- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.261
bu bebeğinin büyüdüğünü hamileliginin ilerledigini gösterir canım allah kolaylık versinAksam yine disarda yicez kizlar. Elimi hicbirseye suremiyorum
Kontrol ne zaman pureAksam yine disarda yicez kizlar. Elimi hicbirseye suremiyorum
Kışın içeride kurutmakta çok zor nevresımlerı falan deterjan kokuyor heryer.Benım öyle boş odamda yok heryer kullanılıyor atıp kurutup kaldırıyorum ben çok rahat ediyorum.Tercih meselesı ama alacak olanlara tavsıye ederim.havlularım yumuşacık oluyorben bir avuç çıkan toz yumağı için istiyorum
Kac saatte kurutuyor misal.Kışın içeride kurutmakta çok zor nevresımlerı falan deterjan kokuyor heryer.Benım öyle boş odamda yok heryer kullanılıyor atıp kurutup kaldırıyorum ben çok rahat ediyorum.Tercih meselesı ama alacak olanlara tavsıye ederim.havlularım yumuşacık oluyor
Benim bebek öncesi alıp koymam lazım ağustos eylül gibi almış olmalıyım. Ama önce yerini organize etmeliyimben de istiyorum da kışa doğru mu alsak yoksa yazın mı daha uygun buluruz acabasirkencubin
ben olurum yandaşın
Çamaşıra göre çok doluysa 3saat az doluysa dk hızlı ılerlıyor 2 saat fln bir yöne cevırıyor öyle deli deli karıstırmıyor buruşma falan çok olmuyor.Kac saatte kurutuyor misal.
Tabi tercih meselesi de uygun fiyatli bulursam aliyorum ben.:)
Halı asan ne düşüncesizmiş; daha doğrusu temizlik anlayışı çok ilginç. Onun halıları havalanacak diye olan bütün halı tozu seni mi bulacakValla hep asıyoruz şekerimherkes asıyor hatta varya burada şöyle birşey var üst komşu mesela azıcık güneş görsün halıları balkona atar sallar böyle güneşlendirir filan . Bende sinir olurum balkonuma sallanan halılara . Eşime hep derim ki benim halım o kadar saat dışarıda dursa kirlendi diye yıkarım valla . benim kurutma makinasına karşı hiç ilgim yok ne yazıkki ona harcayacağım parayı başka yerlerde değerlendireceğim
Evet senin bebisten once yerini hazir edip alman lazim.. sezon fiyati etkiler mi acaba:)Benim bebek öncesi alıp koymam lazım ağustos eylül gibi almış olmalıyım. Ama önce yerini organize etmeliyim
Benimki kapalı balkonumda daha önce banyoda yer vardı orda duruyordu.Benim bebek öncesi alıp koymam lazım ağustos eylül gibi almış olmalıyım. Ama önce yerini organize etmeliyim
Hatta utulu cikardigini soyleyenler var canim.Çamaşıra göre çok doluysa 3saat az doluysa dk hızlı ılerlıyor 2 saat fln bir yöne cevırıyor öyle deli deli karıstırmıyor buruşma falan çok olmuyor.
Sezon degılde dolar etkiliyorEvet senin bebisten once yerini hazir edip alman lazim.. sezon fiyati etkiler mi acaba:)
Çamaşır makınasından cıkartınca güzel silkeleyip atarsan buruşmuyor çok sıkışık olamazsalarda burusmuyor.Makınadan çıkardığın gibi tepersen buruşuk oluyor birkaç kez başıma geldıHatta utulu cikardigini soyleyenler var canim.
Dun ispanak barbunya vardi bugun napariz bilmiyorum..Ne yemek yapacaksınız yemeğim yok ne yapacağım onuda bılmıyorum.
Benim de kapalı balkonum var oraya olacak bir de oraya depolama için dolap yaptırmam gerekecek iş çok balkondaBenimki kapalı balkonumda daha önce banyoda yer vardı orda duruyordu.
Mercimek çorba ve kuru biber patlıcan dolma var.Ne yemek yapacaksınız yemeğim yok ne yapacağım onuda bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?