- 11 Mart 2013
- 33.759
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.123
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.721
Burada bazen arkadaşlar birim fiyatı paylaşıyorlar benimki onlarınki kadar hiç az görmedim . Mesela purenin elektrik faturası da maşallah güzel gelirNefret ediyorum zaten bulaşık makinemden odur kesin suçlusu
geldi canım geldi
Çok zorlanırsan bır bayan al canım temızlıge en azından için rahat eder 15gunde bir falan.Yastik carsaf degistirip makineye attim. Buyuk salonu supurup sildim bu.
A Harika haber, hayırlı olsun sımdıden
sagolun canlar tabiki purecim paylasirim detaylari. simdi emlakciyla konusmaya gidiyoruz. ayni siteden 2 arkadas aldi muteahitin kendisinden. biz onlara gore daha uyguna bulduk ama farki onlarin yerden isitma, bizim normal petek sistemi varmis. Mutfagi beni cezbetti genis dolaplari falan cok şık. insallah kolaylik verir Rabbim alirizHayirli olsun canim. Detaylari bizimle paylas lutfen kedinlesirse
Aynı benim ev makina durmadan çalışıyor yıka ser topla katla yerleştir sepet hiç boşalmıyor her gün en az 2 kıyafet değiştiriyor büyük kızım ufaklıkta abladan ne gördüyse yapıyorBende dün nevresımlerımı degıstırmıstım . Cocuklarınkınıde bu aksam sokerım yarın yıkanır. Hafta sonuna baya camsır yıkadım azalttım ama gene bırıkır sorun mu :)
Hayırlı olsun canım içine sinmesi önemliSelam kizlar
Kandiliniz mubarek olsun oncelikle. Dualarimiz kabul olsun insallahh
Bugun dersim gec basladi. Esimle begendigimiz bir ev vardi ona baktik. Indirime gitti ev sahibi sanirim alacagiz bankadan da kredi sorun cikmazsa
Allah rastgetirsin işinizi inş. Hakkınızda hayırlısısagolun canlar tabiki purecim paylasirim detaylari. simdi emlakciyla konusmaya gidiyoruz. ayni siteden 2 arkadas aldi muteahitin kendisinden. biz onlara gore daha uyguna bulduk ama farki onlarin yerden isitma, bizim normal petek sistemi varmis. Mutfagi beni cezbetti genis dolaplari falan cok şık. insallah kolaylik verir Rabbim aliriz
Kuzum dıyet yapıyorum, daha dogrusu bıraz kılo almaya meyıl edınce durdurdum kendımı en son senle beraber yapmıstık baya oldu dını
Arzum var canım, cokta memnun degılım gırgır nıyetıne daha evvel arnıca vardı butun evı supururdum kısa surede kırıldı ve satısı durdu nıyeyse arzumda fena degıl ama suanda onu acacagıma buyugunu acarım modunda oluyorumDik süpürge almak istiyorum elimdeki felix artık çekemiyor toz torbası yerıde bozuldu.Kullandıgınız tavsiye edecegınız marka model varmı?
nerden aldın canım ben de bakıyorum da gerci ben bir takım oyle alıp evde efil efil elbıse tarzı seyler gıymeyı planlıyorum sıcak olacak ınsAllah yaz zatenİnternetten %50 indirimden kendime lohusalık kıyafetler aldım 456 TL tuttu aldıktan sonra hafif bir vicdan azabı oldu ama inşallah hepsi üstüme olur eğer olursa sıkıntı yok
Modanisa dan canım hastanede yine 3-4 takım lazım olur ben oğlumda fazla alma dediler 2 takım koydum kendime ama yetmedi sürekli terliyorsun kanamadan dolayida kirlenebiliyor ben bu sefer yanıma 4 tane alicamnerden aldın canım ben de bakıyorum da gerci ben bir takım oyle alıp evde efil efil elbıse tarzı seyler gıymeyı planlıyorum sıcak olacak ınsAllah yaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?