- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.841
gül e gül e kullan cnm mutlu lezzetli yemeklerin olsunyemek masası+sandalye aldım 2500 tl harcadım
Canım benim daha güzelini alın inşallah, daha modern daha şık mis gibi yemek odası takımın olsungül e gül e kullan cnm mutlu lezzetli yemeklerin olsunzorunluluk durumu olmuştu taşınmıştık
pırıl pırıl masam sandalyelerim konsolumu satmıştık
amin cnm ins. gönlüme göre huzurlu bir evim olunca alacağım ınsCanım benim daha güzelini alın inşallah, daha modern daha şık mis gibi yemek odası takımın olsun
Ben tavuklu pilav salata yaptim. Bakalim akşama ne yicezMerhaba kızlar. Bugün evdeyim harcamam olmaz sanırım. Dün annemlerdeydim. 340tl verdim helali hoş olsun.
Ne yemek yapsam :S
Şu galiba ortalama tuketim yaziyor 3,770Elektrik çok iyi gelmiş ben o kadar dikkat ediyorum yine 57 gelmiş
Kaç wat harcamışsınız acaba ? Ben 4 wat harcamışım
Evet ankara istanbuldan pahalı demek ki :/Şu galiba ortalama tuketim yaziyor 3,770
cnm fiyatlar çok uygun neredesinSelam kızlar pazar günü pazara gittim
2 kg ıspanak 2 tl
2 kilo patates 2 tl
Karnıbahar 2 tl
2 kg domates 4 tl
Peynir 10 tl
Bugün de 2.25 tl yol parası verdim eve giderken de ekmek alıp 1.5 tl veririm diye planlıyorum
Tek zamanli tarifede saatler arasinda hicbir fark yok muEvet ankara istanbuldan pahalı demek ki :/
Bizim tek zamanlı tarife tedaşa dilekçe verince çok zamanlı tarifeye geçilebiliyor akşam 10 dan sonra daha ucuz akşam 17-22 arası iki katı diye biliyorum
0,23luk fark 10 liraŞu galiba ortalama tuketim yaziyor 3,770
Yok canım fark olmazTek zamanli tarifede saatler arasinda hicbir fark yok mu
inşallah bulursun cnm ben genelgede belirledigim de elim boş dönerimKizlar birazdan avm ye gidecegz. Kendime bulabilirsem 2 tane kazak almak istiyorum. Pundra pembesi ve koyu yesil dusunuyrm. Renkleri bile kafamda belirledim ama insallah guzel bir seyler vardirda alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?