• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün harcamasiz bir gündü benim için...
Kızlar babam hasta ona canım sıkkın ne zamandır. Ayaklarında ellerinde çok fazla ödem var ve artık karni da şişmeye başladı.
Kalpten olabilir diye araştırıldı değilmiş çok şükür. Ne zamandır doktora git gel yapıyorlar bir nedenini bulamadılar. Verilen ilaçlar ödemeleri artırmadı. Şimdi izmirde özel bir hastaneye yatırmak zorunda kaldı annem. Kadıncağız da perişan oldu. Yanlarına da gidemiyorum çok uzaktayım.
Önce şişliklerin inmesini bekleyip böbreklerde bir sorun olup olmadığı araştırılacak. Bir emekli maaşları var ve annem zorla özele götürdü babamı.
Ben de ekdersimden ve maaşımdan toplam 1000 tl göndereceğim yoksa yetistiremezler. Birikimi de ekdersten değil de maaştan yaparım kısmetse. O Iyi olsun da inş
Sağlık olsun canım inşallah sebebini bulurlar da tedavisini olur baban

Çok geçmiş olsun bazı durumlarda paranın asla bir önemi olmuyor allah yardımcınız olsun . İnşallah bir an evvel babanız sağlığına kavuşur iyi bir evlatsınız ne kadar güzel ❤️🧿
Aminnn tugcecim bir de para pul ay sonu düşünmesinler en azından eşim de sağ olsun gönderelim dedi

Aminnn tugcecim bir de para pul ay sonu düşünmesinler en azından eşim de sağ olsun gönderelim dedi
Çok haklısın birde maddiyatı düşünseler daha zor olurdu eminim . Normalde bile bazen insanlık hali ay sonunu düşündüğüm zamanlar oluyor zorlanıyorum psikolojik açıdan . Mesela geçen ay hem misafirimiz vardı hemde tatil satın almıştık. Valla misafir gidince hesapta az para kalmıştı 15 gün gerildim İnan yetsin kenera ayırdığım paraya dokunmayayım diye .Birde işin içine allah korusun hastalık girse daha zor . Allah eşinden de razı olsun 👏🏼

Bizimkiler de dugun bornozlarimiz valla onlar da ozdilek ayni kalitedeler mi gorucez. Sen de al o zaman takim olmasa da takim gibi bulabilirsin. Daha uyguna gelir.. bas havlusu yok yalniz bizimkilerin 80 tl imis:)
ozdilegin magazasi var burada gecen bir carsaf sordum bayagi pahaliydi
sanki denizlideki o toptan yerlerde daha uygundur
Esime aldik english homedan guzel yumusacik ben de denk getirirsem alayim olmadi

bugun detaylı ultrason randevumuz var ılk kez bu kadar uzun bebısı gorecegız ınsAllah cok heyecanlı umarım bi sorun görülmez:KK200::anneadayı: 350tl fiyatı
aylık vitamınim bitti 90tl d vitamini ve fitil alıcam onlarda 80liraymıs sanırım
kendıme bıse alsam kırk kere dusunurum oğlusuma feda olsun :anne:
analık mode on :KK70:

ozdilegin magazasi var burada gecen bir carsaf sordum bayagi pahaliydi
sanki denizlideki o toptan yerlerde daha uygundur
Esime aldik english homedan guzel yumusacik ben de denk getirirsem alayim olmadi
evet bazen daha uyguna bulunabiliyor yerinde.. bazen de daha pahalı oluyor..
al tabi, aslında benim bornozum daha iyi durumda baş havlum boyadan kaynaklı biraz renk değişti o kadar neyse alınmışken kullanıyım :) yumuşaklıktan ziyade suyu çekmesi çabuk kuruması önemli benim için.. bir de havluları yumuşatıcısız yıkamamız gerekiyormuş denedin mi biliyor muydun?

evet bazen daha uyguna bulunabiliyor yerinde.. bazen de daha pahalı oluyor..
al tabi, aslında benim bornozum daha iyi durumda baş havlum boyadan kaynaklı biraz renk değişti o kadar neyse alınmışken kullanıyım :) yumuşaklıktan ziyade suyu çekmesi çabuk kuruması önemli benim için.. bir de havluları yumuşatıcısız yıkamamız gerekiyormuş denedin mi biliyor muydun?
Ayy yumusaticisiz taş gibi

Günaydın kızlar
Dün akşam kv mevlüdü için biraz kendime elbise baktım ama bir türlü bulamadım ya çok kısalar , ya uzunlar , ya da cok sporlar alamadım .
Isımızı bıtırınce kv deydı dun bebeler, onları alıp dışarıda yemek yıyelım dedık. 100 lira hesap , 20 lira vale derken aldık boyumuzun ölçüsünü :eek:

Back
X