Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın hanımlar :KK200:Regli oldum mesaide çok zor evde olsamda yatıp uzansam keske:KK14:Benım havlularda çok sert oluyordu kuruyunca.Ben zaten yumuşatıcı evde hıç kullanmıyorum.Kurutma makınası aldığımızdan beri havlular kurutmadan yumuşacık çıkıyor.
Aynen ya, makinanın yumuşaklığına bende şaşırdım. Yumuşatıcı zaten pek kullanmıyordum, makinadan sonra bıraktım artık. Ayrıca nasıl hav çıkıyor oyle makinadan, makina kullanmadan önce o hav tüm eve yayılıyormuş demek ki.

Eger eve annem veya kv gelip bakmaz ise bebege ucretsiz izin kullanirim. Borclar da hafiflemis olacagi icin rahatlikla geciniriz. Kenara birikim yapamayabiliriz o ayri.
Ama şu anki hedef k.karti borcumu bitirmek sifirlamak. Bu sürecte kapatmayabilirim karti ama borcu olmasin
Maddi imkanlar zorlamıyorsa birsüre izin almak mantıklı olur canım. Sonuçta bebişin 1-2 yaşlara bir daha gelmeyecek, bizler olene kadar cslışacagız zaten:işsiz: biraz ara vermek sana da iyi gelir. Sonra kaldığın yerden devam edersin:KK200:

Unv hastanelerinde özel muayene çok mantıklı oluyor, ben de o şekilde yapmıştım. Hrm prof hizmeti alıyorsun hem de tahliller falan ücretsiz oluyor, ayrıca onlar çoğu özelden daha çok vaka goruyorlar.
Haklisiniz öyle ama bizimkiler kanser tedavisi için hep gittikleri hastanede çoğu tetkikini yaptırdı. Üniversite hastanesinden doktor ayarlamak lazım kendileri bu kadar başardılar.
Kardeşim araştırdı o da izmirde bilemediler. tabi üniversite hastanesi daha ucuz olacaktır. Ancak yaza gideceğim araştırır doktor bulmaya çalışırım.
Şimdi çok yıprandılar rahat etsinler şifa olur inş

Aynen ya, makinanın yumuşaklığına bende şaşırdım. Yumuşatıcı zaten pek kullanmıyordum, makinadan sonra bıraktım artık. Ayrıca nasıl hav çıkıyor oyle makinadan, makina kullanmadan önce o hav tüm eve yayılıyormuş demek ki.
Bir avuç çıkıyor hemde :KK57: dediğin gıbı tüm eve yayılıyor ve biz onu soluyoruz:skandal:çok büyük bir kurtarıcı benim için nevresımı yıkayıp geri takıyorum:KK48:Kresten çok kıyafet geliyor hemen yıka kullan yarı yarıya işimi kolaylaştırdı zaten çamaşır sermeyı hiç sevmem

iyiniyetli iyiniyetli geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin. İçinin rahat ettiği ölçü de destek ol, birkaç ay birikim yapmasan da olur, önemli olan aile onlar saglıklı olsunlar da:dua:

Tabi özellikle kışın ev çok toz oluyordu. Bir de kedim var onun tüyleri çok dökülüyor giysilerin üstünden çıkarmak zor oluyordu. Hepsini topluyor çok pratik oldu benim için de

Haklisiniz öyle ama bizimkiler kanser tedavisi için hep gittikleri hastanede çoğu tetkikini yaptırdı. Üniversite hastanesinden doktor ayarlamak lazım kendileri bu kadar başardılar.
Kardeşim araştırdı o da izmirde bilemediler. tabi üniversite hastanesi daha ucuz olacaktır. Ancak yaza gideceğim araştırır doktor bulmaya çalışırım.
Şimdi çok yıprandılar rahat etsinler şifa olur inş
Canım ben onu gebelik takibi için yazmıştım, tabi ki diğer hastalıklarda da avantajlı olur unv hastanesi ama şuan sizin aciliyetiniz oluşmuş. Öyle olunca insanın gözü birşey görmez ki. Ben de Kızlar hastalandığında acil hizmet almak istiyorum ve özele gidiyorum. Bi vakit bulunca gidersin yanlarına araştırırsın o zaman başka doktorları da. Geçmiş olsun tekrar

Bir avuç çıkıyor hemde :KK57: dediğin gıbı tüm eve yayılıyor ve biz onu soluyoruz:skandal:çok büyük bir kurtarıcı benim için nevresımı yıkayıp geri takıyorum:KK48:Kresten çok kıyafet geliyor hemen yıka kullan yarı yarıya işimi kolaylaştırdı zaten çamaşır sermeyı hiç sevmem
O kadar pişmanım ki daha once almadığıma. Ne çamaşır serme ne toplama derdi var, havı temizlemesi, çamaşırı yumuşatması da cabası. Bir de cozdum artık makinayı, 2bucuk saatte kuru cıkıyor hep, onemli olan kumas cinsine gore ayırmak. Bu hafta kreşten nevresimler gelecek mesela bizim nevresimleri de çıkarıp atarım peş peşe toplam 4saate yıkanır kurur harika bir rahatlık.

Dün sabah kızımı yolcu ettim baktım kapı tıkladı kızım birşey unuttu diye koştum apartmanın icinde sokak kedisi görmüş normalde beyaz ama gri renge dönüşmüş bir van kedisi cagirdim hemen mama ce su verdim yerken bogulacakti yazık. Hepsini yedi bitirdi. Ben de kapıya bir kaba mama yine koydum gelip gidip yemiş yavrucak ne sevindim eşim kızmasa onu da alırdım

Ya hiç sorma dışarda o kadar işi gücü halledip meslek sahibi, yönetici pozisyonundaki adamlar bile ev gelince makina nasıl calışır onu soruyor. Yapabilir miyim acaba diye ayak çekiyorlar
gelmeyin bu oyunlara yoldaşlar:KK50: bizim ki fena değildir gerçi, ikiz tutulması yaşadığı için kaçışı yok:KK48: @sirkencubin hiç heveslendirmek istemiyorum da benim de hissiyatım 3 canlı oldugum yonunde, hadi inş:anne::anne:
Ne kaçırdım canım ben?

Dün sabah kızımı yolcu ettim baktım kapı tıkladı kızım birşey unuttu diye koştum apartmanın icinde sokak kedisi görmüş normalde beyaz ama gri renge dönüşmüş bir van kedisi cagirdim hemen mama ce su verdim yerken bogulacakti yazık. Hepsini yedi bitirdi. Ben de kapıya bir kaba mama yine koydum gelip gidip yemiş yavrucak ne sevindim eşim kızmasa onu da alırdım
Yaa Allah razı olsun, ne iyi etmişsin. Sehirlerde Yasanacak yer bırakmadık ki yavrulara:duduk: bir söz duymuştum;eğer kirli bir kedi görürseniz sokakta muhtemelen 1-2gundur su içmiyordur, diyordu. Yani susuzlukları gider girmez ilk işleri kendilerini temizlemek oluyor.

evet bazen daha uyguna bulunabiliyor yerinde.. bazen de daha pahalı oluyor..
al tabi, aslında benim bornozum daha iyi durumda baş havlum boyadan kaynaklı biraz renk değişti o kadar neyse alınmışken kullanıyım :) yumuşaklıktan ziyade suyu çekmesi çabuk kuruması önemli benim için.. bir de havluları yumuşatıcısız yıkamamız gerekiyormuş denedin mi biliyor muydun?
yumusatici olmadan sert kaliyor yaa birkac kez denedim ama bilincsizce yapilan birsey :)

Ya hiç sorma dışarda o kadar işi gücü halledip meslek sahibi, yönetici pozisyonundaki adamlar bile ev gelince makina nasıl calışır onu soruyor. Yapabilir miyim acaba diye ayak çekiyorlar:duduk: gelmeyin bu oyunlara yoldaşlar:KK50: bizim ki fena değildir gerçi, ikiz tutulması yaşadığı için kaçışı yok:KK48: @sirkencubin hiç heveslendirmek istemiyorum da benim de hissiyatım 3 canlı oldugum yonunde, hadi inş:anne::anne:
Ona karsi gardımı aldim ben de hep yorgun, hep hasta modundayim evde :sopa:
Allah var bulasik yerlestirir, istersem eve supurge tutar ama bu sene az dersim var, 4 gunum bos neredeyse fazla ustune gitmiyorum
Hamile falan kalirsam o gunlere kullanacagim hakkimi :))

Back
X