Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de kızıma omega-3 şurubu aldım bugün. Kendime de omega-3 ve kalsiyum takviyesi aldım. Balık yağı hangi marka kullanıyorsunuz?
Carlson veya möllers alıyordum baktım bulamadım zam geldiği için pek yokmuş depolarda bende orzax ocean aldım.instagramda mühendisinoğlunu takip ediyorum yıldızlar listesinde oda var içerik fln inceliyor.İfos sertifikasına sahip ve DHA ve EPA oranları çok iyi bunların katkısız.

D vitaminim gecen yil Bu zamanlarda 12 filandi (20 alti yetersiz diye geciyordu) direk kastan yedim oyle yukselttim simdi ozellikle ogle saatlerinde gunese cikiyorum el bileklerimi acip 15 dk kadar gunes almaya calisiyorum.
Ben dediğin yöntemi yaz aylarında uyguluyorum. Ekim-Nisan arası takviye kullanıyorum.

Ben de kızıma aynı ürünü kullanıyorum. Bizimki portakallı olanı seviyor

Moller I Bu donem ben De kullandim. Kapsuller yapis yapis birbirine yapisik oluyordu bir cay kasigi araciligi ile ayiriyordum. +4 te De sakladim ona ragmen yapisti. Acaba kapagi her acisimda tum kapsuller atmosferi goruyor ondan mi dedim. Sonra eczanedeki acilmamis kutulara baktim onlar da ayni sekilde idi huylandim. Ben tek tek kapsulleri ayri cikarilani tercih etmeye calisiyorum.

D vitaminim gecen yil Bu zamanlarda 12 filandi (20 alti yetersiz diye geciyordu) direk kastan yedim oyle yukselttim simdi ozellikle ogle saatlerinde gunese cikiyorum el bileklerimi acip 15 dk kadar gunes almaya calisiyorum.

Ben ilk kesfettigimde 3.5 du
Su an 30 larda ama yazin yukselmisti
Duzenli damla kullansam dengede kalir bari 50 olsa.
Brz acildim cok sukur, az az yemeye calisiyorum

elecda cok tesekkur ederim

Ben uygulamadan bakıyorum canım şubeden şubeye indirim fiyatları değişiyor benim aldığım yer en indirimlisiydi yarın sönmüş
Bu arada yorumları yeni okuyorum çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim
Bende bakayim buralarda belki vardir

Oğluma şurubunu kullanıyordum ben yetişkin için olanlardan kullanmadım.Kendim için ocean alıyorum sert kapsüller çok memnunum.

elecda venatura denedinmi

Ben bu yasadigim durum icin demir hapindan da supheliyim dun bakla ispanak ve hap bir araya geldide bana dokundumu diyorum.

Ama normalde demir hapi hic yormadi
D vitaminide mis gibi zeytinyagi kokuyor hosuma gitti. K2 ile birliktede cikardilar

Yok canım denemedim henüz. Bizim buradaki eczanelere gelmemiş zaten. Daha önce konuştuğumuz D3K2’ye devam ediyorum.

Yok canım denemedim henüz. Bizim buradaki eczanelere gelmemiş zaten. Daha önce konuştuğumuz D3K2’ye devam ediyorum.

Ben siparis ile getirtiyorum oglen soyluyorum aksam is yerine gonderiyorlad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…