- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.341
Ben de elimdeki takviyeler bitince sorayım eczaneye getirir misiniz diye.
oyy kuzum ya stresten mıdene bagırsaklara vurdu bılıyosun stres en cok ıkısını tetıkler gecmıs olsn canımKizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Bende kurutma makinesi istiyorum aslinda su an ihtiyacim var ama erteliyorum. Birincisi zaman kazanmak icin ikinciside ustundeki tozdan kurtulup alerji riski ve temizlikte rahatlamak icin. Ama sanirim ev almadan almam. Cocuk varsa zaten bence sart hem vakit kazanci hemde saglik icin iyi
Dun isten yorgun ve mide bulantisi ile ciktim.
Eve geldigimde artmisti. Karin agrisida basladi. Ozledigim bir yemek vardi zorla yedim. Gece hic uyumadim saat 4te hepten fenalastim. Sabahta kotuydum. Wc ye gittikce ve istifra ettikce bayginlik gecirdim. Hastahanede 3 sise serum yedim enfeksiyon kapmisim 3 gun raporluyum ayaga kalkmayi birakin oturamiyorum bile. Annem geldi yanimda yarin esim gelicek. Ambulans bile dusundum ama gayret ettim. 24 saat ac kaldim yiyemedim sadece 2 bardak su ictim simdi yedim. Anneme yuklenmekte istemiyorum perisan oldu uzuldu. Esim bebek gibi bakar sabah brz gucum olsa eve atsam gerisi kolay. Rengim sari yesil bu nasil sey anlamadim.
oyy kuzum ya stresten mıdene bagırsaklara vurdu bılıyosun stres en cok ıkısını tetıkler gecmıs olsn canım
benim de gecen gece ayagım kasıldı canım 10dk resmn bayılacaktım snra gecen gece de kasılma oldu bıdahakı gttgmde magnezyum yazdırcam bn de ılac kullanmak ıstemıyorum olabılıdgınce ertelicem sıklasmazsaKızlar dün çok fazla bel ve bacak ağrım oldu
Bugün doktora gittik iki kere nst ye bağladı sancı var 32. haftaya giricez oğlumda da bu hafta da erken doğum riski olmuştu serumlarla 41 e kadar gelmiştik sonrası sezaryen
Geçen hafta bebek tersti bu hafta dönmüş başı aşağıda yani
Magnezyumu arttırdı doktor yine ağrın olursa hemen gel dedi
dr yazar canım 3.aya gırınce bırakıyosun zaten tam kapsamlı vıtamıne gecıyosn hatırlarsnBenim gebelik doneminde kullandigim folik asit bitti. Folidoce .
Doktor yaziyor mu yoksa kendimiz mi alacagiz unuttum
Çok geçmiş olsun baya kötü olmuşsun raporlu olman iyi olmuş dinlenirsin iyileştiginde yaparsın işlerini1 kere dene istersen, yok diye cekinme bana ztn kendisi getirelim demisti ustelik cok az gittigim bir eczane.
Secim zamani gittigimiz eczaneler bile kisitli
Secim gecince 3 ay icinde yasak kalkiyor
benim de gecen gece ayagım kasıldı canım 10dk resmn bayılacaktım snra gecen gece de kasılma oldu bıdahakı gttgmde magnezyum yazdırcam bn de ılac kullanmak ıstemıyorum olabılıdgınce ertelicem sıklasmazsa
Çok geçmiş olsun baya kötü olmuşsun raporlu olman iyi olmuş dinlenirsin iyileştiginde yaparsın işlerini
genc kız ıken yıne boyle kasılmalarım olmustu buyume evresınde sanırım süt ürünleri ye demıstı canım onlar faydalı sanırım yıne bı arastırmam lazmAcaba neyde magnezyum cok var yesen faydasi olurmu
genc kız ıken yıne boyle kasılmalarım olmustu buyume evresınde sanırım süt ürünleri ye demıstı canım onlar faydalı sanırım yıne bı arastırmam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?