- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.241
Ben evdeyim işte aynen öyle oluyor hiç durmuyorsun ev işi çok nankörgünaydın kızlar
dün esim gece 1e kadar ofisteydi bugun ıhale var
ha geldi ha gelıcek derken 1olmus uyumusum yarımda valla. dün aslında halsızdım ama aksam yıne can sıkıntısı bi suru ıs hallettım corba yap,makına bosalt yerlestır elde yıkanan bulasıkları yıka kurut ütü yapdün bi erken geldım ogleden snra boyleydm hep evde olsam elim bi dk durmaz demkki.
Pure dün cevap yazdı buna sağlıklı olsun da düşünmedim gibi birşey söyledi gözünden kaçtı herhalde
keseyi görüyüm de dedi.. ben de üstüne basa basa soruyorum işte sağlıklı olması önemli lakin gönlünde yatan ne diye..Pure dün cevap yazdı buna sağlıklı olsun da düşünmedim gibi birşey söyledi gözünden kaçtı herhalde
Bende görmedin zannettim ya site değiştiğinden beri bazen bende karıştırıyorum seni de öyle sandımkeseyi görüyüm de dedi.. ben de üstüne basa basa soruyorum işte sağlıklı olması önemli lakin gönlünde yatan ne diye..neyse olsun sağol cevabın için yine de..
Cnm sen her gün ev süpürüyorsun sankiiiii valla ben yoruldum okuyunca maşallahMerhabalar biraz uyudum akşama bir Doğum günü organizasyonuna davetliyiz evde olmayacak ama güzel olacağı kesinbizim apartmanda oturan arkadaşımda davetli ama eşi nöbetçi bende biz götürürüz dedim 2 çocuğu var birisi daha 2 aylık akşam onu da alıp gideceğiz . Biraz birşeyler atıştırıp bulaşık makinasını ve çamaşır makinasını çalıştıracağım . Güzelce evi silip süpürmem lazım . Çamaşırları balkonu yıkayıp dışarı çamaşırlığa asacağım hava güneşli çok güzel . Bu arada inşallah bugün harcama yapmayız iyi gidiyoruz şu an hediyemizi 2 hafta önceden almıştık çok iyi oldu bu Eğer böyle devam edersek Cumartesi günü bir gram altın daha alacağım ve Şubat maaşı ile olan birikimi kapatmış olacağım . Mart maaşı ile de sabah bütçe oluşturdum arabaya bakım için yağ siparişi vereceğiz , ayrıca aylardır almadığım zigonları buldum onları sipariş edeceğim inşallah . Giderleri ödedikten sonra para ayırıp kalana baktım 7 çeyrek alabiliyoruz ay sonunda da o parayı değerlendireceğim inşallah bu ayki gibi yine maaşta para artarsa alırız birşeyler bakalım
Hergün değil ama sık evet Pazartesi Çarşamba Cuma kesin siler süpürürüm . Çünkü bizim ev çok işlek bir caddede ve buranın havası aşırı kirli tozlu . Benimde halılarımın tamamı beyaz eğer silip süpürmesem halılarım kirleniyor grileşiyor . Birde zaten yapmayınca işler birikiyor altından kalkılmaz oluyor 2 saatte tüm evi rahat süpürüp silebiliyorum tozları alıp wc banyo cifliyorum.Cnm sen her gün ev süpürüyorsun sankiiiii valla ben yoruldum okuyunca maşallah
Eğer ev cadde üstü ise temizlikte arayı açtıkça sonra daha çok uğraşır insan. Yalnız bir şeye takıldım madem ev çok toz kir oluyor, dışarı asılan çamaşır da kirlenmiyor mu? Gel beraber biz bi kurutma makinesi alalım. Ben alacam ya yanıma yandaş arıyorumHergün değil ama sık evet Pazartesi Çarşamba Cuma kesin siler süpürürüm . Çünkü bizim ev çok işlek bir caddede ve buranın havası aşırı kirli tozlu . Benimde halılarımın tamamı beyaz eğer silip süpürmesem halılarım kirleniyor grileşiyor . Birde zaten yapmayınca işler birikiyor altından kalkılmaz oluyor 2 saatte tüm evi rahat süpürüp silebiliyorum tozları alıp wc banyo cifliyorum.
Valla hep asıyoruz şekerimEğer ev cadde üstü ise temizlikte arayı açtıkça sonra daha çok uğraşır insan. Yalnız bir şeye takıldım madem ev çok toz kir oluyor, dışarı asılan çamaşır da kirlenmiyor mu? Gel beraber biz bi kurutma makinesi alalım. Ben alacam ya yanıma yandaş arıyorum
ben ısterim de fazla elektrık harcıyo tam kuru olana kadar bunu soyledıler hep o yuzden ıstemıyorum faydasından ck zararı olur cunku ben hafta da 3-4kez makına acıyorumValla hep asıyoruz şekerimherkes asıyor hatta varya burada şöyle birşey var üst komşu mesela azıcık güneş görsün halıları balkona atar sallar böyle güneşlendirir filan . Bende sinir olurum balkonuma sallanan halılara . Eşime hep derim ki benim halım o kadar saat dışarıda dursa kirlendi diye yıkarım valla . benim kurutma makinasına karşı hiç ilgim yok ne yazıkki ona harcayacağım parayı başka yerlerde değerlendireceğim
Bende aynı fikirdeyim bir sürü elektrik harcayacak kıyafetler tüylenecek eskiyecek 3 saatte kurutuyormuş uğraşamam maddi manevi zarar ciddenben ısterim de fazla elektrık harcıyo tam kuru olana kadar bunu soyledıler hep o yuzden ıstemıyorum faydasından ck zararı olur cunku ben hafta da 3-4kez makına acıyorum
Yaziyorum canim hosgeldin. Kendinden bahsedermisinMerhaba hanımlar benide aranıza alın ☺ 2019 Aralık ayına kadar hedefim 24 çeyrek altın + 2 cumhuriyet altını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?