- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.001
valla dedıkleri gıbı hastane dr vs degısıyo mesela yanı sehırde ben bı suru farklı dr a gttım bebek ısterken bırının muayene ucreti 350 idi biri 80 dusun aynı sehırOn bin mi ne kadar uçuk fiyat on katı buranın. Bu kadar fark olması normal mi kızlar ya ?
Ya aslında Nev gross a gitsek iyiydi ama gitmedik Migros’a gittik 450tl harcayıp geldik krem stokladım vücut losyonu ve yüz kremi aldım sebamed,neutrogena filan .ankara’ nın neresindesiniz bilmiyorum ama gimat’ a bakın derim özellikle nevgross ve rizegross marketlere
Ankara’da yaşıyorum 14bin bile duydumOn bin mi ne kadar uçuk fiyat on katı buranın. Bu kadar fark olması normal mi kızlar ya ?
Kuru biber kavurması nasıl oluyor merak ettim menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun şimdidenBizde akşamları açıyoruz kombiyi serin oluyor biraz ufak kızım üzerini hiç örtmez o yüzden yoksa üşümez büyük insan petekleri temizledik eşimle bende dış kısmını cifledim tertemiz oldu tavanları eşim sildi banyoyu ovdum yıkadım kapıları yarın işten gelince silerim haftaya pazar günüm var arkadaşlar gelcek siler süpürür halıları sererim kısır patates salatası kuru biber kavurması havuç tarator ve simit yapcam digerleride birer çeşit yapıp getiriyor baya iyi oluyor
Br fiyatı kaç canım orda :)Güneş alıyoçok zam ya geçen sene hiç böyle yüksek gelmemişti
3-5 oynamasını normal karşılatız da fark gerçekten çokvalla dedıkleri gıbı hastane dr vs degısıyo mesela yanı sehırde ben bı suru farklı dr a gttım bebek ısterken bırının muayene ucreti 350 idi biri 80 dusun aynı sehır
Faturadan bakim dedim ama atmışım, internette 1.1483 diyo. Hiç sanmıyorum iyileşme olcağınıBr fiyatı kaç canım orda :)
Daha iyiye gider mi bu durumlar acaba...
Domestos 8.90 mı kaç litresiYa aslında Nev gross a gitsek iyiydi ama gitmedik Migros’a gittik 450tl harcayıp geldik krem stokladım vücut losyonu ve yüz kremi aldım sebamed,neutrogena filan .
5 kiloluk yudum 37.50tl
Migros’un yanında Ayvalık ürünleri satan stand var oradan da 5 kiloluk sızma zeytinyağı aldık 150tl de ona verdik
TOPLAM :600tl tuttu.
2*Kaşar peyniri aldık 19,90tl
Beyaz peynir
Elde yıkama frosh bulaşık deterjanı 13.50tl
Sütler de 3 al 2 öde vardı SEK süt:4,50tl
Namet sucuk 3 adet parmak şeklindekilerden 17tl
Ekşi maya Ekmek 6,90tl
Domestos 8,90tl
Hacı şakir 24tl
Gerisi full krem losyon falan. Ben eczane ürünleri kullanıyorum normalde cildim çok hassas ve kuru pullanır hep (iktiyoz var )
Ekonomik oldu çünkü büyük boy bir losyon eczanede 100tl den aşağı alamıyorum.
Ben de indirim de bulduğum losyonları ortalama 20-30tl ye birkaç tane almış oldum. Kış bitmek üzere bahar ve yazın çok kaliteli olmayan krem kullansam yeterli diye düşündüm inş
Uzun lafın kısası krem stokladım
2 litrelik cnm en küçüğün bir büyüğüDomestos 8.90 mı kaç litresi
Normalmiş o zaman yoksa aşırı pahalı diyecektim migros zaten aşırı pahalı bir market . İndirimlerde bile dışarı ile aynı fiyata geliyor .Geçen gün colgate diş macununu 56 tl ye gördüm bu kadar olmaz cidden2 litrelik cnm en küçüğün bir büyüğü
Biz şöyle bir yemek yaparızKuru biber kavurması nasıl oluyor merak ettim menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun şimdiden
harcamanın çoğu bakım ürünlerine gitmiş :) bu tarz ürünler gross marketlerde fazla bulunmuyor ama gıda yönünden gimat çok uygunYa aslında Nev gross a gitsek iyiydi ama gitmedik Migros’a gittik 450tl harcayıp geldik krem stokladım vücut losyonu ve yüz kremi aldım sebamed,neutrogena filan .
5 kiloluk yudum 37.50tl
Migros’un yanında Ayvalık ürünleri satan stand var oradan da 5 kiloluk sızma zeytinyağı aldık 150tl de ona verdik
TOPLAM :600tl tuttu.
2*Kaşar peyniri aldık 19,90tl
Beyaz peynir
Elde yıkama frosh bulaşık deterjanı 13.50tl
Sütler de 3 al 2 öde vardı SEK süt:4,50tl
Namet sucuk 3 adet parmak şeklindekilerden 17tl
Ekşi maya Ekmek 6,90tl
Domestos 8,90tl
Hacı şakir 24tl
Gerisi full krem losyon falan. Ben eczane ürünleri kullanıyorum normalde cildim çok hassas ve kuru pullanır hep (iktiyoz var )
Ekonomik oldu çünkü büyük boy bir losyon eczanede 100tl den aşağı alamıyorum.
Ben de indirim de bulduğum losyonları ortalama 20-30tl ye birkaç tane almış oldum. Kış bitmek üzere bahar ve yazın çok kaliteli olmayan krem kullansam yeterli diye düşündüm inş
Uzun lafın kısası krem stokladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?