- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.581
Kesinlikle temiz hava, bol oksijen insani daha dinc tutuyor. Dogudayken o kadar pis bir havasi vardi ki sehrin, yorgundum uykusuzdum surekli. Burada çam kokusuyla yasiyoruz ve resmen dinclestim :)Eşim de ben de Ankarlıyız. Ayaş taraflarında 45 dk filan uzaklıkta. Havası bile çok farkediyor mesela gece 2 de uyu sabah 7 de gözler cin gibi açılıyor. Keşke fırsatımız olsa da daha sık gidebilsek.
Asker ve polisler es secimini tutumlu hanımlardan yana yapıyorlar da diyebilir miyiz veya nöbet vs sizinkilerin mesai kavramı pek net değil ya ayrıca bir de sürekli tayin göç vs paranın kolay kazanılmadığını daha iyi mi farkediyorsunuz ve ona göre harcamalara dikkat ediyorsunuz ?Bu arada farkettim de cogumuzun esi asker veya polis galiba :) En cok ekonomiyi biz mi yapiyoruz nedir
Afiyet olsun.Disari ciktik biraz. Biraz da avm yaptik. Ben tabi iptal. Halim yok. Izgara kokulari filan geldi burnuma fenalastim. Normal yemekten tiksindim ama gidip 1 tabak midye dolma yedim .tuhafim
Biraz alisveris yaptik minik bardakta domates minik salatalik kabak patates vs aldik. Cok tuketiyorum bunlari bu aralar 38 lira tuttu.
19 lira ruj aldim sirf indirimli diye.
Midyeye ne kadar verdik bilmiyorum.
Avmde ceyrek altin 380 liraydi almadim.
Disarda kuyumcudan 374 liraya 1 ceyrek daha aldim.
Mart ayi birikimim 5 çeyrek altin olmus oldu.
Dogum icin 250 lira attim bi koseye. Kismet olursa doguma kadar 2000 lira birikecek. Hastane masraflarinin bir kismini karsilar.
Esim firinda kofte patates ve salata yapiyor suanaksamdan corba da var
Ben eşimle lisedeyken tanıştım. Bu sene bilinçlendim diyebilirim. Cocuk olduktan sonra onun icin biseyler yapmaya çalışıyorum.evlendigimizden kredi ödemeye başladık kimsenin yardımı olmadan düğün eşya vs oldu. Simdi zaten paran yoksa bisey yapamiyosun ki cocugumun geleceği icin bilinçlendim diyebilirim :)Asker ve polisler es secimini tutumlu hanımlardan yana yapıyorlar da diyebilir miyiz veya nöbet vs sizinkilerin mesai kavramı pek net değil ya ayrıca bir de sürekli tayin göç vs paranın kolay kazanılmadığını daha iyi mi farkediyorsunuz ve ona göre harcamalara dikkat ediyorsunuz ?
Valla hicbirini tutturamadin canim.evlendigimizde yazdiklarinin tam tersiydik.Asker ve polisler es secimini tutumlu hanımlardan yana yapıyorlar da diyebilir miyiz veya nöbet vs sizinkilerin mesai kavramı pek net değil ya ayrıca bir de sürekli tayin göç vs paranın kolay kazanılmadığını daha iyi mi farkediyorsunuz ve ona göre harcamalara dikkat ediyorsunuz ?
Yok kiz ben de 1 senedir dikkat ediyorum sunun surasinda :))Asker ve polisler es secimini tutumlu hanımlardan yana yapıyorlar da diyebilir miyiz veya nöbet vs sizinkilerin mesai kavramı pek net değil ya ayrıca bir de sürekli tayin göç vs paranın kolay kazanılmadığını daha iyi mi farkediyorsunuz ve ona göre harcamalara dikkat ediyorsunuz ?
Canim kiranız cok uygunmuş ne güzel masallah5 kg şeker
5 kg bulgur
2 kavanoz reçel
4 lt sıvı el sabunu aldırdım eşime
60 tl de bugün harcandı şu anlık eksik yok
150 tl internet ve tel. Faturaları
220 tl doğalgaz
80 tl kapıcı
450 tl kira
40 tl cay parası
150 tl süt yoğurt aylık ödüyoruz
Ödendi 2300 civarı nakit var bir cumhuriyet alırız 750 civarıda harçlık kaldı yeter umarım
Canim kiranız cok uygunmuş ne güzel masallah
ilçedeyiz canım ondanCanim kiranız cok uygunmuş ne güzel masallah
Aynen.Yok kiz ben de 1 senedir dikkat ediyorum sunun surasinda :))
Gecen seneye kadar haftada 3 gun disarida yerdim, kiramiz daha uygundu, kazancimiz daha fazlaydi ama bakiyorum millet doguda ev parasi biriktirir biz anca karın doyurmusuz.
Markete gidince ne fiyat bakardim ne birsey. Yaş kemale erince, bir de ekonomi topiklerini keşfettikce, milletin şurdan sıkıp şurdan yediginigordukce kendi kendime gaza geldim:))
evi alinca rekor kiracagim sanirim 2000 tl gibi bir rakamla nasil gecinilir videolarimi youtubeda izlerseniz sasirmayin :))
Allah oncelikle saglik huzur mutluluk versin.
Ama mal canin yongasidir derler. Zor durumda kalinca anlasiliyor parasizlik. Kimsye muhtac olmamak onemli. Insanin parasina gucu yetiyor bu durumda.
Cok km yapiyorsan dizel diyorlar canim. Ben o yuzden benzinli tercih ettim. Daha ayrintili bilenler vardir belki.Kizlar bsy sormak istiyorum
Sizce araba dizel mi benzinli mi
Ciddi ciddi dusunuyoruz ama su an kor noktadayiz
Esim azcok bilir ama zor karar verir
Ben brz arastirmaliyim
Cok km yapiyorsan dizel diyorlar canim. Ben o yuzden benzinli tercih ettim. Daha ayrintili bilenler vardir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?