Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sizi taksitler zorlamıyorsa elinizdekini vermeyin derim. hele li yakın zamanda büyük bir yatırım yapıp peşinat için n e kadar nakit olursa kardır diye dusunuyorum siz bilirsiniz
ytd

Merhaba kızlar. Bugün evdeyim harcamam olmaz sanırım. Dün annemlerdeydim. 340tl verdim helali hoş olsun.
Ne yemek yapsam :S

Ya ben bildigim kadariyla tedaşa talimat vermedigimiz zaman gece yada gunduz tuketim bedeli fark etmiyor degil mi.
Bu konuya kesin aciklik getirebilevek bi arkadaş var mi.

Selam kızlar pazar günü pazara gittim
2 kg ıspanak 2 tl
2 kilo patates 2 tl
Karnıbahar 2 tl
2 kg domates 4 tl
Peynir 10 tl
Bugün de 2.25 tl yol parası verdim eve giderken de ekmek alıp 1.5 tl veririm diye planlıyorum

açıkçası bende muzdarip durumdayım dikkat etmesem kalabalık olup hep evde olsak ne olacak acaba

Bizimde bu ay elektrk 64 gelmisti kombiyi hic kapatmiyoruz. O etkiliyor bence. Cunku kombiden once 48-55 arasiydi.

Kizlar birazdan avm ye gidecegz. Kendime bulabilirsem 2 tane kazak almak istiyorum. Pundra pembesi ve koyu yesil dusunuyrm. Renkleri bile kafamda belirledim ama insallah guzel bir seyler vardirda alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…