- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
- #28.521
Aynen ya, makinanın yumuşaklığına bende şaşırdım. Yumuşatıcı zaten pek kullanmıyordum, makinadan sonra bıraktım artık. Ayrıca nasıl hav çıkıyor oyle makinadan, makina kullanmadan önce o hav tüm eve yayılıyormuş demek ki.Günaydın hanımlarRegli oldum mesaide çok zor evde olsamda yatıp uzansam keske
Benım havlularda çok sert oluyordu kuruyunca.Ben zaten yumuşatıcı evde hıç kullanmıyorum.Kurutma makınası aldığımızdan beri havlular kurutmadan yumuşacık çıkıyor.

biraz ara vermek sana da iyi gelir. Sonra kaldığın yerden devam edersin
 biraz ara vermek sana da iyi gelir. Sonra kaldığın yerden devam edersin 

dediğin gıbı tüm eve yayılıyor ve biz onu soluyoruz
 dediğin gıbı tüm eve yayılıyor ve biz onu soluyoruz çok büyük bir kurtarıcı benim için nevresımı yıkayıp geri takıyorum
çok büyük bir kurtarıcı benim için nevresımı yıkayıp geri takıyorum Kresten çok kıyafet geliyor hemen yıka kullan yarı yarıya işimi kolaylaştırdı zaten çamaşır sermeyı hiç sevmem
Kresten çok kıyafet geliyor hemen yıka kullan yarı yarıya işimi kolaylaştırdı zaten çamaşır sermeyı hiç sevmem 

bizim ki fena değildir gerçi, ikiz tutulması yaşadığı için kaçışı yok
 bizim ki fena değildir gerçi, ikiz tutulması yaşadığı için kaçışı yok
 bir söz duymuştum;eğer kirli bir kedi görürseniz sokakta muhtemelen 1-2gundur su içmiyordur, diyordu. Yani susuzlukları gider girmez ilk işleri kendilerini temizlemek oluyor.
 bir söz duymuştum;eğer kirli bir kedi görürseniz sokakta muhtemelen 1-2gundur su içmiyordur, diyordu. Yani susuzlukları gider girmez ilk işleri kendilerini temizlemek oluyor.