- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
- #28.641
Günaydın kızlar ,
Dükkanı ben acıyorum bugün galiba
Dün 10 lira harcama yaptım sigara parası 

Bu sabah oğlana 10 lira kitap parası verdim , ama asıl bizim evin gideri cok ya . Siz eslerınızın harcadıklarını yazıyor musunuz veya kontrol altında tutuyor musunuz? Aksamları genelde ekmek vs almaya markete gıden o , gıtmısken onuda alayım bunuda alayım yapıyor ve o ne harcıyor hıc bılmıyorum

Dükkanı ben acıyorum bugün galiba
Dün 10 lira harcama yaptım sigara parası

Bu sabah oğlana 10 lira kitap parası verdim , ama asıl bizim evin gideri cok ya . Siz eslerınızın harcadıklarını yazıyor musunuz veya kontrol altında tutuyor musunuz? Aksamları genelde ekmek vs almaya markete gıden o , gıtmısken onuda alayım bunuda alayım yapıyor ve o ne harcıyor hıc bılmıyorum

fırında yapıyorum zaten ama yine de çok kokuyor. Mercimek çorbası ve kuru biber-fasulye kavurması düşünüyorum
 fırında yapıyorum zaten ama yine de çok kokuyor. Mercimek çorbası ve kuru biber-fasulye kavurması düşünüyorum eski iş yerinde bi arkadaşın eşi vardı günlük sabahtan trendyola girer, sepeti doldururdu hem kendine hrm bizim arkadasa. Soylemezdi de hiç, Bir hafta sonra kargo gelirdi iş yerine kadına sana da şunu aldım derdi
 eski iş yerinde bi arkadaşın eşi vardı günlük sabahtan trendyola girer, sepeti doldururdu hem kendine hrm bizim arkadasa. Soylemezdi de hiç, Bir hafta sonra kargo gelirdi iş yerine kadına sana da şunu aldım derdi eğlenceli bi tip
eğlenceli bi tip

ben hep evde olduğum için harcamam hep 0
 ben hep evde olduğum için harcamam hep 0  yemeklikte bu ara hep buzluktan yapıyorum tasarrufun zirvesindeyim galiba
 yemeklikte bu ara hep buzluktan yapıyorum tasarrufun zirvesindeyim galiba 

piyasa çok kötü zaten işten çıksam bende bulamam yeni iş sanırım
  piyasa çok kötü zaten işten çıksam bende bulamam yeni iş sanırım