- 3 Haziran 2009
- 7.617
- 29.943
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.201
Erken bitirmek için yıllık gram altın hedefi koydum. Onu biriktirip ara ödeme yapacağım. Şu an aldığımız evde oturuyoruz. Krediyi eşim çektiği için tapu onun üstüne.4-5 sene öncesi faizler ucuzdu. ben bekarken 5 yıl önce ev almişim. 50 bin babam yardim etti. birazda para birikimim vardi 33 bin kredi çektim. 3 yıl ödedim bitti çok şükür şimdi evimi kiraya veriyorum. yeni bi ev almak istiyorum. bunun için birikimi yapmaya çalışıyorum
hayatimda hiç kredi kart kullanmadim. eşim kullaniyor ondan yararlanabiliyorum :)
peki sen nasıl erken bitirmek için nasıl yapacaksiniz?
ev aldığı evinde mi oturuyorsunuz? tapusu senin üstünde mi?
inşallah en kısa zamanda ev kredini öder rahatlarsiniz..Erken bitirmek için yıllık gram altın hedefi koydum. Onu biriktirip ara ödeme yapacağım. Şu an aldığımız evde oturuyoruz. Krediyi eşim çektiği için tapu onun üstüne.
Kızmı acaba bebişYemek yapmadimyapacak halim yok.
Dışarda pide yicez
Oğlişimde böyle degildim. Şuan midem kötü geziyorum. Bir de ustune halsizlik
Evet aşırı saçma sapan fiyatlar koymuşlar bende fark ettim zaten trendyoldan alışveriş yapmam. Hep aynı politika işliyor resmenTrendyol de ürünlerin indirimli halleri bile normal fiyatlar değil
Evet oranlar eskiden çok iyiydi, 4300 aylık odeme çok uygun bence. Ben çekersek kısa vade tutup cabuk bitirme derdindeyim. 10 yıl bana çok ya, butun planları ona gore ayarlamak sanırım zoruma giderEv kredisini 10 yıllık çekmiştik. 4 yılını ödedik, 6 yıl kaldı. Ama borçlu olmak beni de çok rahatsız ettiği için ara ödemeler yapıp, erken bitirmeyi hedefliyorum. Aylık 4300 TL ödeme yapıyorum.
Krediyi 0’89 dan çekmiştik. Sonrasında faizler epey yükseldi. Borca girmeden olmuyor gerçekten. Biz her ay bu miktar parayı mümkün değil kenara koyamazdık. Borç olunca mecbur ödeniyor.
Özlem denizmen gelirinizin %40 ını geçmesin diyor ödediğiniz krediEvet oranlar eskiden çok iyiydi, 4300 aylık odeme çok uygun bence. Ben çekersek kısa vade tutup cabuk bitirme derdindeyim. 10 yıl bana çok ya, butun planları ona gore ayarlamak sanırım zoruma giderama sen de muhtemelen özellikle düşük odeyim elimde birikim yapacak para kalsın diye düşündün. Zor bu işler kafa yormak gerek
Trendyol de ürünlerin indirimli halleri bile normal fiyatlar değil
Baktığım ürünlerin daha indirimli hallerini başka yerlerde gördüm bende en indirimli yerden almaya çalışıyorumBen normalde 40 tlye aldigim bir urun yerine ayni urun + 15 tllik 1 urun + 40 tl lik urune 47 lira verdim bana 90 100 arasi olacakti ki yine indirim beklerim
Gozume kestirdigim bir kac sey daha var ama persembeyi bekliyorum
Ben ordan aldigim herseyi asiri dip fiyati olursa aliyorum ve denk geliyor
Benden sonra 2 arkadasim daha aldi hatta
Baktığım ürünlerin daha indirimli hallerini başka yerlerde gördüm bende en indirimli yerden almaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?