Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bizimde havlular kötü durumda kızlar, hadı havlular ceyızden çıkacak ta bornozlar banyo havluları baya kotu . Eskıdıler bızımkılerde, yemek takımlarınında rengı solmus bernardo ıdı markası 2 takım gunlugum var 6 , 6. Bır kac yerden baktım 1 tane tabak 10 lıra cok pahalı geldı bırde sey mat bır porsenelen mı başka bısey mı emın degılım ama hep degıstırmek lazım valla.

Evlılık yılı ılerledıkce yenılemeye gerı donuyoruz galıba o_O

Bırde bambu çerezlikler , kahvaltılık tabakları filan var ya kızlar , onlar yıkanıyor mu? Aranızdan hıc kullanan var mı acaba?

Günaydın bugün kızımın gözlüğünü alcam bakalım yine gider umarım nakit istemezler nakit param yok

Katlanmıyorlar bile, nasıl serildiyse öyle kalıyorlar kalıp gibi.
Ben beyazlara , yünlülere kullanıyorum yumuşatıcı .
Cocuklarınkıne sırke dokuyorum sadece
Ben havluların ömrü ortalama 3-4 yıl filan diye biliyorum. Biraz sertleşsin hemen bizim temizlik bezi moduna geçerler. Ancak ben de evlendiğimizdeki aldığımız bornozları kullanıyorum. Henüz değiştirmedim

Ben havluların ömrü ortalama 3-4 yıl filan diye biliyorum. Biraz sertleşsin hemen bizim temizlik bezi moduna geçerler. Ancak ben de evlendiğimizdeki aldığımız bornozları kullanıyorum. Henüz değiştirmedim
Biz havluları degıstırdık bır kere ama sımdı yıne aynı . Al al bıtmıyor

bizimde havlular kötü durumda kızlar, hadı havlular ceyızden çıkacak ta bornozlar banyo havluları baya kotu . Eskıdıler bızımkılerde, yemek takımlarınında rengı solmus bernardo ıdı markası 2 takım gunlugum var 6 , 6. Bır kac yerden baktım 1 tane tabak 10 lıra cok pahalı geldı bırde sey mat bır porsenelen mı başka bısey mı emın degılım ama hep degıstırmek lazım valla.

Evlılık yılı ılerledıkce yenılemeye gerı donuyoruz galıba o_O

Bırde bambu çerezlikler , kahvaltılık tabakları filan var ya kızlar , onlar yıkanıyor mu? Aranızdan hıc kullanan var mı acaba?
Ben o bambu çanak çömlekleri sevmiyorum. Dışarda restaurantlarda yemeklerin geldiği tahtalardan da tiksiniyorum. Tam temizlenmiyor. Yine evlerde bi nebze de. Özellikle tabak servisi istiyorum.

Ben o bambu çanak çömlekleri sevmiyorum. Dışarda restaurantlarda yemeklerin geldiği tahtalardan da tiksiniyorum. Tam temizlenmiyor. Yine evlerde bi nebze de. Özellikle tabak servisi istiyorum.
Ayy cok dogru ben de tiksiniyorum neyse ki ustunde kagit oluyor.

Yaa sanki biz dogarken veya evlenirken sozlesme yapmisiz ev isini ustlenmeye
Aslinda onlarin yaptigi cok mantiklica. Ben anlamiyorum, yapamiyorum ayagina herseyden muaflar :duduk::duduk:
sirkecim yesin tabi yaa ana o ana iki hatta belki uc canlı :KK200::KK200::KK200:
Ya hiç sorma dışarda o kadar işi gücü halledip meslek sahibi, yönetici pozisyonundaki adamlar bile ev gelince makina nasıl calışır onu soruyor. Yapabilir miyim acaba diye ayak çekiyorlar:duduk: gelmeyin bu oyunlara yoldaşlar:KK50: bizim ki fena değildir gerçi, ikiz tutulması yaşadığı için kaçışı yok:KK48: sirkencubin sirkencubin hiç heveslendirmek istemiyorum da benim de hissiyatım 3 canlı oldugum yonunde, hadi inş:anne::anne:

Bizimkiler de dugun bornozlarimiz valla onlar da ozdilek ayni kalitedeler mi gorucez. Sen de al o zaman takim olmasa da takim gibi bulabilirsin. Daha uyguna gelir.. bas havlusu yok yalniz bizimkilerin 80 tl imis:)
Uygun geldi bana fiyatı, ben de bakabilirdim aslında 2hafta once geçtik ozdilekten ama acele oldu. Hayırlı olsun canım

120 lira canim. Güvendigimiz bir doktor. Unv hastanesinde ozel muayene
Unv hastanelerinde özel muayene çok mantıklı oluyor, ben de o şekilde yapmıştım. Hrm prof hizmeti alıyorsun hem de tahliller falan ücretsiz oluyor, ayrıca onlar çoğu özelden daha çok vaka goruyorlar.

Çok haklısın birde maddiyatı düşünseler daha zor olurdu eminim . Normalde bile bazen insanlık hali ay sonunu düşündüğüm zamanlar oluyor zorlanıyorum psikolojik açıdan . Mesela geçen ay hem misafirimiz vardı hemde tatil satın almıştık. Valla misafir gidince hesapta az para kalmıştı 15 gün gerildim İnan yetsin kenera ayırdığım paraya dokunmayayım diye .Birde işin içine allah korusun hastalık girse daha zor . Allah eşinden de razı olsun 👏🏼
Aminn Allah razı olsun ondan da sizden de...
Bu arada ev ekonomisi senden sorulur tugcecim senin yaşındayken biz paranın hesabını bilmez güzel harcardık yeni yeni biriktiriyorum. Tabi bunda eşimin sağ olsun payı çok.

Back
X