- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.601
kısmetse ne zaman dogum canım ilk bebiş normal dogummuydu ayy ben ck heyecanlıyım sımdıdenBebişin kıyafetleri makineye attım yıkanıyor daha 2-3 makina daha atarım ama öncelik olarak ikimizin hastane çantalarını hazırlayacağım bir sonraki makina benim hastane çantama koyacağım kıyafetler
O zaman dizel mantikli size lakin bakimi konusunda da hakli ariza cikarmayacak bir araba lazim size.. ben otomatikte tercih etmedim.. sanzimani indi mi zor cok pahaliya cikarsin dendi..Esim farkli bsy soyledi
Dizel arabanin bakimi agir olur dedi
Biz km yapariz 3. Bir sehir var, gezmeyi de severiz.
Bir kere karar verip onumuze bakmak istiyorum
O zaman dizel mantikli size lakin bakimi konusunda da hakli ariza cikarmayacak bir araba lazim size.. ben otomatikte tercih etmedim.. sanzimani indi mi zor cok pahaliya cikarsin dendi..
Canım çok geziyorsanız dizel alın, 150bini gormeye yakın elden çıkarın amaKizlar bsy sormak istiyorum
Sizce araba dizel mi benzinli mi
Ciddi ciddi dusunuyoruz ama su an kor noktadayiz
Esim azcok bilir ama zor karar verir
Ben brz arastirmaliyim
Canım çok geziyorsanız dizel alın, 150bini gormeye yakın elden çıkarın ama
Evet jandarmaymış lojmanda olmuş olay bizde üzüldük yaKizlar şuan soktayim eşim göreve baska bi şehire gidiyo. Tunceli de bi asker eşini ve oğlunu öldürüp intihar etmiş cok üzüldüm ya sok oldum
Eşim o olay icin otopsi işlemleri yapılacakmış başka bi şehire goturulecekmis cenazeler güvenlik icin personel gerekliymiş artik ne kadar sürerseEvet jandarmaymış lojmanda olmuş olay bizde üzüldük yaeşin ne kadar gidecek
Kizlar şuan soktayim eşim göreve baska bi şehire gidiyo. Tunceli de bi asker eşini ve oğlunu öldürüp intihar etmiş cok üzüldüm ya sok oldum
yok canim göreve gittiği icin degil de haber beni etkiledi açıkçası yanimizda ki lojmanlar da yaşandığı icin etkilendim sanırım. Belki kadını çocuğunu görmüşümdür konusmusuzdur. Olaydan etkilendim yoksa esim 2 3 güne döner insallahO haberi gordum
Uzun sureli mi gidiyor
Sakin olmaya calis allah kavustursun
yok canim göreve gittiği icin degil de haber beni etkiledi açıkçası yanimizda ki lojmanlar da yaşandığı icin etkilendim sanırım. Belki kadını çocuğunu görmüşümdür konusmusuzdur. Olaydan etkilendim yoksa esim 2 3 güne döner insallah
O zaman direk dizel ve otomatik :))Soyle bir durum var aileden sansliyiz, esimin babasi usta hemde cok iyi is yapiyor, amca oglu var birde bir arkadasi var.
Esim otomatik ister sanirim uzun zamandir manuel kullanmamis
Ben nedense benzinden yanayim icimden oyle geliyor ama evde mercedes var ilk evlendigimizde kullanirdik simdi elimizi suremiyoruz insanin kosasi geliyor
Birde ben kasadaki altinlari baglamak kasayi kapatmak istiyorum icim hic rahat degil bankalar sigorta yapmiyor ama o kdr yuksek bir araba icin iyi dusunmek gerekiyor
Amin canimcan09e sirkencubin Scss94 okyonus sinirliportakal E Esila09 Suveybe13 iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaslar, saglık onemli. Rabbim tüm cocukları korusun
Cnm fiyat farkı kalmadı neredeyse aynı. Benzin ve dizel arasındaki fark azaldı yani. Ayrıca dünya hybrid araca dönüyor dizeller yasaklanıyor. O yüzden benzinli alın ama alabiliyorsanız hybrid alın.Kizlar bsy sormak istiyorum
Sizce araba dizel mi benzinli mi
Ciddi ciddi dusunuyoruz ama su an kor noktadayiz
Esim azcok bilir ama zor karar verir
Ben brz arastirmaliyim
Ben koydum, tadı çok güzeldi yiyenler yeni yaptım sandılar.Kızlar birşey soracağım ıslak kek yapıp buzluğa koyduğunuz hiç oldu mu duruyor mu buzlukta
Bende deneyeceğim çok teşekkür ediyorumBen koydum, tadı çok güzeldi yiyenler yeni yaptım sandılar.
Cnm fiyat farkı kalmadı neredeyse aynı. Benzin ve dizel arasındaki fark azaldı yani. Ayrıca dünya hybrid araca dönüyor dizeller yasaklanıyor. O yüzden benzinli alın ama alabiliyorsanız hybrid alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?