- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.221
Ne desem yalan olur. Saglikli olsun farketmezPurecim tabi saglikli olmasi onemli lakin var mi gonlunde yatan:)
ben de sana bıoderma tavsıye edıcektım canım 2buyuk sişe alıyorum ben epey gıdıyo cok cok memnunum az kullanımla super temızlıyoBugun eski aktuelden abc yumusatici sivi sabun sampuan aldim. Bime camasir mak icin temizleyici gelmis bu sefer 1 tane aldim ama aklima cbb geldi kesin 1 formulu vardir arada uygulayacagim.
Birde yuz yikama jeli ayarlamam lazim son siseleri yariya kdr kullandim. En son ekimde almistim. Marta kadar gider dedim dogru bilmisim.
Kisin cok kuru yazin yagli karma cildim var sivilce sorunu yasamiyorum ama yumusak ve mat bir goruntuyu seviyorum Biodermadan cok memnunum. Kremde cerave denedim onuda sevdim.
Birde yaklasik 2 haftadir donusumlu olarak sari kantaron kusburnu cekirdegi ve nar cekirdegi kullanmaya basladim. Sari kantaron lekelerde cok basarili.
Nar cekirdegide goz altlarima cok iyi geldi.
ben de sana bıoderma tavsıye edıcektım canım 2buyuk sişe alıyorum ben epey gıdıyo cok cok memnunum az kullanımla super temızlıyo
canim cayi dizi icin kullanmis ama aci baklayi sekerine kullanmis.aynı bizimkilerde öyle 35 yaşında teyzemin kızı onda da var bende de yatkınlık çıktı hiç dikkat etmiyor annemde pirinç yemez ama bazlama oturunca bitaneyi bitirir.çok sağol canım yazarsın bana çayı
benim de biri annemde2 ayni kutuyu ayni anda almam gerek cunku ayri evlerde kullaniliyor. Ozellikle kendi evime kucuk aliyorumki bayatlamasin.
Mavi siseyi de sevdim diger yesil beyaz sebium global serisinide seviyorum
benim de biri annemdeoglenleri annemde yıyorum abdest alırken kullanıyorum
benımki seffaf smdı acık pembe kapaklı canım temızleme suyu sensıbıo h2o yazan
Aslında 4 yıl önce aylık 4300 bizim için yüksek bir rakamdı. Elimizde hiç para kalmıyordu. Maaş zamları falan derken normalleşti.Evet oranlar eskiden çok iyiydi, 4300 aylık odeme çok uygun bence. Ben çekersek kısa vade tutup cabuk bitirme derdindeyim. 10 yıl bana çok ya, butun planları ona gore ayarlamak sanırım zoruma giderama sen de muhtemelen özellikle düşük odeyim elimde birikim yapacak para kalsın diye düşündün. Zor bu işler kafa yormak gerek
takip ettiğim birisi değil ama bence de gelirin %40-50 bandı mantıklı. Diğer giderlerin payı da çok önemli. Her aileye göre de değişir aslında kredi ödemesi isterse gelirin yüzde 20si olsun kalan tutarın tamamı diğer giderlere harcanıyorsa zorlar, aylık ufakta olsa bir miktar ihtiyat parası bırakılmalı.Özlem denizmen gelirinizin %40 ını geçmesin diyor ödediğiniz kredi
takip ettiğim birisi değil ama bence de gelirin %40-50 bandı mantıklı. Diğer giderlerin payı da çok önemli. Her aileye göre de değişir aslında kredi ödemesi isterse gelirin yüzde 20si olsun kalan tutarın tamamı diğer giderlere harcanıyorsa zorlar, aylık ufakta olsa bir miktar ihtiyat parası bırakılmalı.Özlem denizmen gelirinizin %40 ını geçmesin diyor ödediğiniz kredi
Offff şuan öyle yavas ki. 5 dk once hic giremiyordum surekli hata veriyor. Bu nedir yaaKızlar gelemiyorum buraya çok özledim sohbet etmeyi rahatça yazılanları okumayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?