- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.361
merhaba cnm 27 yaşımdayım hemşireyim 2. Bebişime hamileyim Doğumdan sonra izne ayrılcam ayrılana kadar kendime bu kadar yıllık hedef koydum umarım başarırımYaziyorum canim hosgeldin. Kendinden bahsedermisin
merhaba teşekkürler sende hamilesin galiba Allah tamamına erdirsin inşallah sürekli okuyorum ama çok yazma fırsatı bulamıyorum tabi birikime yine devamSeni görmüyordum uzun zamandır hoş geldin
İkinciye hamilesin di mi hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun inşallah
HOrmonlardandir. Ben de aksine pamuk gibi bir sey oldum ciktim dunya batsa umrumda degilGece 2bucuk gibi yari uykulu yari uyanik bir sekilde esimle tartistim.
Gürültülü nefes alip veriyor diye odadan kovdum gitti kucuk odada yatti.
Normal mi bu durum.
Iyice agresif oldum. Herseye sinirleniyorum
HOrmonlardandir. Ben de aksine pamuk gibi bir sey oldum ciktim dunya batsa umrumda degil
Gece 2bucuk gibi yari uykulu yari uyanik bir sekilde esimle tartistim.
Normal mi bu durum.
Cok gecmis olsun. Insanimiz bencil oldu maalesef. Doktor havale geciren bebekle ilgilendigi icin soylenen insanlar var. Muhattap olmamakla iyi yapmissiniz.Kizlar ne kdr vicdanimizi kaybettik cok uzuluyorum
Bugun ben acilden giris yaptim dr kotu oldugumu gorunce tekrar Serum takti ve dahiliyeye sevk etti cagirinca sandalye ile goturduler oda sallandikca beni kotu yapti yeserdim gozumu acamiyorum. Dr un kapiya getirip donduler. Ben annemle bekledim. 1 kadin hemen kapiya gecti ben girmeyeyim diye. Bir araya kapi acildi annem soyledi kadi araya girmeye calisiyor.
Birak anne dedim ben burda beklerim gormuyomusun bilerek kalkti. Sonra beni aldilar arkamdan soyleniyordu.
1 kere devlet hastahanesine gittim daha beterdi. Numaram ilk 3 te oluyordu, 2 3 dr gezdim erken oturdugum icin kapiya yakin yerlerden kaldirmaya calisiyorlardi hepsini duymamazliktan geldim. Ben canimin derdindeyim insanlar ben diye kaf daginda geziyor
Cok gecmis olsun. Insanimiz bencil oldu maalesef. Doktor havale geciren bebekle ilgilendigi icin soylenen insanlar var. Muhattap olmamakla iyi yapmissiniz.
migrostan solo parfumlu 32li 28.9a aldm kızlar en uygun gördüğüm buydu 2tane aldm puanımla
valla canım ben epeydır bakınıyorum daha uygunu gormedm bu üründe. sen de alBana cumartesi migros yollari gozuktu desene
valla canım ben epeydır bakınıyorum daha uygunu gormedm bu üründe. sen de al
onla konuşmadık secimden sonra artacağı söyleniyorEşin ne diyor canım önceden tahminleri tuttu sanırım :)
hormonlar purecim normal :))Gece 2bucuk gibi yari uykulu yari uyanik bir sekilde esimle tartistim.
Normal mi bu durum.
Benim makine nin ustu zaten dolap ve orda deterjanlarim filan var. orayi iptal etmem Zor olur mecbur balkona gececek. Sagol bir De arcelige bakayimMaşallah
Canım kurutma makinası soruyordun dün
Benim arçelik modeli de öyle çok üst bir model değil
Çok memnunum iyi ki almışım
Makinanın üstüne de koyabiliyorsun ara aparatı var
Tozları çok güzel topluyor ve pratiklik ayrıca zamanda kazandırıyor
Bende narin programı var çok kırıştırmıyor
Elektrik faturamı da çok yükseltmedi
Bu hafta 3 gündür sabah çıkmadan çamaşırları makinaya koyuyorum
Zamanlamayı ayarlayıp iş çıkış saatime yakın yıkamaya başlatıyorum
Eve gidince de hemen kurutmaya atıyorum
Yatmadan katla koy dolaba
Bu sabah havluları atacaktım unuttum
Artık gittiğimde yıkar kuruturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?