah kerim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…