Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yarım kg ceviz aldım 12 tl kk dan aldım evde ceviz bitmişti

Yoğun geçiyor günler ek gıdaya başladık birde minnoşa özel menü yapmaya başladım hiç işim bitmiyor :)
maaş zamanı geliyor altın uçmuş yıne hemen almalı mı biraz beklemeli kızlar sizler ne yapacaksınız

ben bir avuç çıkan toz yumağı için istiyorum
Kışın içeride kurutmakta çok zor nevresımlerı falan deterjan kokuyor heryer.Benım öyle boş odamda yok heryer kullanılıyor atıp kurutup kaldırıyorum ben çok rahat ediyorum.Tercih meselesı ama alacak olanlara tavsıye ederim.havlularım yumuşacık oluyor

Kac saatte kurutuyor misal.
Tabi tercih meselesi de uygun fiyatli bulursam aliyorum ben.:)

Kac saatte kurutuyor misal.
Tabi tercih meselesi de uygun fiyatli bulursam aliyorum ben.:)
Çamaşıra göre çok doluysa 3saat az doluysa dk hızlı ılerlıyor 2 saat fln bir yöne cevırıyor öyle deli deli karıstırmıyor buruşma falan çok olmuyor.

Halı asan ne düşüncesizmiş; daha doğrusu temizlik anlayışı çok ilginç. Onun halıları havalanacak diye olan bütün halı tozu seni mi bulacak
İlginin olmaması güzel tabi o paraya sen altın filan al hem kurutma makinesi elektrik faturası da kabartır bebek olayları olmasa ben de bu evimde almazdım aslında. Ama bebekle çamaşır olayları artacak dışarı pek asamıyorum ben genelde evde kurutup evi havalandırıyorum.

Hatta utulu cikardigini soyleyenler var canim.
Çamaşır makınasından cıkartınca güzel silkeleyip atarsan buruşmuyor çok sıkışık olamazsalarda burusmuyor.Makınadan çıkardığın gibi tepersen buruşuk oluyor birkaç kez başıma geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…