- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.741
tamam canım bakarım ben de gule gule kullan.Modanisa dan canım hastanede yine 3-4 takım lazım olur ben oğlumda fazla alma dediler 2 takım koydum kendime ama yetmedi sürekli terliyorsun kanamadan dolayida kirlenebiliyor ben bu sefer yanıma 4 tane alicam
Sabahlıkta lazım oluyor yürütüyorlar koridorda benim var ama daha güzel bir şey almayı düşünüyorum
40 lira fatura gercekten cok dusuk. Sen bir De Cok sik kullaniyorsun. Surekli Supurge aciyorsun firin calistiriyorsun. Ne kadar a +++ olsa da bunda var bi bit yenigi. Acaba elektrik sayacinda bir numara olabilir mi? Doguda kacak kullanim cok yaygin. Belki sizden onceki kiraci hattin bir kismini kacaga baglamis gibi?Tamamen beyaz eşyalardan kaynaklı sizinki herhalde . Biz tv izleriz 2 günde bir bulaşık makinası çalışır 5 kere filan çamaşır makinası , fırın çok çalışır pasta börek yapıyorum . Elektrik ucuzda değil burada ne yazıkki birtek su ucuz
Ben kullanmiyorum ama annelere hediye alirken arastirmistim fakir darky cekis gucu olarak iyiydi. Simdi belki daha guzel modelleri De cikmistir. Bi buna da bak. Anneler memnunlarDik süpürge almak istiyorum elimdeki felix artık çekemiyor toz torbası yerıde bozuldu.Kullandıgınız tavsiye edecegınız marka model varmı?
Yok hahahah güldürdün beni sirken . Bizden önce çıkan da askerdi . Yerliye ev vermiyor uyanıklar . Daha fazla kira almak için . Purenin ki de az geliyor Benimle aynı40 lira fatura gercekten cok dusuk. Sen bir De Cok sik kullaniyorsun. Surekli Supurge aciyorsun firin calistiriyorsun. Ne kadar a +++ olsa da bunda var bi bit yenigi. Acaba elektrik sayacinda bir numara olabilir mi? Doguda kacak kullanim cok yaygin. Belki sizden onceki kiraci hattin bir kismini kacaga baglamis gibi?
Güldürürken düşündürmem de gerekirdiYok hahahah güldürdün beni sirken . Bizden önce çıkan da askerdi . Yerliye ev vermiyor uyanıklar . Daha fazla kira almak için . Purenin ki de az geliyor Benimle aynımesela ben 2 günde bir ev süpürürm birde çamaşır makinası hiç 2.5 saatlik programa çalıştırmam ya belki onlardan da kaynaklı
Allah kabul etsin. Orucu sen tuttun baş ağrısını ben çekiyorumOrucumu açtıktan sonra avm ye gittik watsonstan yüzde 50 indirimden 15 tl ye rimel aldım eşimde kendine 11 tl ye roll on aldı 26 tl orada ödedik . Migros’tan halley aldık karadutlu çıkmış evde aslında tatlı vardı ama denemek için aldık . Kandil görüşmeleri yaptık . Eşimin babannesinin durumu ağırmış hastahanedeler. Çay koydum dizi bekliyoruz
Babanne 76 yaşında 10 senedir felç yatıyordu yazık ya . Bence göz kalemi yapıyor olabilir çünkü bana genelde o yapar yada lensim eskidiyse filan . Ama senin bebiş var belki o yapıyordurAllah kabul etsin. Orucu sen tuttun baş ağrısını ben çekiyorum15 liraya kaliteli maskara oluyor mu ay? Markası ne? Memnunsan ben de yeni bi şeyler arıyorum Öneri alabilirim? Bende maskara ml göz kalemi mi birisi baş ağrısı yapıyor hangisi anlayamadım. Kontrollü deneme yapmam lazım. Babaanne kaç yaşında ?
Canim maskara bende baş ağrısı yapiyo sinüzit varmı sende. Bende bugün oructum hala başım agriyoAllah kabul etsin. Orucu sen tuttun baş ağrısını ben çekiyorum15 liraya kaliteli maskara oluyor mu ay? Markası ne? Memnunsan ben de yeni bi şeyler arıyorum Öneri alabilirim? Bende maskara ml göz kalemi mi birisi baş ağrısı yapıyor hangisi anlayamadım. Kontrollü deneme yapmam lazım. Babaanne kaç yaşında ?
Bunu arkadaşlar da övüyorlardı ama Ben maskara konusunda azcık muhafazakarım sanırım. Bi 10 senedir filan gidip aynısını alıyorum dönem dönem mac filan da kullandım ama hiç yves saint laurent kadar olmadı benim için. Lensi ben disposible kullanıyoeım özel günlerde normalde gözlüklü şirin moduBabanne 76 yaşında 10 senedir felç yatıyordu yazık ya . Bence göz kalemi yapıyor olabilir çünkü bana genelde o yapar yada lensim eskidiyse filan . Ama senin bebiş var belki o yapıyordurönceden bu üst taraftakini kullanıyordum . Memnundum da bugün alttakini aldım . Watsonstaki kız üsttekini kendinde beğenmediğini söyledi ama ben kendimde beğeniyordum yeni aldığımı da baktım denedim gayet iyiydi . Kozmetik tamamen kişiye özel oluyor ya . Benim beğendiğimi sen beğenirken senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim
Hiç kullanmadan fatura gelmiyor yanlız çünkü bizim ev 6 ay kapalı kaldı 0 yani hiç gelmedi . Biz buraya taşınırken kiracı elektriği tamamen kapattırıp gitmiş. Biz yeniden başvuru yaptık yeniden sıfırdan bağlanır gibi bağlandı . Su ile ilgili birşey olsa o zaman evet olabilir derdim. Çünkü geldiğimizde su hiç bağlanmamıştı binada bir sürü daire bu şekildeydiGüldürürken düşündürmem de gerekirdisizden önce çıkan askeri biliyor musun ya da ondan önce oturanları. Sayaca bir şey yapmadıklarından emin olamazsın. Sürekli dediğin gibi iki güne bir çalıştırıyorsan bir hesap hatası var.
Sana kendi tanıdığımdan örnek vereyim kadın ayda 8 gece evinde duruyor cuma ve ctesi geceleri diğer günlerde yok. Zaten yaşlı kadın öyle fırın su ısıtıcısı gibi şeyler de çalışmıyor ayda iki kez çalışan bir çamaşır makinesi ve süpürge. Bu arada çamaşır makinesi yeni a3+ buzdolabı da öyle. Elektriği 55-60 dan aşağı gelmiyor. Yani aboneliğin olması bile en az 50 lira fatura demek gibi bir şey. Lütfen yanlış anlama sen çok sık kullandığın için diyorum.
Sinüzit var evet bir de sabahları duşa giriyorum ancasuyun altında kendime gelebiliyorum gerçi çok iyi kurutuyorum rüzgara maruz kalmıyorum amaCanim maskara bende baş ağrısı yapiyo sinüzit varmı sende. Bende bugün oructum hala başım agriyo
Ben rımmel londonu beğeniyorum ya aşırı pahalı da değil . Denenebilir belki ben arada böyle değiştiriyorum rımeli değişiklik iyi oluyorBunu arkadaşlar da övüyorlardı ama Ben maskara konusunda azcık muhafazakarım sanırım. Bi 10 senedir filan gidip aynısını alıyorum dönem dönem mac filan da kullandım ama hiç yves saint laurent kadar olmadı benim için. Lensi ben disposible kullanıyoeım özel günlerde normalde gözlüklü şirin moduAsıl şu gebelik olayları bitsin kaş yaptıracam.
Baş ağrısı da zihnen çok yoğun çalıştığım bir gündü. Bir de bir arkadaşıma canım sıkıldı elimden gelen bir şey de değil lütfen şu mübarek gecede siz de dua eder misiniZ? DüZelsin durumları bu sınavlarının üstesinden gelebilsinler.
Sinüzitten o zaman kesinnnnSinüzit var evet bir de sabahları duşa giriyorum ancasuyun altında kendime gelebiliyorum gerçi çok iyi kurutuyorum rüzgara maruz kalmıyorum ama
Pure un dediği gibi içerden prizlerden de bir şey yapılmamışsa elbette sorun yoktur sen daha iyi bilirsin. Su sayacına şaşırdım nasıl yani sizden önce giden kiracı ayrılırken sözleşme bitince su sayacı sökülüp ueni kiracı geldiğinde yenisi mi takılıyor? Ankara da abonelik değiştiğinde sayaç sökmüyorlar sadece güvence bedeli diye bir para alıyorlarHiç kullanmadan fatura gelmiyor yanlız çünkü bizim ev 6 ay kapalı kaldı 0 yani hiç gelmedi . Biz buraya taşınırken kiracı elektriği tamamen kapattırıp gitmiş. Biz yeniden başvuru yaptık yeniden sıfırdan bağlanır gibi bağlandı . Su ile ilgili birşey olsa o zaman evet olabilir derdim. Çünkü geldiğimizde su hiç bağlanmamıştı binada bir sürü daire bu şekildeydihiç su abone no yoktu . Girerken ev sahibi saatin resmini çektirdi . Aradan zaman geçti belediye uyarı yaptı bizde gidip abonelik başvurusu yaptık . Geçmiş borcu ödedik kiradan kestik filan. Bana 45 gelmiş çapraz komşuma 50 gelmiş . Binada 20 tl gelen daire var ama o bizim arkadaşımız suriyede evde sadece buzdolabı çalışıyor elektrikte sorun yok
Ben baktım şimdi neymiş diye Aqua Comfort plus diye bir şeymişBen rımmel londonu beğeniyorum ya aşırı pahalı da değil . Denenebilir belki ben arada böyle değiştiriyorum rımeli değişiklik iyi oluyorbu arasa aşağıdaki yukarıdaki diye yazmıştım resimler yan yana gelmiş pembe olan eski diğeri yeni ilk lens kullanmaya başladığım zaman air optik ile başlamıştım ay çok kötüydü kalındı sürekli gözüm yaşarıyordu. Şimdi acuvue Qasys kullanıyorum dünya varmış demiştim taktığım zaman
Bende ona şaşırmıştım . Şöyle oldu aynen binanın yarısında bu olay vardı . Su sayacı vardı geldiğimiz zaman ama bir abonmanlık nosu yoktu . Bizden önce kiracı sadece 3 ay mı ne oturmuş üst kattakilerden rahatsız olmuşlar huzursuzluk çıkmış taşınmışlar . Hiç su faturası ödemeden . Sonra biz geldik girerken sayacın üzerindeki rakamı çektik diyelim mi 100 dü bizden önceki 100 metreküp su harcamış gitmiş . Aradan 1 sene geçti filan biz kullandık birgün belediyeden memurlar geldi abonmanlık için başvuru yapın yoksa ceza yazacağız dediler . Bizde ev sahibini aradık anlaştık . Ben gidip siskiye başvuru yaptım güvence bedeli ödedim geçmiş borcu ödedim . Kendi kullandığımızı kendimiz ödedik geri kalan tüm faturayı kiradan kestik o ay . Ev sahibide eski kiracısını arayıp ondan aldı kullandığını . Zaten ev sıfırmış o kiracı oturdu ardına biz .Pure un dediği gibi içerden prizlerden de bir şey yapılmamışsa elbette sorun yoktur sen daha iyi bilirsin. Su sayacına şaşırdım nasıl yani sizden önce giden kiracı ayrılırken sözleşme bitince su sayacı sökülüp ueni kiracı geldiğinde yenisi mi takılıyor? Ankara da abonelik değiştiğinde sayaç sökmüyorlar sadece güvence bedeli diye bir para alıyorlar
Kaç derece ki benimki 1.75 daha çizdirmek için erken ya bana gencim dahaBen baktım şimdi neymiş diye Aqua Comfort plus diye bir şeymişne olursa olsun ben lens kullanma özürlüsüyüm gözlerimi çizdirme konusunu da şu sıralar ciddi düşünüyorum
Bende aynı şekilde dusa girdiğimde cok ışıklı bi ortama girdiğimde ac kaldigimda bu böyle uzar hep basim agriyo yaaaSinüzit var evet bir de sabahları duşa giriyorum ancasuyun altında kendime gelebiliyorum gerçi çok iyi kurutuyorum rüzgara maruz kalmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?