Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bebişin kıyafetleri makineye attım yıkanıyor daha 2-3 makina daha atarım ama öncelik olarak ikimizin hastane çantalarını hazırlayacağım bir sonraki makina benim hastane çantama koyacağım kıyafetler
kısmetse ne zaman dogum canım ilk bebiş normal dogummuydu ayy ben ck heyecanlıyım sımdıden

Esim farkli bsy soyledi
Dizel arabanin bakimi agir olur dedi
Biz km yapariz 3. Bir sehir var, gezmeyi de severiz.
Bir kere karar verip onumuze bakmak istiyorum
O zaman dizel mantikli size lakin bakimi konusunda da hakli ariza cikarmayacak bir araba lazim size.. ben otomatikte tercih etmedim.. sanzimani indi mi zor cok pahaliya cikarsin dendi..

O zaman dizel mantikli size lakin bakimi konusunda da hakli ariza cikarmayacak bir araba lazim size.. ben otomatikte tercih etmedim.. sanzimani indi mi zor cok pahaliya cikarsin dendi..

Soyle bir durum var aileden sansliyiz, esimin babasi usta hemde cok iyi is yapiyor, amca oglu var birde bir arkadasi var.
Esim otomatik ister sanirim uzun zamandir manuel kullanmamis
Ben nedense benzinden yanayim icimden oyle geliyor ama evde mercedes var ilk evlendigimizde kullanirdik simdi elimizi suremiyoruz insanin kosasi geliyor

Birde ben kasadaki altinlari baglamak kasayi kapatmak istiyorum icim hic rahat degil bankalar sigorta yapmiyor ama o kdr yuksek bir araba icin iyi dusunmek gerekiyor

Markete gittim bugun bi ara toplam 120tl harcadım.
2 kutu ristotante pizza(13e düşmüştü)
2lt komili naturel sızma z.yağı(40tl)
2 kg ariel dağ esintisi (10tl, migrosta 60tl üstüne)
Elseve sampuan(7tl ye düşüyordu)
Ufak tefek puding,cekirdek,tuz,yer silme, 2 küçük düzenleyici kutu falan filan aldım.
İnternette bez, ıslak mendil ve kızlara kitap siparişi vereceğim birazdan

Kızım tiyatro dersindeyken başbaşa dolaştık eşimle seraya gittik, daha önce hiç gitmediğim yerleri dolaşmak iyi geldi
Kafeye oturduk kahve içtik çay içtik,
Büyük bir pazar yeri gördük dolaştık 25tl sebze aldık, bezelye vardı 5tl ye, 2.50tl ye de vardı ama almadım, keşke alsaydım dolaba da koyabilirdim
Kızım çıkınca yemek yedik
12tl markette 30 tl cicekcide harcadım çook mutluyum, yeni yerlerine aldım saksılara dizdim,
Sarı kırmızı gülü salona getirdim izliyorum

Kizlar şuan soktayim eşim göreve baska bi şehire gidiyo. Tunceli de bi asker eşini ve oğlunu öldürüp intihar etmiş cok üzüldüm ya sok oldum
Evet jandarmaymış lojmanda olmuş olay bizde üzüldük ya eşin ne kadar gidecek

Kizlar şuan soktayim eşim göreve baska bi şehire gidiyo. Tunceli de bi asker eşini ve oğlunu öldürüp intihar etmiş cok üzüldüm ya sok oldum

O haberi gordum
Uzun sureli mi gidiyor
Sakin olmaya calis allah kavustursun

O haberi gordum
Uzun sureli mi gidiyor
Sakin olmaya calis allah kavustursun
yok canim göreve gittiği icin degil de haber beni etkiledi açıkçası yanimizda ki lojmanlar da yaşandığı icin etkilendim sanırım. Belki kadını çocuğunu görmüşümdür konusmusuzdur. Olaydan etkilendim yoksa esim 2 3 güne döner insallah

Anladimm
Bende uzuldum hersey bir anlik..

O zaman direk dizel ve otomatik :))

Kizlar bsy sormak istiyorum
Sizce araba dizel mi benzinli mi
Ciddi ciddi dusunuyoruz ama su an kor noktadayiz
Esim azcok bilir ama zor karar verir
Ben brz arastirmaliyim
Cnm fiyat farkı kalmadı neredeyse aynı. Benzin ve dizel arasındaki fark azaldı yani. Ayrıca dünya hybrid araca dönüyor dizeller yasaklanıyor. O yüzden benzinli alın ama alabiliyorsanız hybrid alın.

Cnm fiyat farkı kalmadı neredeyse aynı. Benzin ve dizel arasındaki fark azaldı yani. Ayrıca dünya hybrid araca dönüyor dizeller yasaklanıyor. O yüzden benzinli alın ama alabiliyorsanız hybrid alın.

Bu acidan da dusunuyorum
Fiyat farki degil lt den fark ediyor
Ama arac fiyati farkli
Bakim ucretleri farkli
Hybrid alsak satisi zor olur diye dusunuyorum onuda istemem
Ama yakisan aslinda hybrid tabiki
Fabrikasinda tandigimiz var aslinda,ordan alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…