Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde aynen sirkenin dediği gibi yapıyoruz . Çok minik minik dolar suda haşlanır . Salçalı sos yapılır suyu biraz süzülür o suya salçalı sos karıştırılır . Üzerine biberli salçalı sos , sarımsaklı yoğurt , sumak filan atılır servis edilir . Gösterişli ve güzel oluyor . İçli köfteyi bende yapmadım ama nefis yemeklerden bir tarif buldum az ölçülü deneyeceğim

Bende çok severim mutfağı ama hamilelik döneminde mutfaktan uzaklastım çalıştığım içinde pek uğraşamadım

Kızlar hamıleler ınsallah cok kılo alırsınız yaa
Benım hamıleyken aşırı ıstahım vardı valla, az daha yesem cocugu ıbrahım Tatlıses doğuracaktım Gelsın dürümler, gıtsın lahmacunlar, ıclıler mantılar

Ben orijinal Kayseriliyim

Ben diyetisyenle ilerliyorum zayıf kategorisinden başlamışım gebeliğe. Ortalama alacağım kilo 12-14 arası imiş en çok. Eğer evdeki hesap çarşıya uyarsa 70 i görmeden Doğuma girebilirim. Tabi hayaller böyle de hayatlar nasıl olacak

Ben orijinal Kayseriliyim
Ya böyle bazı komsular olur, ev hanımı olurlar yarım kılo mantı verır komsusuna, efendım 10 tane ıclı köfte fılan bana ondan lazım valla hı Cumartesı gününe bana kolay ve önceden yapılacak tarıfler lazım kızlar :)

1. Patateslı havuçlu dereotlu sarımsaklı yoğurtlu salata yapacağım aksamdan.
  2. İçli köfte hazır onuda pişiricem.
  3. Cumartesı gunu poğaça yapacağım , domates kurulu dıye duşundum .
  4. Buzlukta börek vardı sarılmış , onları pısırmeyı düşünüyorum ınsallah kırmadan dağıtmadan . Patatesli buda .
  5. Tiramusi yapayım bıde hadı oda aksamdan dıyelım .
Bır tatlı da gereklı sanırım . Is arkadaslarım gelecek . Aslında bu gunu dısardan yemelı yaptık , ben ozellıkle dedım benım ıcın zor oluyor ama zaman gecıyor sıra bana geldı kımseden ses cıkmıyor bende sımdı hazır yıyelım dıyemıcem ıcın ıs basa dusecek , ınsallah anacım o gun bıraz bebege bakarsa bende ısın ıcınden cıkarım

Biz 1 yaşına kadar temel gıda olarak anne sütü aldık 6 aydan sonra sebzeleri haşlayıp eline verdim tadımlık çorba falan yemeye 1 yaşından sonra başladı ona özel bir şey yapmadım biz ne yersek o da ondan yer

Hiç o kadar idealist olamadım kilo konusunda , hamıleyken.
Ilk hamılelıgımde 22, bunda 24 kılo aldım . Bebegın 40 cıktı kendımı spor salonunda ve dıyetısyende buldum. 4 aylık oldugunda bebesım normal kıloma dondum .
Ama tabı dogumdan sonra ıstedıgımı yıyıp ıcemedım asla dıkkat etmem lazımdı ,
ben buna hep sey dıyorum
Kabul edelım güzel yedik

Saray sarması yapsana bir gün önceden yapıp buz dolabına koyarsın hem pratik

öyle mi, ben onu 6 aylıktan sonra yaptım suanda normal bızım gıbı yıyor ama her zaman yıyemıyor tabı acısı baharatı vs oluyor

Saray sarması yapsana bir gün önceden yapıp buz dolabına koyarsın hem pratik
Hıc yapmadım ama cok duydum , basıt bısey mı? Bazen böyle basıt seylerde sarpa sarıyor yaparken denk geldıgım oldu valla, Bir gün önceden olan olursa harıka olur açıkçası bızım bebek cok dağıtıyor , ben bısı yapana kadar o dolapları boşaltıyor, kımı ayıpladık acaba

Ben daha yapamadım mantıyı kızlarla beraber yapalım diye sözlestik ama daha sıra gelmedi ben biraz da patatesli koymak istiyorum oda güzel oluyor

Nefis yemeklerde var bence aşırı aşırı basit . Ama sütlü bir tatlın varmış o yüzden Saray sarmasını boşver bence Kıbrıs tatlısı yap oda çok basit revani gibi aynı ama misss bence kıbrıs tatlısını da bir gün evvel yapınca güzel oluyor bekleyip dinlenecek kendini çekecek. Bizim çocuk yaramaz olursa gelecekte üst katın çocuklarını ayıpladığımız için olacak eminim

Ben daha yapamadım mantıyı kızlarla beraber yapalım diye sözlestik ama daha sıra gelmedi ben biraz da patatesli koymak istiyorum oda güzel oluyor
Patates buzlukta sulanır mı diye düşünüyorum açıkcası ondan biraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…